MyhaytzaCJ Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Am descoperit ca ma pasioneaza acest joc si il voi juca si in continuare. Quote
maddutzu Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 (edited) Si eu joc LoL. TheBlacking - EuNe Level 30 - Promotional, 2 meciuri si ma calific in Silver 5/4 [daca mai castig 1 meci silver 5, daca mai castig 2 silver 4 :D] Edited January 23, 2014 by maddutzu Quote
azeSan Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Vreti careva cont de lol ?! EU/NE Plat 5 , 73 champs + skins , 4 pagini de rune. PM! Quote
Imhotep Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 joc si eu lol de vreo 5-6 luni (main ad carry, vreau sa invat si top renekton) Ceva sfaturi pentru renekton? (build, stilul de joc) Apropo, va salut! Quote
azeSan Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 joc si eu lol de vreo 5-6 luni (main ad carry, vreau sa invat si top renekton) Ceva sfaturi pentru renekton? (build, stilul de joc) Apropo, va salut! Salut , fati prima oara sunrise dupa iti faci ceva ad si dupa full tank (nu doar HP ci si rezistenta) Quote
SchottKy Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 joc si eu lol de vreo 5-6 luni (main ad carry, vreau sa invat si top renekton) Ceva sfaturi pentru renekton? (build, stilul de joc) Apropo, va salut! Build-u difera de la meci la meci.Daca ai support tank,jungler tank poti sa incepi AD dar dupa aceea trebuie facut sunfire/Spirit Visage/Randuin/Thormail depinde... Quote
Drk Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 L-am luat pe wukong ierii si este favoritul meu . Rup cu el , ce parere aveti de el? Quote
Dizzy03 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Care joaca un meci cu mine sa lase mesaj pe PM. Quote
Taykiro Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Am inceput si eu ranked si am jucat 18 meciuri din care numa 6 castigate. ... sunt in bronz II nu stiu ce sa fac sa pot castiga sa promovez :| Quote
Savage Benqletz Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Noroc,joacă cineva TF2? Noroc,joacă cineva TF2? Eu,dar nu am cine stie ce iteme. Quote
Taykiro Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 (edited) @@Taykiro bronze 2 :))) wtf?! Ce ?! Ce are daca sunt bronz II? Toata lumea incepe de la 0 nu ca tine de la 1000 de victori si direct in diamond I Noile mele achizitii: Edited February 7, 2014 by Taykiro Quote
hammy. Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Am si eu o intrebare, vad ca toti de level 30, chiar si cei in Bronze 1/2 aveti aproape toti campionii, cum P##A mea aveti aproape toti campionii? Eu la level 26 am doar 19 campioni(Akali, Annie, Ashe, Dr.Mundo, Fiddlesticks, Gragas, Jax, Kayle, Master Yi, Nidalee, Nunu, Ryze, Singed, Sivir, Teemo, Tryndamere, Veigar, Warwick si Yasuo). Am un bug, am folosit 2 refunds si nu mai pot da din nou refund. Am rambursat pe Darius si pe Nidalee, iar acum zice Not Refundalble la restul, as cam vrea sa-l rambursez pe Yasuo, nu prea joc cu el si iau 7800 pe el(lam cumparat in prima zi cand a aparut) si imi iau Hecarim pe contul asta(am avut pe alt cont de 16). @@Taykiro te sfatuiesc sa nu mai dai banii pe skinuri, iti iei mklol si joci cu ce skin vrei(evident fara bonusurile oferite de skinul respectiv si doar tu il poti vedea), il iei de pe mk jogo, dai un search pe google. Quote
LaValoare Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Am si eu o intrebare, vad ca toti de level 30, chiar si cei in Bronze 1/2 aveti aproape toti campionii, cum P##A mea aveti aproape toti campionii? Eu la level 26 am doar 19 campioni(Akali, Annie, Ashe, Dr.Mundo, Fiddlesticks, Gragas, Jax, Kayle, Master Yi, Nidalee, Nunu, Ryze, Singed, Sivir, Teemo, Tryndamere, Veigar, Warwick si Yasuo). Am un bug, am folosit 2 refunds si nu mai pot da din nou refund. Am rambursat pe Darius si pe Nidalee, iar acum zice Not Refundalble la restul, as cam vrea sa-l rambursez pe Yasuo, nu prea joc cu el si iau 7800 pe el(lam cumparat in prima zi cand a aparut) si imi iau Hecarim pe contul asta(am avut pe alt cont de 16). @@Taykiro te sfatuiesc sa nu mai dai banii pe skinuri, iti iei mklol si joci cu ce skin vrei(evident fara bonusurile oferite de skinul respectiv si doar tu il poti vedea), il iei de pe mk jogo, dai un search pe google. Aoleo cine mai posteaza aici :))))))))))))))))))))))))))))))), hai sa te bat oleaca la lol, da-mi id de skype :]] Quote
hammy. Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Aoleo cine mai posteaza aici :))))))))))))))))))))))))))))))), hai sa te bat oleaca la lol, da-mi id de skype :]] hammy.samp hai sa-ti dau putina valoarea, astept add cu sunt corason si sunt gay, altfel dau respinge:)) Quote
Taykiro Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 (edited) @@hammy. 1 cent nu am bagat in jocu asta, le primesc de la un prieten... Apropo, Yasuo e un caracter foarte puternic e putin dificil si e aiurea faza cu ultimata in rest e foarte bun. Eu unu am numa vreo 30 de campioni la Lv 30 , 350+ victorii, am in jur de 80k rp stransi. Am cumparat toti campioni de 450rp si acum vreau sa ii cumpar pe toti de 1350, dar inainte de astea vreau sa achizitionez un campion de 6300, cred ca pe Vi. Apropo eu as zice sa incepi sa iti faci cele 2 pagini de rune cu 9000 rp le gati pe amandoua. Fati una ad si una ap Edited February 7, 2014 by Taykiro Quote
hammy. Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 @@Taykiro 9000 IP NU RP Eu n-am nici un campion de 4800 huehuehue si doar yasuo de 7800(prima zi). Yasuo e useless contra lui Rammus daca are Thornmail(am patit-o aseara) Acum strang pentru hecarim, dupa ma apuc si de rune. Quote
hammy. Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Corason ma rupe in 1vs1: http://i.imgur.com/OYhGK6a.jpg Eu n-am avut nici rune. Eu am jucat ww cu maiestrii de tank si fara rune(ca n-am) El a jucat Kayle, full rune + maiestrii ap. Scorul a fost 5/2(5 kills eu, 2 el). A vazut ca il bat si langa turn, cu turn cu tot si a dat /surrender. @ atata valoare am ba? Quote
Taykiro Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 (edited) @@hammy. am dat rateu .. ma incurc cu astea... intradevar rp - riot point ... dar ce sa faci :)) in howling abys sau cum se scrie dupa un anumit lv .. turnurile nu mai au valoare.. Edited February 8, 2014 by Taykiro Quote
Recommended Posts