hammy. Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Salut! E adevarat ca weekend-ul asta, daca ai un meci castigat, iti dubleaza IP-urile? Da, la orice meci ai ip dublat, fie ca ai pierdut sau ai castigat. A inceput de vineri chestia asta. Quote
eNdz0rDT Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Da, la orice meci ai ip dublat, fie ca ai pierdut sau ai castigat. A inceput de vineri chestia asta. Buun. Multam. Quote
hammy. Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Buun. Multam. Hammy loveste din nou: 15/3 mai sus, acum 11/1 :)) http://i.imgur.com/Kb1QkFr.jpg Ce bine joc Zed, lol. Quote
azeSan Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Hammy loveste din nou: 15/3 mai sus, acum 11/1 :)) http://i.imgur.com/Kb1QkFr.jpg Ce bine joc Zed, lol. V-o carat bine kha :)) Quote
hammy. Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 V-o carat bine kha :)) Da, era un muist, am facut eu gank bot(el fura blue de la echipa adversa), iar eu mam dus in bush dupa cait, a venit tampitul, a dat flash si dupa a dat leap sa o omoare pe cait cu 1 hp, ca eu n-aveam energie sa dau un shuriken dinala, se incarca imd.. Quote
LaValoare Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Da, era un muist, am facut eu gank bot(el fura blue de la echipa adversa), iar eu mam dus in bush dupa cait, a venit tampitul, a dat flash si dupa a dat leap sa o omoare pe cait cu 1 hp, ca eu n-aveam energie sa dau un shuriken dinala, se incarca imd.. Toti noobii stiu sa joace pe zed, ahuehue Quote
hammy. Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Toti noobii stiu sa joace pe zed, ahuehue Toti noobi joaca Lee Sin, hue hue hue @, Quote
Taykiro Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Si eu am luat suspend weekendul asta bagamias pl... pana in 29 si eu chiar aveam nevoie de ip Quote
azeSan Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Si eu am luat suspend weekendul asta bagamias pl... pana in 29 si eu chiar aveam nevoie de ip Eu pana in 2 am suspend :)) Quote
SchottKy Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Toti noobi joaca Lee Sin, hue hue hue @, Nu prea cred...Toti noobi joaca Heim si Veigar (Asta-i clar).Cu Lee mai faci anuminte combouri cu Q W R....Nu e asa usor. Quote
azeSan Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Nu prea cred...Toti noobi joaca Heim si Veigar (Asta-i clar).Cu Lee mai faci anuminte combouri cu Q W R....Nu e asa usor. Wtf si mie imi pare destul de greu heim si niciodata in viata mea n-am jucat cu heim. Nici nu lam incercat. Quote
hammy. Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Wtf si mie imi pare destul de greu heim si niciodata in viata mea n-am jucat cu heim. Nici nu lam incercat. E cel mai usor campion, eu prima data cand am jucat cu el(inainte de visual upgrade), a fost cand era f2p, de atunci n-am mai jucat. E un campion foarte usor, pui turete, apoi cand se apropie sa le distruga, stun de pe e, w, ult cu w daca e nevoie si mort. Daca vine spre tine si mai ai doar o minitureta, no problem, ult si q, super tureta te salveaza. Quote
hammy. Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 (edited) Zed does it all.. with style. http://i.imgur.com/NfzqhhP.jpg Carry by zed&zilean& ezreal. A scos zilean triple doar din bomba. Au venit 4 pe mid(la mine la tureta, au sarit toti, cu stun, ce aveau pe mine, irelia lipsea de acolo :)) ) si am apucat sa-mi dau spellurile, doar ult n-am apucat sa dau. Apoi a dat ez ult(venea spre mid deja, cu zilean), toti 4 au fost nimeriti, apoi vine zilean, flash + bomba = triple kill, al 4-lea a fost mai destept si a dat flash la indepartare, dar la prins ez :)) Edit: @@azeSan, uitete la buildul lui Fiora, 0 penetrare :)) Edited April 27, 2014 by hammy. Quote
azeSan Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Zed does it all.. with style. http://i.imgur.com/NfzqhhP.jpg Carry by zed&zilean& ezreal. A scos zilean triple doar din bomba. Au venit 4 pe mid(la mine la tureta, au sarit toti, cu stun, ce aveau pe mine, irelia lipsea de acolo :)) ) si am apucat sa-mi dau spellurile, doar ult n-am apucat sa dau. Apoi a dat ez ult(venea spre mid deja, cu zilean), toti 4 au fost nimeriti, apoi vine zilean, flash + bomba = triple kill, al 4-lea a fost mai destept si a dat flash la indepartare, dar la prins ez :)) Edit: @@azeSan, uitete la buildul lui Fiora, 0 penetrare :)) Ma sperie buildu lui irelia :S Quote
Taykiro Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 (edited) Care vrea sa ne bagam la un turneu de lol 5 vs 5? *Cel mai bun e capitan Edited April 27, 2014 by Taykiro Quote
azeSan Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Care vrea sa ne bagam la un turneu de lol 5 vs 5? *Cel mai bun e capitan Ce turneu?:D Quote
hammy. Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Ce turneu? :D Nab, ce sa-mi iau de 6300? Zed sau Viktor? Ii joc pe amn2 bine. Coaie, am invatat sa joc LB, dau valoare si cu ochii inchisi, am facut troll cu 200hp la 4 oameni din echipa adversa, n-au reusit sa ma prinda:)) Quote
eNdz0rDT Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Nab, ce sa-mi iau de 6300? Zed sau Viktor? Ii joc pe amn2 bine. Coaie, am invatat sa joc LB, dau valoare si cu ochii inchisi, am facut troll cu 200hp la 4 oameni din echipa adversa, n-au reusit sa ma prinda:)) Eu zic sa-ti iei Zed daca-l stapanesti bine. Quote
Strees Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Ce ziceti merita sa iau pachetul all sobolani? Quote
hammy. Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Eu zic sa-ti iei Zed daca-l stapanesti bine. Am luat Orgasmianna. Quote
hammy. Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 (edited) Carry cu orgasmianna in al2-lea meci jucat cu ea:)) http://i.imgur.com/GQMIniP.jpg Edited April 27, 2014 by hammy. Quote
Taykiro Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Ce turneu? :D E un turneu pe facebook pe grupu "Jucatori de LoL" Ce zici? 3620 ip de jucator (cine castiga) ce zici? Quote
azeSan Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 :)) moama nam ce sa fac cu ip da nah , daca e ma bag da cu cine?:)) Quote
SchottKy Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Stie cineva o modalitate de a imi inregistra meciurile fara sa-mi consume resurse?Am auzit de op.gg,dar dupa ce am inregistrat deschid filmarea si imi da crash.(E o inregistrare ca si cum ar sta cineva spec pe tine...Cum se vede in LCS) Quote
azeSan Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Stie cineva o modalitate de a imi inregistra meciurile fara sa-mi consume resurse?Am auzit de op.gg,dar dupa ce am inregistrat deschid filmarea si imi da crash.(E o inregistrare ca si cum ar sta cineva spec pe tine...Cum se vede in LCS) Lolrecorder. Quote
Recommended Posts