Jump to content

Recommended Posts

Posted

@@hammy. :)) ,pe contu asta iau cel putin 300 ron :P

Eu daca il dau pe al meu, are 20 si ceva de campioni, 150 wins sau 155, 11 wins in ranked si bronze II, scot 5000ron(50.000lei vechi), doar pentru nume, e de polonez. xXDorcYXx

Posted

Eu daca il dau pe al meu, are 20 si ceva de campioni, 150 wins sau 155, 11 wins in ranked si bronze II, scot 5000ron(50.000lei vechi), doar pentru nume, e de polonez. xXDorcYXx

Hmm , nu stiu daca cumpara cineva cont de bronze 2 :D 

Posted

Hmm , nu stiu daca cumpara cineva cont de bronze 2 :D

Il cumpara, 10 ron tot scot dal in plm, am primit oferta de 50 ron de la un prieten:))

Posted

As vrea sa ajung si eu in silver si sa ma apuc iar de normale ... da nu pot cu "profesionisti" deastia

Eu nu prea mai joc LoL in ranked, am ramas la 92LP, 2 zile, apoi am jucat 1 meci, am zis sa fac 100 LP, dupa joc mai tarziu pt promovare, dar am picat cu "profesionisti" si am ajuns la 70 LP, apoi la 52Lp, ca am mai jucat un meci, ca ma gandeam ca nu pot sa pic de 2 ori consecutiv cu "profesionisti" dar na..

Ma joc Smite acum, e tare fain, imi place sa joc cu thor, e ceva gen Zed, doar ca in loc de umbra, are topor, din primul skill, arunca toporul si se intoarce la el, daca activeaza iar abilitatea, cand toporul se duce/intoarce se teleporteaza in locul toporului, al 2-lea skill face o crapatura in pamant si ies niste tepuse, apoi primes stun cei care erau in raza lor, iar al 3-lea se invarte cu toporul si da foarte mult damage... Iar ultimata este sa se duca in ceruri cu toporul si cade unde vrea, ma rog, nu chiar unde vrea, are raza foarte mare, ceva gen ultimata lui pantheon.

Posted

In bronze nu exista profesionisti. In bronze sunt incepatori care abia s-au apucat de lol . Eu ma joc lol din vara trecuta , iar dupa 2-3 luni m-am bagat pe rank si m-a bagat din prima in Silver 2 in si am terminat in Platinum. Iar acum in S4 ma bagat direct in Gold 2 si momentan sunt Platina 3 .

Posted

In bronze nu exista profesionisti. In bronze sunt incepatori care abia s-au apucat de lol . Eu ma joc lol din vara trecuta , iar dupa 2-3 luni m-am bagat pe rank si m-a bagat din prima in Silver 2 in si am terminat in Platinum. Iar acum in S4 ma bagat direct in Gold 2 si momentan sunt Platina 3 .

Aici nu sunt 100% de acord cu tine.In mare parte e adevarat dar sunt unii care au 1500 meciuri la normale si sunt bronz sau silver si nu cred ca reflecta adevarata lor valoare.Eu consider ca daca in primele 10 meciuri de ranked ( Placement ) nu ai peste 5 victorii nu te baga unde ai merita.

Primul meu ranked a fost in preseazon 4 si am ajuns silver 4.Am avansat repede pana la 92 de pct sau cv de genu,toti jucau cat de cat decent.Dar in bronz nu depinde numai de tine,depinde mai mult de echipa.Sa zicem ca esti mid,ai 5k gold in fata tuturor adversarilor.In BRONZ nu poti face carry deoarece sunt multi cu PL la nume si e imposibili.In loc sa mergem toti pe mid sa terminam cat mai repede ei merg in jungla singuri si ii prind ca prostii.De la gold in colo nu cred ca sunt asa retardati sa nu stie sa se lase ,,carati''.

Posted

Aici nu sunt 100% de acord cu tine.In mare parte e adevarat dar sunt unii care au 1500 meciuri la normale si sunt bronz sau silver si nu cred ca reflecta adevarata lor valoare.Eu consider ca daca in primele 10 meciuri de ranked ( Placement ) nu ai peste 5 victorii nu te baga unde ai merita.

Primul meu ranked a fost in preseazon 4 si am ajuns silver 4.Am avansat repede pana la 92 de pct sau cv de genu,toti jucau cat de cat decent.Dar in bronz nu depinde numai de tine,depinde mai mult de echipa.Sa zicem ca esti mid,ai 5k gold in fata tuturor adversarilor.In BRONZ nu poti face carry deoarece sunt multi cu PL la nume si e imposibili.In loc sa mergem toti pe mid sa terminam cat mai repede ei merg in jungla singuri si ii prind ca prostii.De la gold in colo nu cred ca sunt asa retardati sa nu stie sa se lase ,,carati''.

Exact, eu din 10 meciuri, am castigat doar 4, in majoritatea venea cate unu: "feed" sau " I`m going mid or feed", iar noi il lasam mid si avea scor 1/10 sau ceva in genul asta.. 

Posted

Exact, eu din 10 meciuri, am castigat doar 4, in majoritatea venea cate unu: "feed" sau " I`m going mid or feed", iar noi il lasam mid si avea scor 1/10 sau ceva in genul asta.. 

Eu am inceput cu 2/2 si am terminat cu 3/10 sau 4/10...Cum sa nu te enervezi?

Posted

S3 am fost Platinum 5 - Si am inceput rankurile si am terminat 8/10 si m-a dat in Gold 2. Daca castigam 5/5 ma dadea Gold 5. Si tot asa.

Posted

Jinx cu heal :)) Rar de tot nimeresti asa coechipieri.

A facut first blood cu heal si backdoor, deci e buna de ceva;))

Posted

Dai de multi prosti si pierzi meciurile una dupa alta. Ti se scade MMR-u.

Atunci si eu sunt inca in el sau am fost, am gasit un meci ranked acum 20 min:))

Posted

Dai de multi prosti si pierzi meciurile una dupa alta. Ti se scade MMR-u.

Inseamna ca eu sunt in elohell asta de cand m-am apucat de ranked.. maxim am castigat 3 meciuri la rand

Posted

Inseamna ca eu sunt in elohell asta de cand m-am apucat de ranked.. maxim am castigat 3 meciuri la rand

Elohell e cand sa zicem castigi 2 - 3 meciuri din 10-15 .