Spellix Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Astept comentariile voastre va rog frumos . Sa vad daca ganditi careva de aici. cum ai pierdut? oricum..gg pt chat. Quote
RAFIX. Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Astept comentariile voastre va rog frumos . Sa vad daca ganditi careva de aici. Polonezii astia iti strica tot meciu. Si, ce parere avet de Vel'Koz? Mie unul imi place foarte mult, si e foarte bun.. Daca avet RP sau IP merita sa-l cumparati ^_^ Quote
azeSan Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 @ @@Spellix @@teo583 Uitativa ce iteme are Jarvan . 2 la mana , nu am avut nici un engage cu leona , ea era | | + am zis asa.. -> Leona ulti malza (ca el isi dadea ultimata pe mine[stun]) -> Zed kill malza , Cait sa faca ce poate (avea scor + dmg) -> Jarvan sa sara pe jinx si eu sa o omor. Da nah , unii chiar nu gandesc , ce chiar .. DELOC! Quote
SchottKy Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 @ @@Spellix @@teo583 Uitativa ce iteme are Jarvan . 2 la mana , nu am avut nici un engage cu leona , ea era | | + am zis asa.. -> Leona ulti malza (ca el isi dadea ultimata pe mine[stun]) -> Zed kill malza , Cait sa faca ce poate (avea scor + dmg) -> Jarvan sa sara pe jinx si eu sa o omor. Da nah , unii chiar nu gandesc , ce chiar .. DELOC! Asta e la ordinea zilei in Bronz.Macar bine ca joc normale si nu mai imi bat capu cu aia. Quote
azeSan Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Asta e la ordinea zilei in Bronz.Macar bine ca joc normale si nu mai imi bat capu cu aia. Faza e ca la normale ma plictisesc.. Quote
Taykiro Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Faza e ca la normale ma plictisesc.. Si eu ma plictisesc la normale Asta e la ordinea zilei in Bronz.Macar bine ca joc normale si nu mai imi bat capu cu aia. In bronz e la ordinea zilei dar uitate unde e el :)). .. se mai intampla ... un Ace poate schimba soarta meciului, desi minutu 33 e cam rapid sa pierzi.. Quote
hammy. Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 POLONEZI DISTRUG JOCURILE. Din bronze I am ajuns Bronze II, numai retardati in bronze 1, mereu picam cu un polonez, daca nu era un polonez, era cineva care feeda.. PLM, n-ai cu cine, acum sunt bronze II cu 92 LP.. Quote
azeSan Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Ma , in plm ... jucati lol degeaba daca nu ganditi nimic.. sa mor eu.. nu inteleg rostu de ce joaca unii daca nu gandesc nimic? De ce? Si in + mai joaca si rank. Quote
Taykiro Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 1.Daca esti obosit sau nu crezi ca vei castiga nu te baga in meci, mai bine joci meciuri normale. 2.Gandeste mereu pozitiv. 3.Nu folosi cuvinte gen "nood,retard" 4.Nu sta sa te certi cu cooechipieri, vei avea numa de pierdut. 5.Nu ameninta cooechipieri ca faci troll o sa le scada moralu, asta insemnand un minus pentru echipa ta. 6.Daca cineva te enerveaza incearca sa il ignori. Daca ceva din ce am spus este gresit rog sa ma corectati. ... AM luato pe Vayne ce c**** imi place mult da imi e rusine sa imi zic ultimile doua scoruri :)) (fara jigniri va rog) ... 0/14... 3/18 ... Doamne ajutama nicio data nu am avut asa scoruri nici cand am avut lv mic ... Quote
hammy. Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 (edited) 1.Daca esti obosit sau nu crezi ca vei castiga nu te baga in meci, mai bine joci meciuri normale. 2.Gandeste mereu pozitiv. 3.Nu folosi cuvinte gen "nood,retard" 4.Nu sta sa te certi cu cooechipieri, vei avea numa de pierdut. 5.Nu ameninta cooechipieri ca faci troll o sa le scada moralu, asta insemnand un minus pentru echipa ta. 6.Daca cineva te enerveaza incearca sa il ignori. Daca ceva din ce am spus este gresit rog sa ma corectati. ... AM luato pe Vayne ce c**** imi place mult da imi e rusine sa imi zic ultimile doua scoruri :)) (fara jigniri va rog) ... 0/14... 3/18 ... Doamne ajutama nicio data nu am avut asa scoruri nici cand am avut lv mic ... Da ma, bine, nu zic nimic, dar in p*** MEA, cand vezi ca pe mid e fizz vs heimerdinger, iar fizz are 2/29 in minutul 25, iti taie tot cheful in p*** mea. De la 92 LP, am jucat 2 meciuri, amandoua pierdute, in minutul 35, au scos un ace + baron steal si am inceput sa il injur de morti pe Nasus(jungler, era tot ro), dupa ce a luat baron-ul, urmam eu (Garen si el Nasus) sa intram in batalie, dupa veneau ceilalti retardati din echipa mea, dar el a dat flash si a plecat, dar a fost omorat de un c**** de vayne de level 15(*el avea 17*) Edit: Greseala de tipar, fizz vs heimer avea 2/20* Edited March 5, 2014 by hammy. Quote
