Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi-am facut cont si am putini bani din aceea, nu stiu cum se numesc...Sa imi iau Annie?Pana acum am jucat cu Lulu si mai imi trb 9 xp pentru lvl 3.M-am jucat decat 2 runzi ca a trebuit sa ies.Ce campion ar trebuii sa imi iau pana la urma?

Posted

Mi-am facut cont si am putini bani din aceea, nu stiu cum se numesc...Sa imi iau Annie?Pana acum am jucat cu Lulu si mai imi trb 9 xp pentru lvl 3.M-am jucat decat 2 runzi ca a trebuit sa ies.Ce campion ar trebuii sa imi iau pana la urma?

Joaca-te cu campionii de la free 2 play si pe urma o sa vezi ce iti place mai mult ..ap ad / range melee. 

Posted

eu sugerez rengar, daca iti place jungle/top, daca vrei poti syndra mid sau jinx/caitlyn pt botlane.

Posted (edited)

eu sugerez rengar, daca iti place jungle/top, daca vrei poti syndra mid sau jinx/caitlyn pt botlane.

Ai cam spus o mare prostie, cine joaca la lv 3 jungle?

Edited by Taykiro
Posted

Ai cam spus o mare prostie, cine joaca la lv 3 jungle?

Inca n-are bani si poate juca top lane cu rengar, e destul de bun pana ajungle 20-30.

Posted

Eu as vrea ceva cu defensiva mare si pe ranged sau un razboinic cu atac mare dar preferabil ar fi pe def si range (mage nu altceva)

Aaa si nu am inteles nimic din ce ati zis voi mai sus...Doar cand ai zis de Jinx dar nu imi place

Dar eu cand fac level il fac doar pe un campion?De exemplu eu ma joc 5 meciuri si le castig pe toate, din asta fac level 3 sau poate chiar 4.Eu o sa am levelul doar pe campionul X cu care m-am jucat sau la fiecare in parte?Si un prieten mi-a spus ca pot sa vand un campion inapoi cu la fel de multi bani cu cat l-am cumparat.E adevarat?

Posted

Eu as vrea ceva cu defensiva mare si pe ranged sau un razboinic cu atac mare dar preferabil ar fi pe def si range (mage nu altceva)

Aaa si nu am inteles nimic din ce ati zis voi mai sus...Doar cand ai zis de Jinx dar nu imi place

Dar eu cand fac level il fac doar pe un campion?De exemplu eu ma joc 5 meciuri si le castig pe toate, din asta fac level 3 sau poate chiar 4.Eu o sa am levelul doar pe campionul X cu care m-am jucat sau la fiecare in parte?Si un prieten mi-a spus ca pot sa vand un campion inapoi cu la fel de multi bani cu cat l-am cumparat.E adevarat?

Da, dar poti face asta doar de 3ori, nu mai primesti refunds(alea sa reprimesti banii pe campionI).

Fiecare meci il incepi la level 1.

Normal, summoner level, e maxim 30, sa poti juca RANKED.

Cu levelul acela(summoner level), eliberezi summoner spells(cleanese, flash, ignite, etc.), rune slots si masteries points.

Cu levelul dn meci, iti pui puncte pe skills.

Posted

@hammy. Iti multumesc pentru raspuns.Se merita sa imi cumpar campionul Annie sau mai strang putin sa iau altul mai bun?

Acum depinde ce iti place sa joci si ce nu, eu iti sugerez sa nu il cumperi, momentan, daca iti plac magicienii, joaca syndra, este foarte buna, prima data faci q-ul max(la level 9), apoi e(eu asa fac) si ultimul w.

Support yi: http://i.imgur.com/ehZ4uBb.jpg

meciul a fost 4 vs5, lucian a farmat in jungle la toate teamfights, sa suparat pt ca nu a luat nici un kill in primul teamfight, apoi shyvana a fost afk si am pierdut inhibitorul, dupa a revenit shyvana si am castigat.

