Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un campion bun la 6300?

Ceva recomandari. Sa fie AD, Tank AD sau ADC.

adc iti recomand lucian sau jinx.

Personal nu-mi place Quin deloc, desi e singurul ADC cu blind.

Posted

Urasc Quin, si cand joc cu ea, si cand joc contra ei.

Sa stii ca ma gandeam la Lucian, pentru ca pe Jinx o am. 

Posted (edited)

Urasc Quin, si cand joc cu ea, si cand joc contra ei.

Sa stii ca ma gandeam la Lucian, pentru ca pe Jinx o am. 

Cand joci contra ei e simplu, support tank iar tu sa ai ceva de early, pentru mine Quin in early e useless, n-are damage..doar blindul e de ea.Sa nu mai zic de ulti, care nu-i ofera decat niste movement speed, practic e un fel de escape tool care-l ai abia de la level 6.

Iti mai recomand Zed ca mid-lane sau chiar top-lane, mie mi se pare cel mai bun asasin din tot jocul.Ceva mai greu la inceput, dar te inveti cu clonele alea

Edited by Imhotep
Posted

Cand joci contra ei e simplu, support tank iar tu sa ai ceva de early, pentru mine Quin in early e useless, n-are damage..doar blindul e de ea.Sa nu mai zic de ulti, care nu-i ofera decat niste movement speed, practic e un fel de escape tool care-l ai abia de la level 6.

Iti mai recomand Zed ca mid-lane sau chiar top-lane, mie mi se pare cel mai bun asasin din tot jocul.Ceva mai greu la inceput, dar te inveti cu clonele alea

Si Zed ar fi o idee buna. Cred ca la el raman si o sa joc ceva game-uri la Custom, sa ma invat cu el.

Multumesc pentru sfaturi.

• Upvote 1
Posted

Si Zed ar fi o idee buna. Cred ca la el raman si o sa joc ceva game-uri la Custom, sa ma invat cu el.

Multumesc pentru sfaturi.

Lol, n-am mai jucat Zed de 2 luni, iar acum, saptamana asta, cat a fost f2p, am pierdut numai 1 meci cu el, e foarte usor de jucat.. Personal cred ca e un campion usor, la fel si lb.. Draven e greut..

Posted

E prea OP Quinn.. Deci de aia nu poti sa scapi.. Incepe sa imi placa Quinn.

Posted

Rotatia ma-tii, acum o pun astia pe Orriana, cand nu o am, nu o pun.. Am facut ticket sa-mi dea refund la ea, o sa-mi cumpar ceva de 6300, probabil viktor.. Daca imi da refund la ea, evident.

Posted

Rotatia ma-tii, acum o pun astia pe Orriana, cand nu o am, nu o pun.. Am facut ticket sa-mi dea refund la ea, o sa-mi cumpar ceva de 6300, probabil viktor.. Daca imi da refund la ea, evident.

Esti nebun :))) Tu ceri refound pentru ca au bagat la F2P? :)) =)))))))))

Posted

am impresia ca nu iti vor da, am facut si eu o cere din asta acum 2-3 luni si mi-au zis ca nu-mi pot da, fiecare cont are maxim 3 refunduri.

Probabil si-au schimbat politica intre timp, in orice caz iti tin pumnii..cunosc sentimentul sa-ti cumperi un campion cu o zi inainte sa fie la free, eventual sa ajung si la concluzia ca nu-ti place

Posted

am impresia ca nu iti vor da, am facut si eu o cere din asta acum 2-3 luni si mi-au zis ca nu-mi pot da, fiecare cont are maxim 3 refunduri.

Probabil si-au schimbat politica intre timp, in orice caz iti tin pumnii..cunosc sentimentul sa-ti cumperi un campion cu o zi inainte sa fie la free, eventual sa ajung si la concluzia ca nu-ti place

Voi va "auziti" ce ziceti ma?! Cum plm sa va deie refund ca au pus F2P??  Ce motiv e asta ma?! Eu cum faceam acum un an cand ma apucam e lol? Plangeam ca voi?! Nici nu stiam ce e aia refound.... Generatia asta :(

Posted (edited)

Voi va "auziti" ce ziceti ma?! Cum plm sa va deie refund ca au pus F2P??  Ce motiv e asta ma?! Eu cum faceam acum un an cand ma apucam e lol? Plangeam ca voi?! Nici nu stiam ce e aia refound.... Generatia asta :(

nu-i nevoie sa te aprinzi asa, chillax.

in plus refundurile nu-s de un an, sunt din sezonul 2, imi pare rau sa te dezamagesc

Edited by Imhotep
Posted

nu-i nevoie sa te aprinzi asa, chillax.

in plus refundurile nu-s de un an, sunt din sezonul 2, imi pare rau sa te dezamagesc

Doar lasa-te de joc.

Posted (edited)

Doar lasa-te de joc.

Sa ma las de joc pentru ca?

Te rog, calmeaza-te.Nu doresc sa-mi pun mintea cu tine, as cadea mult pe scara ierarhica

Nu stiu ce experienta ai tu pe LOL, nici nu prea pari sa ai, nu te ajuta mentalitatea.

Ultimul post in care ma mai complic cu tine, nu meriti atentie.

