Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru cei din Cluj:

Citadel Gaming Club organizeaza in perioada 26 - 27 aprilie 2014  Cluj LOL Lords Editia I

Inscrierea: 100 ron/echipa
Sistem de joc: winner/looser - finala best of 3.
Locul desfasurarii: Citadel Gaming Club - Cluj-Napoca - Str Eroilor Nr 39
Numar maxim de echipe: 16
Numar maxim jucatori/echipa 5 plus o rezerva.
MUST HAVE: Summoner lvl 30, 16 Eroi minim, pe Europe Nord-Est

Premii:
Premiul I - 1000 lei + clan pack de 10 ore la Citadel Gaming Club
Premiul II - 500 lei + clan pack de 10 ore la Citadel Gaming Club
Premiul III - 5 x Intelli 1.1 Fnatik BlueSky Edition + clan pack de 10 ore
Premiul IV - 5 x abonament individual de 15 ore la Citadel Gaming Club
Premiul V - 5 x abonament individual de 10 ore la Citadel Gaming Club

Inscrierile se fac la nr de telefon 0740.382.827 - Alexandru Rusu sau pe facebook pe grupul Citadel Gaming Club .

Data limita a inscrierilor este 22.04.2014, participarea se face in ordinea inscrierilor fara a depasi numarul de 16 echipe. 

Participantii la Cluj LOL Lords vor beneficia de premii instant (sucuri, cafele, mousi, etc) pentru diferite achievements in game.

Cel mai probabil voi fi acolo.Doar ca ne mai trebuie 2 jucatori (Support si Mid).
Posted

Pentru cei din Cluj:

Citadel Gaming Club organizeaza in perioada 26 - 27 aprilie 2014  Cluj LOL Lords Editia I

Inscrierea: 100 ron/echipa
Sistem de joc: winner/looser - finala best of 3.
Locul desfasurarii: Citadel Gaming Club - Cluj-Napoca - Str Eroilor Nr 39
Numar maxim de echipe: 16
Numar maxim jucatori/echipa 5 plus o rezerva.
MUST HAVE: Summoner lvl 30, 16 Eroi minim, pe Europe Nord-Est

Premii:
Premiul I - 1000 lei + clan pack de 10 ore la Citadel Gaming Club
Premiul II - 500 lei + clan pack de 10 ore la Citadel Gaming Club
Premiul III - 5 x Intelli 1.1 Fnatik BlueSky Edition + clan pack de 10 ore
Premiul IV - 5 x abonament individual de 15 ore la Citadel Gaming Club
Premiul V - 5 x abonament individual de 10 ore la Citadel Gaming Club

Inscrierile se fac la nr de telefon 0740.382.827 - Alexandru Rusu sau pe facebook pe grupul Citadel Gaming Club .

Data limita a inscrierilor este 22.04.2014, participarea se face in ordinea inscrierilor fara a depasi numarul de 16 echipe. 

Participantii la Cluj LOL Lords vor beneficia de premii instant (sucuri, cafele, mousi, etc) pentru diferite achievements in game.

Cel mai probabil voi fi acolo.Doar ca ne mai trebuie 2 jucatori (Support si Mid).

As venii eu la Cluj , da n-am echipa cu care sa ma pot deplasa pana in Cluj.

Posted

As venii eu la Cluj , da n-am echipa cu care sa ma pot deplasa pana in Cluj.

Unde stai? Poate putem sa ne intalnim intre noi, sa continuam amn2 elohell.

Posted

M-a gandeam sa ma apuc si eu.Momentan nu stiu nimic despre LOL decat ca este ceva gen Warcraft 3....Imi puteti da niste sfaturi de inceput?Eu acum il downloadez

Posted

Si la mine vine varumio din Brasov.

Credeti ca o sa faceti fata? :)) O sa fie bine daca o sa iesiti pe locul 15 .. Si da, credeti-ma , nu exista COUNTER-PICK! 

Posted (edited)

Am jucat un 4vs5(a fost karma afk la level 5, min  sau 6 restul meciului), iar la minutul 22 au dat surrender 5 voturi de yes. A ramas screenul blocat pe Waiting for stats:(

Am jucat Nasus top contra fiora, am avut 5/1 score, iar restul lane-urile au fost castigate, chiar daca a fost solo adc(caitlyn contra kogmaw si support nu ma stiu cine), mid yasuo, si top am spus, fiora, din q ii nenoroceam.

Edit: am inceput runele ad, am luat 10 marks of attack damage dinalea superior, acum strang 1885 pt armura sa iau 10 si apoi pt magic

resists.

Edit2: Pana la urma sa incarcat, am avut 6/1/5, acelasi scor ca si akali, chiar si assits :D  http://i.imgur.com/KwRSsRr.jpg

Edited by hammy.
Posted

Am jucat un 4vs5(a fost karma afk la level 5, min  sau 6 restul meciului), iar la minutul 22 au dat surrender 5 voturi de yes. A ramas screenul blocat pe Waiting for stats:(

Am jucat Nasus top contra fiora, am avut 5/1 score, iar restul lane-urile au fost castigate, chiar daca a fost solo adc(caitlyn contra kogmaw si support nu ma stiu cine), mid yasuo, si top am spus, fiora, din q ii nenoroceam.

Edit: am inceput runele ad, am luat 10 marks of attack damage dinalea superior, acum strang 1885 pt armura sa iau 10 si apoi pt magic

resists.

Edit2: Pana la urma sa incarcat, am avut 6/1/5, acelasi scor ca si akali, chiar si assits :D  http://i.imgur.com/KwRSsRr.jpg

Farm pe Q?

Posted (edited)

Avem 210-215  cred, oricum, n-aveau tank, aveau toti putin hp, cam 1200-1400, din cateva q-uri ii nenoroceam.(la inceput am ratat ceva farm, am fost ceva timp low pana a venit udyr , apoi am fost omorat de tureta dupa ce am omorat-o pe fiora langa, dupa recall am inceput sa domin.

edit: sa-ti dau mention @azeSan

Edited by hammy.
Posted

Credeti ca o sa faceti fata? :)) O sa fie bine daca o sa iesiti pe locul 15 .. Si da, credeti-ma , nu exista COUNTER-PICK! 

Pai nu cred ca sti cum jucam :).Nu suntem foarte buni dar de ras nu ne facem.Oricum ideea era ca mergem ne distram nu mergem cu gandu sa castigam premiu.Mergem asa 4 fun sa vedem cum e, caterinca samanta cola.

Posted

Insfarsit.. 3LFAMED.jpg

Pai nu cred ca sti cum jucam :).Nu suntem foarte buni dar de ras nu ne facem.Oricum ideea era ca mergem ne distram nu mergem cu gandu sa castigam premiu.Mergem asa 4 fun sa vedem cum e, caterinca samanta cola.

Platiti 100ron 4fun? Hmm