azeSan Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ba greu e la batranete.... nu mai stiu cum plm se numea cuvantu ala care descria omu gen: eu iti ofer un titlu si tu spui nu merit asta, nu sunt suficient de bun. daca intelegeti ce spun hmh , nu inteleg:)) Quote
Taykiro Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 hmh , nu inteleg:)) deci. unu vine la tine si iti da un premiu ca fiind cel mai bun in domeniu X si tu zici multumesc, dar nu merit.. plm intelegi? Cum te numesti tu spunand lucru ala. Morti masi de cuvant Quote
hammy. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 ba greu e la batranete.... nu mai stiu cum plm se numea cuvantu ala care descria omu gen: eu iti ofer un titlu si tu spui nu merit asta, nu sunt suficient de bun. daca intelegeti ce spun Altruist, maybe. Quote
Taykiro Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) Altruist, maybe. L-am gasit, modest.. pfoai ce greu a fost.. Edited June 9, 2014 by Taykiro Quote
Taykiro Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) Mda :)) deci sunt modest? :o3 Tu :"nu merit asta" ... Baa modestule dupa tine ai fi deja in diamant :))0 Edited June 9, 2014 by Taykiro Quote
hammy. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) Asa meci, singurul care a facut troll a fost ashe, de la noi din echipa. http://i.imgur.com/rQZkOnE.jpg Ceasul nu merge bine, e cu 5 ore in urma, normal era 11:05 Edit: Pana acum n-am avut scor negativ cu yasuo in ranked, am avut scor egal 7-7 sau mai mare cu 1 kill, 2, 14kills, etc, dar nu negativ. In normale am avut, evident, in normale nu incerc sa castig, incerc sa ma distrez :D Edited June 9, 2014 by hammy. Quote
azeSan Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Tu :"nu merit asta" ... Baa modestule dupa tine ai fi deja in diamant :))0 Ma intelege .. majoritatea jocurilor in platina / diamond sunt 4v5 sau 3v5.. Nu pot in fiecare meci cara cu supportu , degeaba se fideaza adc meu cand topu are 10-0 si midu 8-0 .. ce am facut ? Nimic.. Quote
Taykiro Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ma intelege .. majoritatea jocurilor in platina / diamond sunt 4v5 sau 3v5.. Nu pot in fiecare meci cara cu supportu , degeaba se fideaza adc meu cand topu are 10-0 si midu 8-0 .. ce am facut ? Nimic.. te inteleg aze.. modest omu.. ;)) Si apropo de ieri am revenit printe baietii smecheri.. v-am spus ca nu mai am suspend ?:)) Quote
hammy. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 te inteleg aze.. modest omu.. ;)) Si apropo de ieri am revenit printe baietii smecheri.. v-am spus ca nu mai am suspend ? :)) "Baietii smecheri fara susepend", am trait-o sa o aud si pe asta. Quadra 1 vs 4, nu luati in seama assistul de la lux, era din jungla, a avut o lupta intensa cu blitz, iar blitz a castigat. http://imgur.com/dCJxfGd Quote
Taykiro Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 "Baietii smecheri fara susepend", am trait-o sa o aud si pe asta. Quadra 1 vs 4, nu luati in seama assistul de la lux, era din jungla, a avut o lupta intensa cu blitz, iar blitz a castigat. http://imgur.com/dCJxfGd De ce ma ?:)))) Quote
hammy. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 De ce ma ? :)))) Suna ciudat. Sper sa pici la promo, glumesc, bafta la promo:)) Eu inca ma chinui in b2, cand ajung la 15 lp distanta, adica inca un meci sa intru in promo, pierd. Quote
azeSan Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Suna ciudat. Sper sa pici la promo, glumesc, bafta la promo:)) Eu inca ma chinui in b2, cand ajung la 15 lp distanta, adica inca un meci sa intru in promo, pierd. asa sunt si eu , sa moara asta de sus :)) Quote
Taykiro Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ateii .. Bhuuu iesi afara azenot ......... imposibil sa pic la promo hammy :)) Quote
azeSan Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ateii .. Bhuuu iesi afara azenot ......... imposibil sa pic la promo hammy :)) :)) muhahahaha Quote
hammy. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) Huh , mai am o divizie <3 Esti plat 1 ba? Lene sa intru pe joc, mana in gips. Fu.ck it, de data asta am mana stanga, am avut si mana dreapta cand am trecut a5-a:) Edit: Vezi ca avem un diamond 2 in echipa aia, bug powah. Edited June 9, 2014 by hammy. Quote
Taykiro Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Esti plat 1 ba? Lene sa intru pe joc, mana in gips. Fu.ck it, de data asta am mana stanga, am avut si mana dreapta cand am trecut a5-a:) Edit: Vezi ca avem un diamond 2 in echipa aia, bug powah. Ce echipa tinere? Quote
hammy. Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 (edited) Ce echipa tinere? bugg powah(nume pus de rivers) Edit: Am gasit indiciul lasat de rito pentru skinul nou al lui Draven, e din imaginea cu skinurile SKT, uitati-va: http://i.imgur.com/DJbNoTk.jpg Edited June 10, 2014 by hammy. Quote
kosnes scartait da roti Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 bugg powah(nume pus de rivers) Edit: Am gasit indiciul lasat de rito pentru skinul nou al lui Draven, e din imaginea cu skinurile SKT, uitati-va: http://i.imgur.com/DJbNoTk.jpg wow Quote
Taykiro Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Am ratat promo-ul de 2 ori... Quote
Recommended Posts