hammy. Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Rito pls Ok, guys, e clar, nu stiu sa joc Fizz. ffs. De ce nu mai posteaza nimeni mesaje de vii si mortii riot-ului? Quote
Taykiro Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Rito pls Ok, guys, e clar, nu stiu sa joc Fizz. ffs. De ce nu mai posteaza nimeni mesaje de vii si mortii riot-ului? s-a bagat cacatu asta in joc? Quote
kosnes scartait da roti Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) O sa ii placa mult mapa lui Lee Sin. Edited June 6, 2014 by AIM.Kosnes. Quote
azeSan Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 O sa ii placa mult mapa lui Lee Sin. Mult s-a schimbat lolu de cand m-am apucat eu. Si o sa se mai schimbe.. Quote
kosnes scartait da roti Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Mult s-a schimbat lolu de cand m-am apucat eu. Si o sa se mai schimbe.. Ha? Cand m-am apucat eu katarina arata pixelata pls si acum lol-ul e dota -,- Edited June 6, 2014 by AIM.Kosnes. Quote
hammy. Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Mult s-a schimbat lolu de cand m-am apucat eu. Si o sa se mai schimbe.. Ce avatar satanic ai. LoL va deveni Dota curand, daca vor pune mapa aceea. Quote
azeSan Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Ce avatar satanic ai. LoL va deveni Dota curand, daca vor pune mapa aceea. :)) nu-i deloc satanic , o cheama Kaguya Ootsutsuki :D Quote
hammy. Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 :)) nu-i deloc satanic , o cheama Kaguya Ootsutsuki :D Are coarne plm. Pune si tu unul cu Rykudo(eremitul daca tot esti fan naruto), nu arata chiar asa satanic. Pe mine ma cheama Mihai. Quote
Spellix Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 O sa ii placa mult mapa lui Lee Sin. asta e lol sau dota? se duce mapa pe p.. Quote
azeSan Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Are coarne plm. Pune si tu unul cu Rykudo(eremitul daca tot esti fan naruto), nu arata chiar asa satanic. Pe mine ma cheama Mihai. :))) you don't understand :)) Mie imi place harta. Ai primit ma un-banul?:)) Quote
hammy. Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 :))) you don't understand :)) Ai primit ma un-banul? :)) Nu cred ca a primit. Si mie imi place harta dar are un defect, cum trag turetele este urat rau de tot.. Am vazut o poza pe League of Legends(pagina de facebook), la un player de pe pbe, este doar o linie rosie/albastra.. simpla.. Quote
hammy. Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Bronze 2, 82 lp - 22 lp/win. Intru la promo sau nu? Aa da, am si 4900 ip si ma gandesc sa iau un campion.. dar nu stiu pe care. J4/Kennen/Maokai/Yorick sau sa strang 6300 pentru Zed/Rengar? Quote
Pitiq Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 @@hammy., Jarvan daca joci cu el critica rupe. Kennen e foarte bun late game, cu ultimata si stun-ul poate castiga usor teamfight-ul. Maokai e bun 'suport'. Yorick nu m-a impresionat. Zed nu e genu' meu Rengar rupe, da super bine. ** Concluzie: Kennen/Jarvan/Rengar ** Quote
hammy. Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 @@hammy., Jarvan daca joci cu el critica rupe. Kennen e foarte bun late game, cu ultimata si stun-ul poate castiga usor teamfight-ul. Maokai e bun 'suport'. Yorick nu m-a impresionat. Zed nu e genu' meu Rengar rupe, da super bine. ** Concluzie: Kennen/Jarvan/Rengar ** Kennen il scot din schema. Acum sunt indecis, Yorick / J4 sau sa revin la Talon, lam jucat o saptamana intreaga cand a fost f2p ultima data si imi cam placea, dar consuma tone de mana in early. Quote
Pitiq Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 (edited) @@hammy., rupe Talon mai ales in late-game, mai ales ca are si silence-u ala.. Ti-l recomand, in late eu am dat cu pasiva de pe Q 500 dmg.. Are cineva un cont cu Fiora sa o incerc, ma gandeam sa donez sa o cumpar. Edited June 7, 2014 by Pitiq Quote
Taykiro Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Ai primit ma un-banul? :)) Astept.. maine o sa intru "din ou", defapt intru de pe pc. :) Quote
azeSan Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Cum sa dai hard carry cu 420 magic rezist si 450 armor =)) Quote
Taykiro Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Cum sa dai hard carry cu 420 magic rezist si 450 armor =)) O sa avem un slab din diamant printre noi? Quote
azeSan Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 O sa avem un slab din diamant printre noi? Sincer , nu stiu ce sa zic.. Poate ca nu merit :-j. Quote
Taykiro Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Sincer , nu stiu ce sa zic.. Poate ca nu merit :-j. Ho ma asta (morti masi cum se numea cuvantu ala).. revin cu edit dupa ce imi amintesc :)) Quote
azeSan Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ho ma asta (morti masi cum se numea cuvantu ala).. revin cu edit dupa ce imi amintesc :)) ok:)) Quote
Taykiro Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ok:)) ba greu e la batranete.... nu mai stiu cum plm se numea cuvantu ala care descria omu gen: eu iti ofer un titlu si tu spui nu merit asta, nu sunt suficient de bun. daca intelegeti ce spun Quote
Recommended Posts