Jump to content

Recommended Posts

Posted

ba greu e la batranete.... nu mai stiu cum plm se numea cuvantu ala care descria omu gen: eu iti ofer un titlu si tu spui nu merit asta, nu sunt suficient de bun. daca intelegeti ce spun

hmh , nu inteleg:)) 

Posted

hmh , nu inteleg:)) 

deci. unu vine la tine si iti da un premiu ca fiind cel mai bun in domeniu X si tu zici multumesc, dar nu merit.. plm intelegi? Cum te numesti tu spunand lucru ala. Morti masi de cuvant

Posted

ba greu e la batranete.... nu mai stiu cum plm se numea cuvantu ala care descria omu gen: eu iti ofer un titlu si tu spui nu merit asta, nu sunt suficient de bun. daca intelegeti ce spun

Altruist, maybe.

Posted (edited)

Mda :)) deci sunt modest? :o3

Tu :"nu merit asta" ... Baa modestule dupa tine ai fi deja in diamant :))0

Edited by Taykiro
Posted (edited)

Asa meci, singurul care a facut troll a fost ashe, de la noi din echipa.

http://i.imgur.com/rQZkOnE.jpg

Ceasul nu merge bine, e cu 5 ore in urma, normal era 11:05

Edit: Pana acum n-am avut scor negativ cu yasuo in ranked, am avut scor egal 7-7 sau mai mare cu 1 kill, 2, 14kills, etc, dar nu negativ. 

In normale am avut, evident, in normale nu incerc sa castig, incerc sa ma distrez :D

Edited by hammy.
Posted

Tu :"nu merit asta" ... Baa modestule dupa tine ai fi deja in diamant :))0

Ma intelege .. majoritatea jocurilor in platina / diamond sunt 4v5 sau 3v5.. Nu pot in fiecare meci cara cu supportu , degeaba se fideaza adc meu cand topu are 10-0 si midu 8-0 .. ce am facut ? Nimic.. 

Posted

Ma intelege .. majoritatea jocurilor in platina / diamond sunt 4v5 sau 3v5.. Nu pot in fiecare meci cara cu supportu , degeaba se fideaza adc meu cand topu are 10-0 si midu 8-0 .. ce am facut ? Nimic.. 

te inteleg aze.. modest omu.. ;))

Si apropo de ieri am revenit printe baietii smecheri.. v-am spus ca nu mai am suspend ?:))

Posted

te inteleg aze.. modest omu.. ;))

Si apropo de ieri am revenit printe baietii smecheri.. v-am spus ca nu mai am suspend ? :))

"Baietii smecheri fara susepend", am trait-o sa o aud si pe asta.

Quadra 1 vs 4, nu luati in seama assistul de la lux, era din jungla, a avut o lupta intensa cu blitz, iar blitz a castigat. http://imgur.com/dCJxfGd

Posted

De ce ma ? :))))

Suna ciudat.  Sper sa pici la promo, glumesc, bafta la promo:))

Eu inca ma chinui in b2, cand ajung la 15 lp distanta, adica inca un meci sa intru in promo, pierd.

Posted

Suna ciudat.  Sper sa pici la promo, glumesc, bafta la promo:))

Eu inca ma chinui in b2, cand ajung la 15 lp distanta, adica inca un meci sa intru in promo, pierd.

asa sunt si eu , sa moara asta de sus :)) 

Posted (edited)

Huh , mai am o divizie <3 

Esti plat 1 ba? Lene sa intru pe joc, mana in gips. Fu.ck it, de data asta am mana stanga, am avut si mana dreapta cand am trecut a5-a:)

Edit: Vezi ca avem un diamond 2 in echipa aia, bug powah.

Edited by hammy.
Posted

Esti plat 1 ba? Lene sa intru pe joc, mana in gips. Fu.ck it, de data asta am mana stanga, am avut si mana dreapta cand am trecut a5-a:)

Edit: Vezi ca avem un diamond 2 in echipa aia, bug powah.

Ce echipa tinere?