IreliaHarrasment Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Azesan revine pe contul asta. Nume de cocalar, glumesc :) Shhht :)) 5/2 ranked provisional, e bine? joc de putin timp la ranked. Eu am terminat 8 cu 2 :D Quote
hammy. Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 @, parca aveai o zi ba E un bug la forum, trebuiesc facute niste tickete sa iti dea shad0w unban, am patit si eu.. Quote
hammy. Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Rito pls.. First time Braum. Akali a fost carata de echipa, iar yasuo a facut x2 quadra(penta furat de mine, primul, iar al2-lea de mf). Quote
azeSan Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Lol , defapt eu am luat ban pentru asta dar ce nu stiu eu , cand am incercat sa vand contu , cui si unde?! Quote
hammy. Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Lol , defapt eu am luat ban pentru asta dar ce nu stiu eu , cand am incercat sa vand contu , cui si unde?! Shadsin(if you know what I mean), ii orb ma, ca leșin. Quote
azeSan Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Shadsin(if you know what I mean), ii orb ma, ca leșin. Mda .. plm totusi imi zice ca am 1 zii ban trec 4 5 zile si imi raspunde asa cum e mai sus. Clar ca vrea sa scape de mine si nu stie cum :S . Eu sa vand contul?! Lol. Quote
hammy. Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Mda .. plm totusi imi zice ca am 1 zii ban trec 4 5 zile si imi raspunde asa cum e mai sus. Clar ca vrea sa scape de mine si nu stie cum :S . Eu sa vand contul?! Lol. Incearca noul mod, e penal. A fost scos si un penta, de ala, CuraDajeFulla, dar avea skin pe Galio, deci avea experienta. Eu am facut doar dubla. Quote
azeSan Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Incearca noul mod, e penal. A fost scos si un penta, de ala, CuraDajeFulla, dar avea skin pe Galio, deci avea experienta. Eu am facut doar dubla. stiu , am jucat si eu cu ziggs :)) ne dadeam W ca se murim acolo :)) Quote
Apollyon Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 (edited) Prea frumoase au fost cele 2 meciuri, am facut qvatra (primul, puteam sa fac penta dar un noob a furat un om) si triplu (in al 2-lea, la one for all)... totusi, un singur om nu ar face cat o echipa. Edited May 29, 2014 by MrHouse.bVb Quote
sNaCks Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Nu vorbesc degeaba, a doua oara data cu yasuo dupa atatea cautari de conturi, am jucat pe ala mirror 2x quatra si un rus besinos a furat un penta . Quote
kosnes scartait da roti Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 BA NUMAI DE RETARDATI DAU BA, IN RANKED ERA UN JARVAN CARE TOT DADEA ULTI IN SUPPORT SA MOR EU DE NU BAG 2600 RP SI MA MUT PE AMERICA DE NORTH MACAR ACOLO NU GASESTI RETARDATI CARE DAU FOCUS IN SUPPORT DIN CAUZA LUI AM SI PIERDUT PROMOTIA. Quote
azeSan Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 BA NUMAI DE RETARDATI DAU BA, IN RANKED ERA UN JARVAN CARE TOT DADEA ULTI IN SUPPORT SA MOR EU DE NU BAG 2600 RP SI MA MUT PE AMERICA DE NORTH MACAR ACOLO NU GASESTI RETARDATI CARE DAU FOCUS IN SUPPORT DIN CAUZA LUI AM SI PIERDUT PROMOTIA. Da vezi ca pe NA o sa ai lag foarte mare. Uite ce am patit eu .. Am intrat la un solo si eram last pick , iar cel din fata mea ia rengar. Bun ok, dupa ce da lock , urmeaza aia 2 din cealalta echipa si sunt eu last pick iau vi si iau smite dupa care dau eu lock. Iar dupa 5 secunde dupa ce dau lock , ia si rengar smite ca cica se duce jungle , dar el a luat rengar pt top.. Deci am fost chinuit sa ma joc vi top vs aatrox. Normal ca am pierdut ca a luat contu de pe ebay (a zis si in q) Quote
