Taykiro Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Daca ai ajuns din bronze 3 si ai 0 puncte fara nici o victorie , poti sa pierzi si 1000000000 de jocuri nu te baga in bronze 4.. Te baga doar daca ai castigat un meci. Te inseli azesan.. eu am ajuns in III am pierdut 3 meciuri consecutive si apoi am picat iar in IV @hammy. am folosit tactica lu Dany aia de joaca cu acelasi campion si chiar are efect.. 5/6 am castigat cu Xin Zaho .. ma fac pe attack si in toate meciurile am fost carry si in cel care am pierdut am jucat destul de bine, dar degeaba atata timp cat 2 lini faceau feed Quote
azeSan Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Te inseli azesan.. eu am ajuns in III am pierdut 3 meciuri consecutive si apoi am picat iar in IV Poate ca ai castigat un meci pe 0 ..sau poate ca erai in s3. Quote
Taykiro Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Poate ca ai castigat un meci pe 0 ..sau poate ca erai in s3. Nu vorbesc foarte serios, 0 winuri dupa 3 meciuri(al 4) am cazut in IV.. va merge LoL-u? mie imi zice "undefined" Quote
azeSan Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Nu vorbesc foarte serios, 0 winuri dupa 3 meciuri(al 4) am cazut in IV.. va merge LoL-u? mie imi zice "undefined" Atunci era in S3 . . Esti pe romtelecom corect? Quote
Redpill Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Nu vorbesc foarte serios, 0 winuri dupa 3 meciuri(al 4) am cazut in IV.. va merge LoL-u? mie imi zice "undefined" Lol-ul merge.. Quote
Xh_AK47_a Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Acum am luat ban 3 zile ca a picat netul 5 minute si ma joc pe alt cont (JmecerKokalhar29) Quote
tHeFaStErU Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 (edited) Salut.Vreau sa va prezint un video ce pe mine CHIAR M-A ajutat !!!! https://www.youtube.com/watch?v=DedgJNL4xg8 Trebuie doar sa iti faci contul de pe linkul crackuit din descriere! Edited March 18, 2014 by tHeFaStEr.666 Quote
azeSan Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Salut.Vreau sa va prezint un video ce pe mine CHIAR M-A ajutat !!!! https://www.youtube.com/watch?v=DedgJNL4xg8 Trebuie doar sa iti faci contul de pe linkul crackuit din descriere! Hai , ce vrajeala.. :)) Pleaca ma de aici .. Nici nu are logica ce vrei tu sa faci.. Quote
Redpill Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Salut.Vreau sa va prezint un video ce pe mine CHIAR M-A ajutat !!!! https://www.youtube.com/watch?v=DedgJNL4xg8 Trebuie doar sa iti faci contul de pe linkul crackuit din descriere! Pleaca ma cu asta. Quote
azeSan Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Ma , va merge update-ul? :| Fuck .. mie nu imi merge deloc. Quote
Redpill Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Ma , va merge update-ul? :| Fuck .. mie nu imi merge deloc. Imi merge mie, chiar acum am iesit din ranked.. Quote
azeSan Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Imi merge mie, chiar acum am iesit din ranked.. Quote
Redpill Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 ce plm pot sa fac? Incearca sa schimbi regiunea pe Oceania, apoi o schimbi iar pe EU si cred ca sar putea sa iti mearga. Quote
azeSan Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 (edited) Piece of shit. Tot acolo mi se opreste. Edited March 18, 2014 by azeSan Quote
Taykiro Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 @azeSan nu stiu exact :)) .. Eram inainte la CDS (o firma din oras), iar apoi a luat cei de la Digi, nu stiu daca are vreo treaba cu romtelecom. Mie cand imi vine facutra e RDS- RCS. Dar am facut o faza de pe formu de League Of Legends si apoi a mers. Quote
hammy. Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 (edited) Se va face un rework pe rumble(cred). Ce parere aveti de rotatia de saptamana asta? : http://eune.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/free-rotation/new-free-champion-rotation-twisted-fate-twitch-garen-and-more Eu unul o iubesc! Diana, Kha'Zix, Rengar, Talon, Caitlyn(doar cu astia o sa joc) :) Edit: Nerf la Kassadin, au mai dat un upgrade la fizz , la w, parca nu era destul de puternic in p*** mea. @azeSan si la Diana a fost facut un upgrade:D Edited March 18, 2014 by hammy. Quote
azeSan Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Se va face un rework pe rumble(cred). Ce parere aveti de rotatia de saptamana asta? : http://eune.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/free-rotation/new-free-champion-rotation-twisted-fate-twitch-garen-and-more Eu unul o iubesc! Diana, Kha'Zix, Rengar, Talon, Caitlyn(doar cu astia o sa joc) :) Edit: Nerf la Kassadin, au mai dat un upgrade la fizz , la w, parca nu era destul de puternic in p*** mea. @azeSan si la Diana a fost facut un upgrade:D Da stiu :> da au facut un + pt ea :D Adica nu au nerfuit-o <3 Quote
Forgotten. Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Am campionii aia de la free, dar e o rotatie super oricum. Multi campioni calumea, rar se mai intampla asa ceva. Si mda .. Fizz oricum e un Champ op, dar poti sa-ti iei bataie usor, de ex. vs Swain. Swain e si el un campion cam usor, chiar daca ratezi W tot esti op .. Quote
azeSan Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Aveti nevoie de un tutorial pe youtube cum sa dati un "SMITE" ? Quote
Redpill Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Oribil skinul nou la Varus, dar efectele pe skill sunt awesome. Quote
hammy. Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Oribil skinul nou la Varus, dar efectele pe skill sunt awesome. Nici macar nu mam uitat la skin, nu folosesc varus. I LOVE YASUO Quote
Recommended Posts