Posted

Mi-am cumparat un Master Yi si un Nasus, am level 6 6 aproape 7 si ma joc cu un prieten care il cheama in-game DomnuSugeTot (el strange pentru fiddlesticks).Sunt multumit de amandoi campionii si joc mai mult cu Nasus pe Co-op VS. Ai.In general castigam dar mai sunt si unele dati cand ne rup.

Posted

@hammy. Si eu joc cu Syndra de cv vreme si nu i-as recomandao din urmatoarele motive:

1) Cu Syndra trebuie sa faci multe combouri ceea ce imi vine greu sa cred ca el stie la lvl 3 sau cat are.

2) E foarte ,,squishy'' si la lvl mic e urat rau sa joci cu campioni squishy ( Se joaca el cu syndra cu botii la intermediar ii da veigar/brand un combo e gata si zice ca e slaba Syndra)

3) La lvl mic eu zic ca nu se merita sa isi cumpere campion de 6300,mai bine cumperi 2-3 campioni cu 1350 si dupaia iti strangi 6300.

P.S: Recomand pe Syndra Q-W-E ca E nu prea dmg,e mai mult pentru stun.W-u da mult slow daca il maximizezi.

@Xh_AK47_a Spunemi pe ce lane vrei sa te axezi.Eu iti fac urmatoarele sugestii.

1) Top lane: Shyvana (Nu e foarte greu cu ea) / Garen.

2) Jungler: La lvl mic recomand warwick (E ieftin,usor de jucat cu el,rezista in jungla foarte bine etc)

3) Mid: Orianna (Cel putin mie imi place foarte mult,are range cum ai zis ca vrei,e destul de rezistenta pentru un mid,are scut pe E,speed pe W,ar trebuii sa scapi usor)

4) AD Carry : Hmm,imi aduc aminte ca primul meu campion a fost Draven,in ciuda insistentelor prietenilor de a nu-l cumpara pentru ca e dificil de jucat cu el,e greu AD etc eu l-am cumparat.Cu el am jucat de la lvl 8 la 24 90% din meciuri.E dificil la inceput pana te prinzi cum e cu Q-u dar dupaia nu mai ai treaba,singura problema e pretul ridicat...Dar nu prea gasesti un Marksman (ADC) sub 4800,cu cateva exceptii.La AD Carry recomand Draven,Lucian,Caitlyn.Varianta cheap e Sivir/Ashe.

5) Support: Recomand Morgana/Annie.

Mi-am cumparat un Master Yi si un Nasus, am level 6 6 aproape 7 si ma joc cu un prieten care il cheama in-game DomnuSugeTot (el strange pentru fiddlesticks).Sunt multumit de amandoi campionii si joc mai mult cu Nasus pe Co-op VS. Ai.In general castigam dar mai sunt si unele dati cand ne rup.

Nasus e mai mult pentru late game (Finalul meciului).Incearca sa omori cat mai multi minioni cu Q-u.Maximizezi Q-E-W.

Posted (edited)

@hammy. Si eu joc cu Syndra de cv vreme si nu i-as recomandao din urmatoarele motive:

1) Cu Syndra trebuie sa faci multe combouri ceea ce imi vine greu sa cred ca el stie la lvl 3 sau cat are.

2) E foarte ,,squishy'' si la lvl mic e urat rau sa joci cu campioni squishy ( Se joaca el cu syndra cu botii la intermediar ii da veigar/brand un combo e gata si zice ca e slaba Syndra)

3) La lvl mic eu zic ca nu se merita sa isi cumpere campion de 6300,mai bine cumperi 2-3 campioni cu 1350 si dupaia iti strangi 6300.

P.S: Recomand pe Syndra Q-W-E ca E nu prea dmg,e mai mult pentru stun.W-u da mult slow daca il maximizezi.

@Xh_AK47_a Spunemi pe ce lane vrei sa te axezi.Eu iti fac urmatoarele sugestii.

1) Top lane: Shyvana (Nu e foarte greu cu ea) / Garen.

