azeSan Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 @ Dai sus in dreapta langa - si X apare acolo setting si dai acolo la repair. Daca nu merge nici asa , anutama. Quote
uNboRn Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 @@azeSan Nu merge, am incercat.Alta optiune? Quote
azeSan Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 @ Uninstall si ia-l de pe site-ul original. Quote
uNboRn Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 @@azeSan A, pai nu vreau sa stau iarasi 1-2 ore sa se descarce...Mi se intampla asta des, odata la 3 zile... Quote
boyzilli Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Imi da Update Fail, Am dat si repair acolo. L-am dezinstalat si l-am instalat iar..? De ce nu merge. HELP ME. Quote
Alexandra Alexis Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Caut team pt echipa de 5 v 5 pentru a participa impreuna la concursurile care se organizeaza pe bugged joc Top,jungle,mid,Adc Quote
PlaY4FuN Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Miam descarcat odata Jocu dar nu merge ideeei? deci lam descarcat instalat cu cont dar nu merge cand intru in el Quote
Alexandra Alexis Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Silver 1 am ajuns silver 2 azi dimineata cu noobiii de pe eu-ne! 2000 wins normal game 250 wins ranked sezonul 3 @ Divizie? Edited November 3, 2013 by Alexandra23 Quote
Taykiro Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Silver 1 am ajuns silver 2 azi dimineata cu noobiii de pe eu-ne! 2000 wins normal game 250 wins ranked sezonul 3 @ Divizie? 1. Nu toti is "buni" ca tine. 2. De ce joci pe eune daca sunt n00bi. 3. Daca sunt n00bi ceilalti cum au castigat. Toti zic ca pe eune sunt numa n00b , dar de ce nu va mutati pe alt server. Quote
uNboRn Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 @@Taykiro In EUNE a fost organizat cel mai mare concurs international, au fost peste 2000 jucatori MEGA ULTRA pro, deci :) Quote
Alexandra Alexis Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 1. Nu toti is "buni" ca tine. 2. De ce joci pe eune daca sunt n00bi. 3. Daca sunt n00bi ceilalti cum au castigat. Toti zic ca pe eune sunt numa n00b , dar de ce nu va mutati pe alt server. 1Daca ai inceput cu nu toti sunt buni ca mine deja stiu cu cine stau de vorba 2Joc pe eune pt ca aici am toti piretenii si nu tot serverul eu-ne este plin de noobi dar in majoritatea timpului cad cu jucatori slabi in echipa mea care nu stiu sa joace defensiv care initiaza prost sau face focus incorect. Quote
Taykiro Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 1Daca ai inceput cu nu toti sunt buni ca mine deja stiu cu cine stau de vorba 2Joc pe eune pt ca aici am toti piretenii si nu tot serverul eu-ne este plin de noobi dar in majoritatea timpului cad cu jucatori slabi in echipa mea care nu stiu sa joace defensiv care initiaza prost sau face focus incorect. Eu nu zic ca tu nu esti bun(a) dar totusi nu poti vorbi ca numa din cauza echipei ai pierdut . Din cate stiu eu un singur om poate cara un meci intreg . Daca erai chiar asa bun(a) nu scadeai asa mult . La ranked conteaza si scorul tau personal nu numa victorii si infrangeri. O gramada zic ca pe eune sunt numa n00bi / retardatii si deastea , dar de ce nu preaca nimeni pe euw sau alt realm. Quote
azeSan Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 @@Taykiro Bla Bla Bla , lane-ul care conteaza cel mai mult este Jungle ! So STFU :) Quote
Taykiro Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 @@Taykiro Bla Bla Bla , lane-ul care conteaza cel mai mult este Jungle ! So STFU :) Nici-o treaba cu subiectu , de ce te bagi tu? N-ai ce face? :* Quote
Taykiro Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 @@azeSan Vrei sa pari inteligent spunand replici dinastea?! Parerea mea e sa te calmezi ca nu iti iese. Quote
Recommended Posts