Jump to content

Recommended Posts

Posted

naspa e pe NE. Ma saturasem de rusii si de polonezii aia si m-am mutat pe WEST,poti comunica mai mult,sanse de castig 50% aproape la fiecare meci...

Marog...zic ca e mai bine pe WEST.

Place cuiva sa se joace cu Poppy? Eu il iubesc,o* iubesc :))

Posted

Salutare, sunt nou și eu pe acest joc ( câteva zile ). Joc pe NE, până acum lupt cel mai bine cu Jax, foarte multe kill-uri la PVP. Dar am o întrebare..., la ce mă ajută runele ? :)). Am ~10 victorii și o înfrângere ( am picat cu coechipieri mai nobi ca mine ) ... . În rest, toate bune. Sper să dăm câteva meciuri...

Posted (edited)

Salutare, sunt nou și eu pe acest joc ( câteva zile ). Joc pe NE, până acum lupt cel mai bine cu Jax, foarte multe kill-uri la PVP. Dar am o întrebare..., la ce mă ajută runele ? :)). Am ~10 victorii și o înfrângere ( am picat cu coechipieri mai nobi ca mine ) ... . În rest, toate bune. Sper să dăm câteva meciuri...

Deocamdata nu iti trebuie nici rune nici maiestri ,,, maiestriile le faci de pe www.mobafire.com pe la level  10 - 15 , iar runele le faci la level 20. 

Ele te ajuta cu un inceput cat mai bun , adica iti da mai mult atac /armura / magic rezist / ap .. depinde cum ti le cumperi.

Pentru inceput as zice sa nu folosesti caractere cu dificultate mare cum ar fi Ezreal. Un caracter potrivit pentru tine ar fi Master Yi sau Annie ambii sunt foarte puternici dar trebuie sa sti cum sa ii construiesti . Parerea mea e sa folosesti pentru inceput www.mobafire.com apoi cand inveti mai multe iti poti creea propriu building .

Niste sfaturi:

Nu te arunca langa tureta pentru kill la level mic(in joc).

Nu te arunca la kill daca sunt 3/4/5 chiar daca au viata mica.

Joaca last hit pe cripi.

Si sa incerci sa incepi mai bine cu un item de 400 gold si licori de viata sau papuci si 4 licori de viata.

Edited by Taykiro
Posted

Sfaturile, le știam deoarece am făcut acel antrenament :)), mi-am achiziționat Ashe... mă descurc cât de cât cu el, runele nu le pot folosi până la level 20 sau nu e indicat?

Posted

Sfaturile, le știam deoarece am făcut acel antrenament :)), mi-am achiziționat Ashe... mă descurc cât de cât cu el, runele nu le pot folosi până la level 20 sau nu e indicat?

Le poti folosi , dar nu prea are rost sa le cumperi la level mic. In caz ca nu stiai daca iti cumperi o runa (de orice fel) o sa apara pe toate paginile. Adauga-ma la prieteni daca vrei numele : Taykiro17 .. si daca vrei poti sa imi copiezi runele mele (cand faci level 20+), eu leam luat de la un prieten care joaca foarte bine 1000+ victiori

Posted

O să te adaug când intru pe joc, deoarece acum am puțină treabă și nu mă pot juca. Poate deseară dăm și niște meciuri, la PVP.

Campionii... îi poți vinde ? Deoarece l-am cumpărat pe Trendymare și nu știu cum să fac să-l vând deoarece e froarte greu să te joci cu el... damagele e mic dacă nu ai acea bară roșie cât mai plină.

Posted

Poti sa il returnezi  intri acolo unde cumperi runele (cufaru ala cu dreptunghiul auriu) si e acolo refaund parca sau nu mai stiu cum era. . si iti arata ultimi campioni cumparati . Ai voie doar 3 returnari pe cont.

Eu zic ca nu are rost sa il vinzi pe trynda deoarece e doar 1350 ip .

Posted

ROTATIA DE MAINE:

Nocturne, Rammus, Lux, LeBlanc, Vladimir, Soraka, Singed, Kog'Maw, Ahri, Draven

Va fii bataie mare maine :))

Posted

Care veniti fast la un lol? pe PBE!? ( am ban pe contu mare pe public :-j )

@ Bai , mai faci ceva editii de LoL ?! Turnee ceva?!

Posted

Vand cont League of Legends 102 campioni 60 de skin-uri udyr ultimateskin, 9 pagini de rune 5 sunt full. EUNE 250 ron transfer bancar!

skin-uri legendare Anivia, Nocturne, Cho gath, Tryndamere, Brolaf, Astronaut Teemo si Corporate Mundo

3 skin-uri editie limitata Riot Blitzcrank, Mistletoe Le Blanc, Judgment Kayle, Traditional Sejuani, inca cateva skin-uri editie limitate nu pot sa stau sa ii verific pe toti.

Cine este interesat poate da un PM