2) Jungler: La lvl mic recomand warwick (E ieftin,usor de jucat cu el,rezista in jungla foarte bine etc)

3) Mid: Orianna (Cel putin mie imi place foarte mult,are range cum ai zis ca vrei,e destul de rezistenta pentru un mid,are scut pe E,speed pe W,ar trebuii sa scapi usor)

4) AD Carry : Hmm,imi aduc aminte ca primul meu campion a fost Draven,in ciuda insistentelor prietenilor de a nu-l cumpara pentru ca e dificil de jucat cu el,e greu AD etc eu l-am cumparat.Cu el am jucat de la lvl 8 la 24 90% din meciuri.E dificil la inceput pana te prinzi cum e cu Q-u dar dupaia nu mai ai treaba,singura problema e pretul ridicat...Dar nu prea gasesti un Marksman (ADC) sub 4800,cu cateva exceptii.La AD Carry recomand Draven,Lucian,Caitlyn.Varianta cheap e Sivir/Ashe.

5) Support: Recomand Morgana/Annie.

Nasus e mai mult pentru late game (Finalul meciului).Incearca sa omori cat mai multi minioni cu Q-u.Maximizezi Q-E-W.

Are dreptate, dar pe cine dracu vede el la level 6-7 cu Brand? Iar veigar e usor sa-l omori, trebuie sa il presezi cu un skill sau 2 din cand din cand, pana il lasi pe jumatate la hp, apoi ii futi un combi si e pe jos. Veigar are nevoie de mana in draci.

Top: Garen/Shyvana/Darius/Fiora/Nasus(mult stack pe q)/Renekton.

La ce ma refer prin mult stack pe q la Nasus: Cand minionii sunt pe low hp, activeaza q si omorai, iti va da damage in plus la q, incearca sa faci asta cat de des poti, mereu cand ai q-ul incarcat, de exemplu, daca ai multe stack-uri, de exemplu 500 stacks sa zicem, o sa dai in jur de 1200 damage doar din q, care va avea cooldown de 2-3  secunde, imagineaza-ti in 1vs1.. Sa intetegi mai bine cu stackurile:  

dai direct la min 30.. Are 444 stacks, are cam asa 150+150+444 damage din q+ damage din iteme, gandestete, cam 1000-1100 damage doar din q (pe campioni).

Mid: Syndra(daca stii sa faci combo cu ea, nu recomand la levelul tau), gragas(e usor, dar in early game, ai nevoie de ceva mana potions), Katarina, e foarte buna, dar cam weak(primeste mult damage, daca n-are un item sau 2 de rezistenta), fizz(este foarte bun, pret cam mare), Diana(destul de  greu de jucat, dar foarte buna), Yasuo(eu il am si este foarte bun, nivel de dificultate este mediu, recomand sa il cumperi la level 15-20, cand mai inveti ceva LoL).

Jungle: Warwick/ Lee Sin / Shyvana/Elise/Hecarim(Toti mai putin warwick care are pretul de 450 IP, IP= Influence points costa 4800, adica shyvana si lee sin, iar Hecarim/Elise costa 6300.

ADC: Jinx, Caitlyn(are cea mai mare raza la basic attack), Draven(este foarte greu de jucat), Vayne.

Support: Nu prea ma pricep, dar Morgana/Karma/Sona sunt foarte bune.

Edit// Am adaugat Yasuo la mid lane.

Edited by hammy.
Posted

@hammy. A spus ca joaca cu botii.Si acolo e brand mid.

Ba nu, daca joaca pe Beeginer, este annie, pe intermediate este brand.

Posted (edited)

@hammy. Si ce am scris gresit?De ce :,,Ba nu''?

A zis ca joaca la Co-op vs Al.Cand a spus ca ia bataie,ma gandesc ca ia bataie pe intermediar ca pe Easy n-ai cum.

Edited by SchottKy
Posted

La inceput ai avut cum sa iesi din Bronze. Acum s-au trezit playerii si nu poti sa iesi. Am jucat 3 meciuri la rand si le pierd ca sunt 2 top 1 bot solo fara jungle 2 afk .. imposibil. In primele 10 minute e 0-8 pentru inamici . Cand ai un Yasuo versus are 20-5 si la tine in echipa 2-11.

Posted (edited)

La inceput ai avut cum sa iesi din Bronze. Acum s-au trezit playerii si nu poti sa iesi. Am jucat 3 meciuri la rand si le pierd ca sunt 2 top 1 bot solo fara jungle 2 afk .. imposibil. In primele 10 minute e 0-8 pentru inamici . Cand ai un Yasuo versus are 20-5 si la tine in echipa 2-11.

Eu am fost Bronze I cand am terminat provisionals(4/10 castigate), dar acum sunt Bronze III, 0LP, daca pierd urmatorul meci ma duc bronze IV..

In p*** mea, multi vin direct, indiferent ca e last pick si incep : "mid or feed, "feed", "jungle or feed".

De ce dracu jucati ranked daca nu puteti juca pe orice post?

Edit//: am pierdut meciul, Bronze IV, dupa am castigat un meci si am 93LP.

Edited by hammy.
Posted

Eu joc si pe intermediate si pe begginer cu un prieten care joaca cu Shyvana de la free 2 play si reusim sa ii omoram dar aia isi da ultimate-ul si ne omoarama imediat, nici macar nu reusim sa le luam jumatate.Eu sunt obisnuit cu Master Yi pentru ca e bun cand vin multi ca dau alpha strike si Nasus dau cu Q in turrete da le rup.In fine, eu joc cu Nasus momentan si ma mai gandesc cu ce sa joc dupa.Dar ce inseamna lane mai exact si cam de la ce level sa incep sa joc la PVP?

Si inca ceva.Ce inseamna sa ma duc top ca am jucat odata cu un roman si mi-a zis sa ma duc top.Eu credeam ca zice sa ma duc drept inainte dar nici macar nu se spawnase minionii.Si la pvp se mai spawneaza minioni?

@hammy. Si ce am scris gresit?De ce :,,Ba nu''?

A zis ca joaca la Co-op vs Al.Cand a spus ca ia bataie,ma gandesc ca ia bataie pe intermediar ca pe Easy n-ai cum.

Exact.Adica ii batem si pe intermediate dar uneori ne mai bat.Pe begginer ii batem in minim 35 min maxim 50 min deci pe moment am ce sa joc.

Posted (edited)

Eu joc si pe intermediate si pe begginer cu un prieten care joaca cu Shyvana de la free 2 play si reusim sa ii omoram dar aia isi da ultimate-ul si ne omoarama imediat, nici macar nu reusim sa le luam jumatate.Eu sunt obisnuit cu Master Yi pentru ca e bun cand vin multi ca dau alpha strike si Nasus dau cu Q in turrete da le rup.In fine, eu joc cu Nasus momentan si ma mai gandesc cu ce sa joc dupa.Dar ce inseamna lane mai exact si cam de la ce level sa incep sa joc la PVP?

Si inca ceva.Ce inseamna sa ma duc top ca am jucat odata cu un roman si mi-a zis sa ma duc top.Eu credeam ca zice sa ma duc drept inainte dar nici macar nu se spawnase minionii.Si la pvp se mai spawneaza minioni?

Exact.Adica ii batem si pe intermediate dar uneori ne mai bat.Pe begginer ii batem in minim 35 min maxim 50 min deci pe moment am ce sa joc.

Da, la pvp se spawneaza minionii, top = lane-ul de sus, mid= cel de jos, bot(bottom)= cel de jos.

Top= din stanga la echipa albastra, mid= mijloc, bot= din dreapta la echipa albastra(dreapta ta, nu a monitorului).

Top= din dreapta la echipa mov, mid= mijloc, bot = din stanga la echipa mov.(stanga ta, nu a monitorului).

Eu zic sa mai joci din cand din cand un PVP, e o diferenta foarte mare intre boti si playeri reali..

Edit// : Primele jocuri la PVP, probabil o sa ti se para grele, dar cu timpul o sa te obisnuiesti.

Edited by hammy.