Jump to content

Recommended Posts

Posted

As vrea sa stiu si eu cand incepe acest turneu eu sunt cu scoala deci.... nu stau fff mult pe pc si cand stau e seara deci sa stiu sa nu imi fac planuri in acea zi si apropo au trecut 3 zile de cand am trimis cererea cu echipa si tot nu imi apare ca ne-am inscris....

Posted (edited)

Se vor baga si echipele inscrise pe mail , da asteapta ca maximilian are nitica treaba.Se va rezolva in cel mai scur timp

P.S: Meciurile se vor juca Vineri-Sambata-Duminica iar din Simifinala se vor transmite live pt cei ce vor sa vada iar in finala se va si comenta.

Edited by PokeR
Posted

Se vor baga si echipele inscrise pe mail , da asteapta ca maximilian are nitica treaba.Se va rezolva in cel mai scur timp

P.S: Meciurile se vor juca Vineri-Sambata-Duminica iar din Simifinala se vor transmite live pt cei ce vor sa vada iar in finala se va si comenta.

Se scrie semi-finala, cocos. $@L kF?

Posted (edited)

Imi explicati si mie ce e cu regula in care pot contesta rezultatul?Si pe ce site va fi live multi prietenii se vor uita deci .... as vrea sa stiu

Edited by Mr.Nigga
Posted

Din cauza ca nu am un calculator/laptop permament sa ma pot ocupa se va suspenda acest turneu si voi revenii cu noutati.Imi pare rau dar nu am ce face din cauza ca o problema a insistat am decis sa imi trimit laptopul la garantie.

• 2 weeks later...
Posted

Neseriozitate din partea organizatorului , inteleg ca are probleme cu pc dar cat o luna? Mai bine inchideti concursu

Taykiro unii chiar nu aveti ce face....acuma am discutat cu cei de la riot si vroiam sa fac ceva frumos si da intradevar eu stau in baia mare si service-ul la toshiba este la bucuresti si trebuie sa stai o perioada.Daca nu ai ce face si doar sa faci +1 te rog frumos sa postezi altundeva.

Posted

Taykiro unii chiar nu aveti ce face....acuma am discutat cu cei de la riot si vroiam sa fac ceva frumos si da intradevar eu stau in baia mare si service-ul la toshiba este la bucuresti si trebuie sa stai o perioada.Daca nu ai ce face si doar sa faci +1 te rog frumos sa postezi altundeva.

Eu te inteleg frate ca ai probleme , dar nu ai un co-organizator care sa te ajute cu inscrierile? 

Nu ma intereseaza +1 ca pana la urma care e diferenta intre 100000 de posturi si 100?

Posted

Va salut dragi jucatori ! Sunt un jucator mai vechi al acestui joc si va propun sa organiza-ti campionate de 16 echipe,sa vedem cati se inscriu si daca sunt toate locurile ocupate.

Propunere:Campionat 2vs 2 pe un singur lane, Arram spre exemplu.

-De ce 2vs2?

Deoarece in ziua de azi foarte rar gasim o echipa unita si capabila.Si in + banuoesc ca, cu totii aveti un prieten bun cu care sa formati echipa de 2.

Sunte-ti de acord cu mine? Astept parerile voastre + un degetel verse la topic. Ceao:)

• 4 weeks later...
Posted

Salut , cand pot sa inscriu si eu o echipa ? sau ... se mai fac inscrieri ?

A trecut ceva vreme nu cred ca se mai face.. sau poate peste o luna habar nam