Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Inveti cum sa scazi in divizie.  :ph34r:

:)) .. stiu asta, invat de la retardati astia din bronz care intra numa sa stea afk

Edited by Taykiro
Posted

BEST MATCH EVER. http://i.imgur.com/d9eCbQg.png

ZED- 7/2 - MID

Eu- 9/3 - TOP

Vayne 9/2 - bot adc

Ryze : 6/3 - bot supp

Nocturne 2/3 - jungler

Zed era roman :D

Eu am fost 2 vs 1 top(nocturne era jungler la noi, ei n-aveau jungler).

la ei erau asa: fizz - top

olaf- top 

kata - mid

shaco - bot (support)

ezreal - bot adc

Posted

BEST MATCH EVER. http://i.imgur.com/d9eCbQg.png

ZED- 7/2 - MID

Eu- 9/3 - TOP

Vayne 9/2 - bot adc

Ryze : 6/3 - bot supp

Nocturne 2/3 - jungler

Zed era roman :D

Eu am fost 2 vs 1 top(nocturne era jungler la noi, ei n-aveau jungler).

la ei erau asa: fizz - top

olaf- top 

kata - mid

shaco - bot (support)

ezreal - bot adc

iar olaf cu cine era premade?:)) 

Posted (edited)

O gluma mai seaca, dar merge.

Bula catre taicaso: Ma tata, noi impreuna avem 5 c-oaie

Taicaso: Da ce tu ai numa 1?\

Edit: AM ratat promovarea in Bronz 1 din cauza la plevele astea.

http://cubeupload.com/im/fOBI6r.png

o intrebare de ratati:

Si la ce se refera premade?

Edited by Taykiro
Posted

Oare am facut o greseala daca l-am cumparat pe Thresh?

Joc destul de bine cu el adc, da' prietenii oftau pentru Kha'Zix, ceva de 6300 mai bun.

Nu stiu ce sa zic...

Posted

Oare am facut o greseala daca l-am cumparat pe Thresh?

Joc destul de bine cu el adc, da' prietenii oftau pentru Kha'Zix, ceva de 6300 mai bun.

Nu stiu ce sa zic...

In primul rand, a fost un helper cu numele tau, acum are numele Wallable.

Depinde ce iti place sa joci. Daca nu-ti mid/top/jungle(kha), ai facut o alegere buna.

Posted

Se vede ca nu se uita aici moderatorul de jocuri.. Este complet useless.. Asta face campionat si se inscriu lesinati care nici nu participa .

Posted

In primul rand, a fost un helper cu numele tau, acum are numele Wallable.

Depinde ce iti place sa joci. Daca nu-ti mid/top/jungle(kha), ai facut o alegere buna.

Sunt eu Wallabee, da' m-am apucat de red.bugged.ro. :)

Multumesc pentru sfat.

Posted

Sunt eu Wallabee, da' m-am apucat de red.bugged.ro. :)

Multumesc pentru sfat.

Sa ma explic mai clar, eram putin cam obosit(am dormit doar 6 ore cand am raspuns la mesajul tau :) )

Daca iti place mid/top/jungle sau doar mid/jungle kha, adc/top se poate juca tresh lejer(am jucat si eu tresh top cu iteme ad cand a mai fost free)

Posted

Sa ma explic mai clar, eram putin cam obosit(am dormit doar 6 ore cand am raspuns la mesajul tau :) )

Daca iti place mid/top/jungle sau doar mid/jungle kha, adc/top se poate juca tresh lejer(am jucat si eu tresh top cu iteme ad cand a mai fost free)

Da, sa stii ca prefer mai mult adc/top pentru ca mid, jungle nu prea m-am jucat si decat sa pierdem meciu' din cauza mea, mai bine joc ce cred eu ca-mi este favorabil.

Posted

Bravo! oeaRhJs.jpg

Mersi ;)

Acum ca am intrat in divizie am vreo 8 meciuri care nu pot iesi din divizie, dar dupa ce se termina ala  la cate meciuri pierdute intru iar in bronz?

Posted

Mersi ;)

Acum ca am intrat in divizie am vreo 8 meciuri care nu pot iesi din divizie, dar dupa ce se termina ala  la cate meciuri pierdute intru iar in bronz?

Ai pe dracu, am fost Bronz II(cand am fost prima data Bronze I, provisionals, am avut 55 lp dupa pe toate pierdute, cand eram bronze II, 4 meciuri pierdute, in al4-lea eram bronze III

Posted (edited)

Ai pe dracu, am fost Bronz II(cand am fost prima data Bronze I, provisionals, am avut 55 lp dupa pe toate pierdute, cand eram bronze II, 4 meciuri pierdute, in al4-lea eram bronze III

Poi ma ai o prostie albastra , aia inseamna ca nu poti retrograda dupa ce dispare prostia aia (tine vreo  8 meciuri castigate/pierdute).

EDIT: Vi s-a intamplat  vreodata sa aveti o zi extrem de buna si sa castigati majoritatea meciurilor numa vreo 2 - 3 pierdute si urmatoarea zi, nimic?!

Mie mi s-a intamplat cand eram in bronz V am iesit cu 7 meciuri consecutive. Dupaia prin 2 am iesit cu vreo 5 meciuri consecutive si urmatoarea zi am intrat iar in 2 si m-am luptat vreo cateva zile sa urc iar in 1. Si ieri am avut o zi splendida care am rupt tot chiar si odata cand am fost feeder(sivir 1/9) ma carat echipa. Iar azi .. NUUU 2/2 lose acum sa vad daca pierd si asta, azi nu o sa dau deloc ranked.

Edited by Taykiro
Posted

Poi ma ai o prostie albastra , aia inseamna ca nu poti retrograda dupa ce dispare prostia aia (tine vreo  8 meciuri castigate/pierdute).

EDIT: Vi s-a intamplat  vreodata sa aveti o zi extrem de buna si sa castigati majoritatea meciurilor numa vreo 2 - 3 pierdute si urmatoarea zi, nimic?!

Mie mi s-a intamplat cand eram in bronz V am iesit cu 7 meciuri consecutive. Dupaia prin 2 am iesit cu vreo 5 meciuri consecutive si urmatoarea zi am intrat iar in 2 si m-am luptat vreo cateva zile sa urc iar in 1. Si ieri am avut o zi splendida care am rupt tot chiar si odata cand am fost feeder(sivir 1/9) ma carat echipa. Iar azi .. NUUU 2/2 lose acum sa vad daca pierd si asta, azi nu o sa dau deloc ranked.

Eu am in fiecare zi, zile proaste, daca joc fara Azesan sa ne care putin n-avem ce face.. 

CU CE ZDRENTE JOC  http://i.imgur.com/oO6axRW.jpg

Posted

Eu am in fiecare zi, zile proaste, daca joc fara Azesan sa ne care putin n-avem ce face.. 

CU CE ZDRENTE JOC  http://i.imgur.com/oO6axRW.jpg

Ti-am spus ieri " Dau meciuri multe azi ca am o zi buna si le castig, ca maine pierd" ceva de genu ti-am spus si exact asta se intampla.

Posted

Ti-am spus ieri " Dau meciuri multe azi ca am o zi buna si le castig, ca maine pierd" ceva de genu ti-am spus si exact asta se intampla.

Sa mor eu am avut si eu 2 zile in care numa castigam la rankuri .. repet , 2 zile = full castig .. si acum?! 5 din 6 meciuri pierd..