Taykiro Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 @@hammy. ideea e ca ... toti vorbea " retard, f** you , n00b" intr-un meci primele 10 minute jungle afk si in al doilea vorbeau toti dar nici unul nu s-ar fi sinchisit sa vina bot sa ma ajute.. daca incepti prost .. esti pierdut.. Quote
hammy. Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 @@hammy. ideea e ca ... toti vorbea " retard, f** you , n00b" intr-un meci primele 10 minute jungle afk si in al doilea vorbeau toti dar nici unul nu s-ar fi sinchisit sa vina bot sa ma ajute.. daca incepti prost .. esti pierdut.. Nu neaparat, intr-un meci am inceput cu 10 vs 2 pentru noi(in minutul 8 sau 9), iar la final draven sa dus afk, iar mundo a inceput sa feedeze, atunci inca nu incepusem sa ii injur, dar mundo avea un build de c**** si 0/10/4 :| Quote
kosnes scartait da roti Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Ma , in plm ... jucati lol degeaba daca nu ganditi nimic.. sa mor eu.. nu inteleg rostu de ce joaca unii daca nu gandesc nimic? De ce? Si in + mai joaca si rank. Maestre o.O Quote
azeSan Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) Eu cand ma enervez .. dau drumu la injuraturi . De vreo 2-3 ori am luat ban 2 saptamani. ... AM luato pe Vayne ce c**** imi place mult da imi e rusine sa imi zic ultimile doua scoruri ) (fara jigniri va rog) ... 0/14... 3/18 ... Doamne ajutama nicio data nu am avut asa scoruri nici cand am avut lv mic ... @[member='Taykiro'] Care ti-a fost primul item? Edited March 6, 2014 by azeSan Quote
Taykiro Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) Daca te referi cu ce incep ... incep cu sabiuta aia de 360 . 2x licori rosi .. si fac "blood of the ruined king" @@azeSan Edited March 6, 2014 by Taykiro Quote
hammy. Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Daca te referi cu ce incep ... incep cu sabiuta aia de 360 . 2x licori rosi .. si fac "blood of the ruined king" @@azeSan Eu personal incep cu aia de 440 si 1 licoare, apoi iau Zeal(de 1175) si daca dau recall cand am 900 si ceva gold, imi iau sabia aia de 800, din care se face statik shiv, apoi iau statik shiv cu 525 sau 1325 daca nu iau sabia aia, apoi incep sa fac celelalte iteme(pe vayne)> Quote
azeSan Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Daca te referi cu ce incep ... incep cu sabiuta aia de 360 . 2x licori rosi .. si fac "blood of the ruined king" @@azeSan iati doranu ca iti da hp + lifesteal din basic attack. Quote
Taykiro Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 @@hammy. @@azeSan Multumesc pentru sfaturi baieti o sa incerc ce ati zis voi, dar sincer nu am mai avut scoruri deastea fenomenale niciodata, desi am avut scoruri slabe am observat ca puteam sa bat un Xin cu +2 lv mai mare . Quote
azeSan Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 @@Taykiro iti faci primul item BOTRK dupa phantamu si dupa un infinity si e gg wp :P Quote
Taykiro Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 @@Taykiro iti faci primul item BOTRK dupa phantamu si dupa un infinity si e gg wp :P Mersi pentru sfat.. Am jucat azi prima data cu Ryze .. cel mai tare rupe tot nu stiu de ce e asa ieftin si nici nu e asa folosit... da din cate am observat nu prinde stanu cand Master Yi are ultimata (sau parca si fara) Quote
hammy. Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Prinde stun-ul, dar problema e de la q... Cand dai tu stun, de obicei isi da el q-ul si intr-un fel, cat se caca yi printre inamici, trece stun-ul.. @@Taykiro Quote
azeSan Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Ajung diamond si vand contul .. Numai pot .. Bagami-as P*** ar trebuii sa faca O REGIUNE PENTRU RETARDATI INTRE 1-10 ANI SI O REGIUNE +PRO. FNN Quote
Taykiro Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Ajung diamond si vand contul .. Numai pot .. Bagami-as P*** ar trebuii sa faca O REGIUNE PENTRU RETARDATI INTRE 1-10 ANI SI O REGIUNE +PRO. FNN In ce divizie esti? Quote
hammy. Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Ajung diamond si vand contul .. Numai pot .. Bagami-as P*** ar trebuii sa faca O REGIUNE PENTRU RETARDATI INTRE 1-10 ANI SI O REGIUNE +PRO. FNN Nu il vinde ba, il dai lui hammy, ai mai multi campioni decat mine in p*** mea, eu n-am nici un campion de 6300, am de 7800(yasuo, cumparat in prima zi cand a aparut). Quote
Recommended Posts