Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, ma ajutati si pe mine repede cu ceva va rog? Daca pun LoL in romana, devine tot jocu' in romana si iteme si tot?

Da, devine totul in romana, inclusiv totul.

Aruncati si o geana pe aici .

Posted

Nu vin baietii, le e frica. Just kiddin', ce campion pe energie imi recomandati ?

Chiar ca le e frica haha :)) Kennen.

Posted

E doar un joc normal :)) n-ai de ce sa iti faci "nervi"

Stai calm, ca n-a fost ranked, daca era ranked iesea mai rau..

Posted (edited)

Am ajuns in bronz 1 WOW.. 

EDIT: Imi bag p.... e a doua oara in 2 zile in care intru in 1 si intru iar in 2 ... ce plm de echipa prin si eu bagamias..

Edited by Taykiro
Posted

De ce n-am asa echipa mereu? 18/4/28 Shen, dadeam Solo la ahri, jax si katarina( in 1 vs 3, ii rupeam pe toti 3):  http://i.imgur.com/K0dPPJL.jpg

Cum mergea in tf, malphite ult, kata sarea in ei cu q+e+w+ult si eu dadeam ult pe kata si dupa daca mai ramanea 1 in viata era rau :))

Shaco si Le Blanc mai dadeau si eu pe acolo..  Le Blanc avea 8 ani, a primit first blood de la ahri(a fost omorata de Ahri) si a inceput sa faca dive si sa ne spuna la toti sa mergem mid ca ea nu poate sa o bata:))

Posted

Baieti, ce campion de 4800/6300 recomandati? Sa fie bun late-game nu doar early si sa fie ad tank sau doar ad, joc si ap dar prefer adurile mai mult.

O varianta e Irelia sau Yorick(4800), de 6300 ce ziceti?

P.S.: Astept si propuneri de jungler.

Posted

Baieti, ce campion de 4800/6300 recomandati? Sa fie bun late-game nu doar early si sa fie ad tank sau doar ad, joc si ap dar prefer adurile mai mult.

O varianta e Irelia sau Yorick(4800), de 6300 ce ziceti?

P.S.: Astept si propuneri de jungler.

Top Renekton sau mai poti sa incerci si Shyvana.

Posted

Top Renekton sau mai poti sa incerci si Shyvana.

Alte sugestii? Renekton am jucat, imi place sa joc pe el dar parca e cam.. Nu stiu, nu e genul meu, e prea usor de jucat.

Pana mea, am avut un cont de 16 cu Zed pe el si mia fost furat un penta, am facut quadra in teamfight(doar din q), dupa ult pe ultimul si vine rengar din bush  si il omoara:|

Ma gandesc sa-l iau iar pe Renekton sau sa incerc Irelia/Yorick

Posted

pacat ca nu fac stream sa vedeti si voi cu ce zdrente ma joc.

Raspunde pe skype. Acum, ca toti cocolarii, legendara replica : pls.

Posted

pacat ca nu fac stream sa vedeti si voi cu ce zdrente ma joc.

Poi de ce nu faci, fa ca eu chiar vreau sa te vad cu joci.. poate mai invat ceva :D

Posted

Poi de ce nu faci, fa ca eu chiar vreau sa te vad cu joci.. poate mai invat ceva :D

Inveti cum sa scazi in divizie.  :ph34r: