Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iara un joc frumos , K64o1kE.jpgCand sunt jocuri frumoase , echilibrate unde nu se dau ff min 20 asa mai merita sa joci rankuri. Rareori se prinde un meci ca asta.

Posted (edited)

Meci de 57 de minute si 4 vs 5(noi 4 ei 5), castigat, gangplank q = instakill vayne si 90% din hp-ul tristanei, iar cait ult tristana iar restul nu erau o problema ca n-aveau damage.

Edit: Am adaugat poza + acum observ ca hecarim era cam prost, cum dracu sa-ti iei flash pe heca si nu ghost.

jV3ffow.jpg

Edited by hammy.
Posted

Meci de 57 de minute si 4 vs 5(noi 4 ei 5), castigat, gangplank q = instakill vayne si 90% din hp-ul tristanei, iar cait ult tristana iar restul nu erau o problema ca n-aveau damage.

Edit: Am adaugat poza + acum observ ca hecarim era cam prost, cum dracu sa-ti iei flash pe heca si nu ghost.

jV3ffow.jpg

fain sa joci cu gp cand ai 100% crit ;)) sa vezi atunci fun. 

Posted

fain sa joci cu gp cand ai 100% crit ;)) sa vezi atunci fun. 

Din Parrely (q), dadeam in 99% din situatii critica, altfel nu ii dadeam instakill lui vayne, fara critica :)

Posted

In mintea lui: "BAAAAAA CUM AM PIERDUT BAAA MA LAS DE LOL GATA DAU CONTU' PE 1 LEU". :o

Nea .. cand sunt meciuri frumoasa , cum a fost aia , nici nu imi pasa daca pierd sau castig. 

Posted (edited)

joaca cineva cu mine ranked? plictisitor singur :9 joc top si support. daca e cineva adc si are nev de duo supp ..

Edited by BVBSpellix
Posted

Am inteles astazi ca supportul este cea mai importanta parte intr-un meci, daca stii sa dai hooks si alea alea, esti zeu.

na, poftim, ma carat in early(nu am luat first blood dar am avut 3/0, apoi 3/1, apoi 9/2 si in final 10/2.

http://imgur.com/GWlw3Bt

Posted (edited)

CUM DRACU SA JOCI ATAT DE PROST CAITLYN, 1/8 si la 1/5 a vandut itemele.

FUTUTI RASA MA-TII, E UNUL DINTRE CEI MAI USOR ADC DIN CAUZA RANGEULUI IMENS SI AI DOAR 1 KILL PE EL E PENIBIL.

EU joc adc rar si nu ma pricep la farm, dar stiu sa fac kills cel putin..

Comparati si voi cand joaca un noob adc si cand joaca cineva care are cel putin o treaba cu rolul asta, nu spun ca ma pricep, dar macar stiu sa nu feedez, doar sa am rabdare. Scorul pe bot a ramas 0/0 pana cand am facut level 6 eu si zilean(in acelasi timp) si am facut eu engage, ult jinx, killed, braum killed before ult.

http://imgur.com/1iCl11P,evnWeBV

Edit: am primit carry de la kha. GLumesc, lee a facut un quadra.

Edited by hammy.