azeSan Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Sper să iei locul 1, se pot urmări undeva meciurile? O sa ne fie greu.. Sunt 47 de echipe pana acum , faza e ca e ACL si sunt echipe din tot EU/NE. Cred ca o sa fie streamuri aici http://acleague.ro/streams/ Quote
0n3MiX Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 O sa ne fie greu.. Sunt 47 de echipe pana acum , faza e ca e ACL si sunt echipe din tot EU/NE. Cred ca o sa fie streamuri aici http://acleague.ro/streams/ Îmi dă o eroare - 404 Not Found când accesez link-ul. Quote
Taykiro Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Îmi dă o eroare - 404 Not Found când accesez link-ul. e ratat azenot nu va mai luati dupa el, linku ala nu merge. Ati vazut ca acum poti da ranked numa cu divizia din spate si aia din fata? DE exemplu daca sunt silver pot da ranked numa cu bronz si cu gold. daca sunt gold pot da numa cu platina si silver uuuu Quote
0n3MiX Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 e ratat azenot nu va mai luati dupa el, linku ala nu merge. Ati vazut ca acum poti da ranked numa cu divizia din spate si aia din fata? DE exemplu daca sunt silver pot da ranked numa cu bronz si cu gold. daca sunt gold pot da numa cu platina si silver uuuu Este un nou update? Quote
azeSan Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 e ratat azenot nu va mai luati dupa el, linku ala nu merge. Ati vazut ca acum poti da ranked numa cu divizia din spate si aia din fata? DE exemplu daca sunt silver pot da ranked numa cu bronz si cu gold. daca sunt gold pot da numa cu platina si silver uuuu Ratat ? :S http://acleague.ro/ si nu a mers pentru ca s-a terminat streamul.. Am dat linku direct cu streamul GENIUS! Quote
Taykiro Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Este un nou update? nu stiu.. asa am vazut cand am incercat sa dau cu un prieten din diamant :| Ratat ? :S http://acleague.ro/ si nu a mers pentru ca s-a terminat streamul.. Am dat linku direct cu streamul GENIUS! :))) te-ai suparat? eu glumeam ba nu plange. Quote
azeSan Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 nu stiu.. asa am vazut cand am incercat sa dau cu un prieten din diamant :| :))) te-ai suparat? eu glumeam ba nu plange. Normal ca nu merge linkul ala ca No Streams Available. DAAAAA?! Quote
azeSan Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Aveţi meci azi? Dacă da, la ce oră? Sapphire - League of Legends C... Type: 5on5 Single Elimination Start: 06/07/2014 Entered: 49/64 Timezone: Asia/Beirut Status: Signups Quote
Taykiro Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Normal ca nu merge linkul ala ca No Streams Available. DAAAAA?! Imi cer scuze. Asera nu stiam in ce echipa e slabu de azenot. si ma gandeam am zis hai sa dau pe ultima ca totusi el mereu e ultimu si il vad "azenot owner" :)) Quote
0n3MiX Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Imi cer scuze. Asera nu stiam in ce echipa e slabu de azenot. si ma gandeam am zis hai sa dau pe ultima ca totusi el mereu e ultimu si il vad "azenot owner" :)) Hahahaha. =))))) Quote
Taykiro Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 (edited) bagamias ceva in el forum Edited July 3, 2014 by Taykiro Quote
azeSan Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Imi cer scuze. Asera nu stiam in ce echipa e slabu de azenot. si ma gandeam am zis hai sa dau pe ultima ca totusi el mereu e ultimu si il vad "azenot owner" :)) :)) Normal ca e "azenot owner" ca doar 1 e b0$$ :)) Imi cer scuze. Asera nu stiam in ce echipa e slabu de azenot. si ma gandeam am zis hai sa dau pe ultima ca totusi el mereu e ultimu si il vad "azenot owner" :)) Doar 1 e b0$$ :)) Quote
Taykiro Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 :)) Normal ca e "azenot owner" ca doar 1 e b0$$ :)) Doar 1 e b0$$ :)) esti bo$ cu un singur $ Quote
0n3MiX Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 ALLIANCE vs. FNATIC azi la ora 21:00. <3 Cu cine ţineţi? Quote
azeSan Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 ALLIANCE vs. FNATIC azi la ora 21:00. <3 Cu cine ţineţi? FNATIC ofc:)) Quote
hammy. Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 (edited) FNATIC ofc:)) Eu n-am mai dat pe LoL, abia daca mai aprind pc-ul. Mi-am luat xbox 360 si am GTA V, X-MEN Origenes - Lobenzo (Cu wolverine adica), Saints Row IV si III, pes 2014, 3 jocuri fifa si cupa mondiala din africa de sud 2010 si inca 2 jocuri la care trebuie sa ma misc eu sa se miste si cel din joc, dar inca nu le-am jucat, momentan disper gta-ul. Edit: A fost bagata mapa noua? Edited July 3, 2014 by hammy. Quote
azeSan Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Eu n-am mai dat pe LoL, abia daca mai aprind pc-ul. Mi-am luat xbox 360 si am GTA V, X-MEN Origenes - Lobenzo (Cu wolverine adica), Saints Row IV si III, pes 2014, 3 jocuri fifa si cupa mondiala din africa de sud 2010 si inca 2 jocuri la care trebuie sa ma misc eu sa se miste si cel din joc, dar inca nu le-am jucat, momentan disper gta-ul. Edit: A fost bagata mapa noua? Nu, cat ai dat pe xbox? E second sau nou? Quote
0n3MiX Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Este de la acel concurs? FNATIC ofc:)) Eu ţin cu ALLIANCE. :) Quote
azeSan Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Nu este de la concurs .. A fost antrenament. Concursul incepe Duminica. Quote
0n3MiX Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Nu este de la concurs .. A fost antrenament. Concursul incepe Duminica. ON: Aha, încă odată baftă la concurs, îţi tin pumnii! OFF: Cumpăr cont de LoL - minim level 25 şi minim 200 de win-uri. Ofer CS:GO! Quote
azeSan Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 ON: Aha, încă odată baftă la concurs, îţi tin pumnii! Daca o sa jucam si acolo cum am jucat la antrenamente atunci nu o sa ne fie greu :D Quote
Recommended Posts