O zi buna iti doresc

Ca sa te lamuresc si pe tine, pe cei de la RIOT nu ii intereseaza ce motiv ai tu atunci cand dai refund, eu am zis doar ca am facut cerere de un refund in plus (citisem pe un alt forum ca exista sansa sa-ti dea), si mi-a refuzat cererea pentru simplu motiv ca fiecare cont are doar 3 refunduri, ca eu am fost prost si am dat refund la caractere de 450 ip e altceva.

In plus am dat miss click atunci cand am dat unlock la un caracter, mi-l luasem pe renekton in loc sa mi-l iau pe Talon.Crezand ca cei de la rito vor intelege am facut cerere de refund, dar nu mi-au oferit respectiva sansa.Greseala mea, am platit-o.

Am dat un search pe google (stii si tu, pagina aia de cautare..unde iti cauti tu refereatele de clasa a 8-a).Sistemul a fost implementat in 2012, cati ani sunt de atunci? (2014-2012=2)

Edited by Imhotep
Posted

Din pacate tu nu ai mentalitate din punctul de vedere cand tu ceri refound cand baga riotul F2P. Si da , playerii ca tine strica jocul.. De exemplu cum tiganii ne strica tara..

Posted (edited)

Din pacate tu nu ai mentalitate din punctul de vedere cand tu ceri refound cand baga riotul F2P. Si da , playerii ca tine strica jocul.. De exemplu cum tiganii ne strica tara..

mai citeste ultimul meu post, am zis ca am cerut refund pentru ca dadusem miss click si imi cumparasem un alt campion decat cel care-l vroiam.NU am zis nicaieri ca am cerut refund pentru ca a aparut caracterul respectiv la saptamanale, am zis ca stiu sentimentul ala cand tu iti cumperi un caracter si urmatoarea zi apare la free, eventual la reducere.

N-am avut niciodata "placerea" de a juca cu tine lol, si sper sa nu te am nici macar ca inamic, dar nu sunt genu sa injur o persoana care feedeaza, mai ales intr-un meci la normal.Nu vad prin ce stric eu comunitatea, intr-adevar in acest moment vina e a mea ca-mi bat tastatura cu tine, si imi cer scuze prin acest intermediu.Nu prea vad ce treaba au tiganii cu comunitatea romaneasca, noi romanii stricam tara pentru ca nu stim sa luam atitudine, oricum subiectul asta e un subiect care ne depaseste pe amandoi.

Edited by Imhotep
Posted

mai citeste ultimul meu post, am zis ca am cerut refund pentru ca dadusem miss click si imi cumparasem un alt campion decat cel care-l vroiam.NU am zis nicaieri ca am cerut refund pentru ca a aparut caracterul respectiv la saptamanale, am zis ca stiu sentimentul ala cand tu iti cumperi un caracter si urmatoarea zi apare la free, eventual la reducere.

N-am avut niciodata "placerea" de a juca cu tine lol, si sper sa nu te am nici macar ca inamic, dar nu sunt genu sa injur o persoana care feedeaza, mai ales intr-un meci la normal.Nu vad prin ce stric eu comunitatea, intr-adevar in acest moment vina e a mea ca-mi bat tastatura cu tine, si imi cer scuze prin acest intermediu.Nu prea vad ce treaba au tiganii cu comunitatea romaneasca, noi romanii stricam tara pentru ca nu stim sa luam atitudine, oricum subiectul asta e un subiect care ne depaseste pe amandoi.

Azesan are 18 ani sau 19 :-??. Joaca bine LoL, keep calm.

Inca astept sa-mi preia un operator cererea..

Posted

Azesan are 18 ani sau 19 :-??. Joaca bine LoL, keep calm.

Inca astept sa-mi preia un operator cererea..

Din cate stiu in 2-3 zile o sa-ti raspunda.

Posted

Oricum slabe sanse.. 10-15%

Valoare, e ceva ce AzeSan are. 

Ni coaie, meci cu adc. Si supportul conteaza! http://i.imgur.com/06H6Puy.jpg

La ei a fost Lissandra supp.

In min 25 am ramas fara turete la nexus dintr-un backdoor facut de yasuo&jinx. Am stat eu def, trebuia sa stea lee, dar era vai mama lui si pierdea sigur.. Uitete si tu, in 55 de minute nu face feral flare..

Apoi am facut eu backdoor pe mid(era o batalie intensa la baron) si au ramas ei fara inhibitor. Si apoi am stat pe inhibitoare si nexus toti.. Pana in final, cand am castigat.

Am castigat si 2 meciuri ranked azi. 20 lp / meci, am 40 LP(aveam 0).

Posted

:)) moama nam ce sa fac cu ip da nah , daca e ma bag da cu cine? :))

RATEUU .. am vrut sa zic RP .. mie pana zi forumu era tot DOWn .. CE RATEU AM DAT am vrut sa zic Riot Point x(

Cel mai bun ADC in momentul actual mi se pare Lucian.

Dupa mine jinx e mult mai op si in early si in late

Posted

RATEUU .. am vrut sa zic RP .. mie pana zi forumu era tot DOWn .. CE RATEU AM DAT am vrut sa zic Riot Point x(

Dupa mine jinx e mult mai op si in early si in late

Am si Jinx si nu imi place la fel de mult ca Lucian....Acum na,pareri si pareri.