Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! 

E adevarat ca weekend-ul asta, daca ai un meci castigat, iti dubleaza IP-urile?

Da, la orice meci ai ip dublat, fie ca ai pierdut sau ai castigat. A inceput de vineri chestia asta.

Posted

V-o carat bine kha :)) 

Da, era un muist, am facut eu gank bot(el fura blue de la echipa adversa), iar eu mam dus in bush dupa cait, a venit tampitul, a dat flash si dupa a dat leap sa o omoare pe cait cu 1 hp, ca eu n-aveam energie sa dau un shuriken dinala, se incarca imd..

Posted

Da, era un muist, am facut eu gank bot(el fura blue de la echipa adversa), iar eu mam dus in bush dupa cait, a venit tampitul, a dat flash si dupa a dat leap sa o omoare pe cait cu 1 hp, ca eu n-aveam energie sa dau un shuriken dinala, se incarca imd..

Toti noobii stiu sa joace pe zed, ahuehue

Posted

Si eu am luat suspend weekendul asta bagamias pl... pana in 29 si eu chiar aveam nevoie de ip

Eu pana in 2 am suspend :)) 

Posted

Toti noobi joaca Lee Sin, hue hue hue

@

Nu prea cred...Toti noobi joaca Heim si Veigar (Asta-i clar).Cu Lee mai faci anuminte combouri cu Q W R....Nu e asa usor.

Posted

Nu prea cred...Toti noobi joaca Heim si Veigar (Asta-i clar).Cu Lee mai faci anuminte combouri cu Q W R....Nu e asa usor.

Wtf si mie imi pare destul de greu heim si niciodata in viata mea n-am jucat cu heim. Nici nu lam incercat.

Posted

Wtf si mie imi pare destul de greu heim si niciodata in viata mea n-am jucat cu heim. Nici nu lam incercat.

E cel mai usor campion, eu prima data cand am jucat cu el(inainte de visual upgrade), a fost cand era f2p, de atunci n-am mai jucat.

E un campion foarte usor, pui turete, apoi cand se apropie sa le distruga, stun de pe e, w, ult cu w daca e nevoie si mort. Daca vine spre tine si mai ai doar o minitureta, no problem, ult si q, super tureta te salveaza.

Posted (edited)

Zed does it all.. with style. http://i.imgur.com/NfzqhhP.jpg

Carry by zed&zilean& ezreal.

A scos zilean triple doar din bomba. Au venit 4 pe mid(la mine la tureta, au sarit toti, cu stun, ce aveau pe mine, irelia lipsea de acolo :)) ) si am apucat sa-mi dau spellurile, doar ult n-am apucat sa dau. Apoi a dat ez ult(venea spre mid deja, cu zilean), toti 4 au fost nimeriti, apoi vine zilean, flash + bomba = triple kill, al 4-lea a fost mai destept si a dat flash la indepartare, dar la prins ez :))

Edit: @@azeSan, uitete la buildul lui Fiora, 0 penetrare :))

Edited by hammy.
Posted

Zed does it all.. with style. http://i.imgur.com/NfzqhhP.jpg

Carry by zed&zilean& ezreal.

A scos zilean triple doar din bomba. Au venit 4 pe mid(la mine la tureta, au sarit toti, cu stun, ce aveau pe mine, irelia lipsea de acolo :)) ) si am apucat sa-mi dau spellurile, doar ult n-am apucat sa dau. Apoi a dat ez ult(venea spre mid deja, cu zilean), toti 4 au fost nimeriti, apoi vine zilean, flash + bomba = triple kill, al 4-lea a fost mai destept si a dat flash la indepartare, dar la prins ez :))

Edit: @@azeSan, uitete la buildul lui Fiora, 0 penetrare :))

Ma sperie buildu lui irelia :S 

Posted

Ce turneu? :D

Nab, ce sa-mi iau de 6300? Zed sau Viktor? Ii joc pe amn2 bine.

Coaie, am invatat sa joc LB, dau valoare si cu ochii inchisi, am facut troll cu 200hp la 4 oameni din echipa adversa, n-au reusit sa ma prinda:))

Posted

Nab, ce sa-mi iau de 6300? Zed sau Viktor? Ii joc pe amn2 bine.

Coaie, am invatat sa joc LB, dau valoare si cu ochii inchisi, am facut troll cu 200hp la 4 oameni din echipa adversa, n-au reusit sa ma prinda:))

Eu zic sa-ti iei Zed daca-l stapanesti bine.

Posted

Stie cineva o modalitate de a imi inregistra meciurile fara sa-mi consume resurse?Am auzit de op.gg,dar dupa ce am inregistrat deschid filmarea si imi da crash.(E o inregistrare ca si cum ar sta cineva spec pe tine...Cum se vede in LCS)

Posted

Stie cineva o modalitate de a imi inregistra meciurile fara sa-mi consume resurse?Am auzit de op.gg,dar dupa ce am inregistrat deschid filmarea si imi da crash.(E o inregistrare ca si cum ar sta cineva spec pe tine...Cum se vede in LCS)

Lolrecorder.