Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sa mor eu am avut si eu 2 zile in care numa castigam la rankuri .. repet , 2 zile = full castig .. si acum?! 5 din 6 meciuri pierd..

Dar nu inteleg de ce se intampla asta...

Posted

Sa mor eu am avut si eu 2 zile in care numa castigam la rankuri .. repet , 2 zile = full castig .. si acum?! 5 din 6 meciuri pierd..

5 din 6 mecirui? Exagerezi, cand joci cu mine pierzi doar 1-2 meciuri, nu e vina mea ca joci si singur.

Apropo, pentru polonezii care distrug meciuri: http://imgur.com/PFfQ2dg

(Nu jinx aia care era poloneza cand am fost eu amumu support 0/0/12 :D, aia stie juca, doar aia care distrug meciuri)

Posted

5 din 6 mecirui? Exagerezi, cand joci cu mine pierzi doar 1-2 meciuri, nu e vina mea ca joci si singur.

Apropo, pentru polonezii care distrug meciuri: http://imgur.com/PFfQ2dg

(Nu jinx aia care era poloneza cand am fost eu amumu support 0/0/12 :D, aia stie juca, doar aia care distrug meciuri)

In bronze pot sa dai carry , si in silver .. De asta se castiga foarte usor in bronze.. 

Posted

Ce ziceti de Vel Koz cu skin?

Nu e un skin prea tare + ca mie, unu', Vel'Koz nu mi se pare cine stie ce campion.

Cred ca in loc de skin pe el, as prefera pe Zed (un exemplu)...

Posted

http://i.imgur.com/5kfe5Qe.jpg Cu ce ratati joc..

Acum apare azeSan: Unde dracu iti e penetrarea?

R: In Yommu GhostBlade :D

Pai da , voi restu va ganditi doar sa aveti 500AD iar la penetrare nu va ganditi deloc.. Mai bine iti faci 300AD si penetrare 40%. 

Posted (edited)

Am avut cel mai ciudat meci pentru promotie in Bronze II(am promovat :D), am avut draven ca tank, cu iteme de adc si 2/10(el tinea tot teamfight si intra primul in ei) si adc shyvana(era azesan, el sarea dupa draven si ii tinea cat amumu si ziggs dadeau ult si spamau cu skills pe acolo, iar eu ii dadeam heal).

Azesan ftw, ma duci Silver? :))

Edit: ai fost penal atunci cu c0sminel.

"Hi C0sminel, what mean "sugi p***"?

Edited by hammy.
Posted

Am avut cel mai ciudat meci pentru promotie in Bronze II(am promovat :D), am avut draven ca tank, cu iteme de adc si 2/10(el tinea tot teamfight si intra primul in ei) si adc shyvana(era azesan, el sarea dupa draven si ii tinea cat amumu si ziggs dadeau ult si spamau cu skills pe acolo, iar eu ii dadeam heal).

Azesan ftw, ma duci Silver? :))

Edit: ai fost penal atunci cu c0sminel.

"Hi C0sminel, what mean "sugi p***"?

:)) O sa te bag , da sa mai inveti mai mult de la mine:D 

Posted

:))) HA HA HA 

REnekton = regheton

karthus = cartuş

yorick = şoric

jinx = fata fara tate :D

Moor cum rade :)) 

Posted

Moor cum rade :)) 

Fiti pe faza ca dau RAZA!

No, uite la el cum sta cu biscuitele ala intins pe spate, asa ii trebuie daca a vrut sa dea OFF la PantheON.

Alo, Miss Fortune, voiam sa-ti spun sa ai grija sa nu dai peste un copac, ca daca nu te plimbi prin padure, vine padurea la tine.

Posted

14 minute .. grav rau.. 

18, esti chior?

Taykiro, nu esti in elohell, azesan e, primeste 12 LP pe win si pierde 22 :)

Posted

18, esti chior?

Taykiro, nu esti in elohell, azesan e, primeste 12 LP pe win si pierde 22 :)

Eu primes 16 si imi scade 19, dar aseara am jucat un meci (dupa 2 win - 1 lose - 1 win) si am primit 21 WTF!?

Posted

Eu primes 16 si imi scade 19, dar aseara am jucat un meci (dupa 2 win - 1 lose - 1 win) si am primit 21 WTF!?

Day 43: They still think I`m blind(asa gandea Lee): https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1480740_10202914988628973_5313527580666103178_n.jpg

Iar ezreal este rapit de taric :O

Baieti, o intrebare. Ce sa iau dintre Orriana, Maokai, Wu Kong, Malzahar, Leona, Kennem?

O parere despre Shyvana?
Cand va primi Lee Sin nerf?
Nu conteaza care e mai greu/usor, ii invat oricum.

Apropo, @@azeSan, te rog sa-mi explici cum faci gank cu shyvana pana la level 6, nici slow, nici stun, la level 6 ai knockback.
Posted

@@hammy., pai eu zic sa-ti iei Maokai. Daca vrei joci cu el mid, top, jungler sau support. Daca joci full AP dai foarte mult, Maokai e moartea la dusmani!

Posted

Day 43: They still think I`m blind(asa gandea Lee): https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1480740_10202914988628973_5313527580666103178_n.jpg

Iar ezreal este rapit de taric :o

Baieti, o intrebare. Ce sa iau dintre Orriana, Maokai, Wu Kong, Malzahar, Leona, Kennem?

O parere despre Shyvana?
Cand va primi Lee Sin nerf?
Nu conteaza care e mai greu/usor, ii invat oricum.

Apropo, @@azeSan, te rog sa-mi explici cum faci gank cu shyvana pana la level 6, nici slow, nici stun, la level 6 ai knockback.

Orianna , Wu , Kennen , Leona, Shyvana e op. Inveti de la sine sa faci gank.