kosnes scartait da roti Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Da vezi ca pe NA o sa ai lag foarte mare. Uite ce am patit eu .. Am intrat la un solo si eram last pick , iar cel din fata mea ia rengar. Bun ok, dupa ce da lock , urmeaza aia 2 din cealalta echipa si sunt eu last pick iau vi si iau smite dupa care dau eu lock. Iar dupa 5 secunde dupa ce dau lock , ia si rengar smite ca cica se duce jungle , dar el a luat rengar pt top.. Deci am fost chinuit sa ma joc vi top vs aatrox. Normal ca am pierdut ca a luat contu de pe ebay (a zis si in q) Ma si mut in America, in fine, nu ai cu cine pe EUNE sa te joci, aia fac fite daca nu au rolul lor preferat, mai gasesti oameni foarte rari care se duc unde trebuie, in fine la lv 30 e normal sa stii sa joci cu toate rolurile. Quote
azeSan Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Crezi ca eu nu m-as muta pe NA? Dar acolo am lag . Asta-i treaba. Quote
hammy. Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Crezi ca eu nu m-as muta pe NA? Dar acolo am lag . Asta-i treaba. Mda.. Si chiar n-am mai jucat de o luna trynda, asa ca am zis sa joc un meci cu el Quadra: http://i.imgur.com/Jsk66GV.jpg (si 69 cd la ult) Sfarsit: Prin min 32 faceam penta in 2 vs 5(eu si zilean, dar in mortii lui sia dat ult pe el si avea full HP IN LOC SA DEA PE MINE(eu dadusem deja ult in 3 vs 1), apoi a venit nami din bush cu ult+q+e si mort.. si mai era NIdalee la redul lor(eram in bushul ala de langa wraiths la ei) in zhonya, asa ca o prindeam. Quote
hammy. Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Am aflat cum poti sa joci One For All : MIrror mode pe summoner`s rift. Creezi un joc custom, poti juca pe orice mapa si alegi ca mod one for all. Quote
hammy. Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Carry with yasuo strikes again: http://imgur.com/CRF1g2B,I2SED2Z http://imgur.com/CRF1g2B,I2SED2Z#1 Acolo scrie +20 LP si am doar 17 deoarece am iesit dintr-un champ select cand aveam 0 deoarece picasem cu un troll si asa am siguranta ca nu degradez, daca pierdeam imi dadea +3 si ramaneam iar pe 0, iar daca castig sare de 0 (azesane, fa si tu bug abuse cand ajungi iar in 2 sa nu mai scazi ) Am carat eu si cu Wukong, apropo, am destul farm? :) Quote
Taykiro Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Carry with yasuo strikes again: http://imgur.com/CRF1g2B,I2SED2Z http://imgur.com/CRF1g2B,I2SED2Z#1 Acolo scrie +20 LP si am doar 17 deoarece am iesit dintr-un champ select cand aveam 0 deoarece picasem cu un troll si asa am siguranta ca nu degradez, daca pierdeam imi dadea +3 si ramaneam iar pe 0, iar daca castig sare de 0 (azesane, fa si tu bug abuse cand ajungi iar in 2 sa nu mai scazi ) Am carat eu si cu Wukong, apropo, am destul farm? :) Ce smecher e Taykiro17 acolo in bara, pacat ca nu mai poate intra ca are suspend 7 zile Quote
azeSan Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Ce smecher e Taykiro17 acolo in bara, pacat ca nu mai poate intra ca are suspend 7 zile :)) Iara? Quote
hammy. Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Ce smecher e Taykiro17 acolo in bara, pacat ca nu mai poate intra ca are suspend 7 zile Te calmezi si tu putin :D Quote
hammy. Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 AM LUAT 10 IN TEZA LA ROMANA, LIKE A BOSS. 9.55 :D Quote
Ionut96 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Jucati-va cu Lux/Ezreal/Ashe pe One for all. :), mie mi-a placut sa fac killuri din ultimati. Quote
Recommended Posts