EdYYY OFICIAL Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Ma joc League Of Legends de vreo 3-4 luni, am un cont de level 30, fost silver 2, acum sunt silver 5. Quote
.Eazy. Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Eu incerc sa-mi fac contu meu de 30 :)) da nu am timp. Quote
Victini Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Doar eu nu pot intra Gold din cauza feederilor, trollerilor si afk-istilor? :/ Quote
Apollyon Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Doar eu nu pot intra Gold din cauza feederilor, trollerilor si afk-istilor? :/ Pana in Gold trebuie sa inveti sa te cari singur, nu te baza pe echipa (doar daca ai prieteni care chiar pot face ceva). Quote
Victini Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Pana in Gold trebuie sa inveti sa te cari singur, nu te baza pe echipa (doar daca ai prieteni care chiar pot face ceva). Nu am cum cand sunt lastpick support si am cel mai bun scor din echipa. :/ Quote
Apollyon Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Nu am cum cand sunt lastpick support si am cel mai bun scor din echipa. :/ Asta e bine, daca esti support poti sa "cari" prin asisturi, dai kill-uri multe la adc. Dupa ce dai prima tureta faci roam pe mid si lasi adc-ul sa farmeze si sa faca level si gold mult. Iar daca ai skill-shot vei fi cel mai bun support. Quote
Victini Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 @, asta si fac, incerc sa joc tot ce trebuie, si meciul trecut am fost zed support din cauza instalockerilor. =)) Quote
Apollyon Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 @, asta si fac, incerc sa joc tot ce trebuie, si meciul trecut am fost zed support din cauza instalockerilor. =)) Fii atent, intreaba ce vor ei sa joace si lasa-le lane-ul (in caz ca stii sa joci cu ce a ramas), atunci ei vor fi fericiti si tu vei juca ceva cu care poti cara.. Quote
Apollyon Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 @, eh.. mersi. :x Multe chestii n-am ce-ti spune, doar multa bafta cu trolleri (eu n-am avut parte de multi). Quote
JokKer. Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Am inceput si eu sa joc... de 2 saptamani , e destul de fain , daca as avea mai mult timp de el... Quote
Spellix Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Pana in Gold trebuie sa inveti sa te cari singur, nu te baza pe echipa (doar daca ai prieteni care chiar pot face ceva). degeaba, tocmai am jucat un meci 24-10 cu olaf.am avut scorul degeaba pentru ca echipa mea a avut 5-10 6-11 1-5..mid-ul avea o tentativa de a da damage, adc-ul lor era cu 100 farm peste al nostru.. Quote
Apollyon Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 degeaba, tocmai am jucat un meci 24-10 cu olaf.am avut scorul degeaba pentru ca echipa mea a avut 5-10 6-11 1-5..mid-ul avea o tentativa de a da damage, adc-ul lor era cu 100 farm peste al nostru.. Joaca cu ceva viabil, uita-te pe live-urile celor de la LCS sa vezi ce joaca, invata item-buildul caracterului ales (nu cere item-build X pentru ca nu o sa te ajute, el variaza de la meci la meci), cauta o tactica pentru a nu jigni playerii prosti (o sa ii descurajezi si atunci iese urat) si pentru a-i bate pe inamici. Cam asta ar insemna sa te cari.. Quote
Spellix Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Joaca cu ceva viabil, uita-te pe live-urile celor de la LCS sa vezi ce joaca, invata item-buildul caracterului ales (nu cere item-build X pentru ca nu o sa te ajute, el variaza de la meci la meci), cauta o tactica pentru a nu jigni playerii prosti (o sa ii descurajezi si atunci iese urat) si pentru a-i bate pe inamici. Cam asta ar insemna sa te cari.. am luat olaf pentru ca am avut irelia top, olaf fiind counter. Quote
DragosPustiu Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Imi place Olaf, insa nu se merita sa dai banii aia pe el.. Cel putin asta e parerea mea. Quote
Spellix Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Imi place Olaf, insa nu se merita sa dai banii aia pe el.. Cel putin asta e parerea mea. merita sa dai bani pe fiecare campion, trebuie doar sa stii sa-l joci. olaf este foarte bun, greu il bati la 1v1. daca-l faci off tank dai cu el de rupi. Quote
DragosPustiu Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 merita sa dai bani pe fiecare campion, trebuie doar sa stii sa-l joci. olaf este foarte bun, greu il bati la 1v1. daca-l faci off tank dai cu el de rupi. Chiar nu imi place Olaf. Quote
azeSan Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 merita sa dai bani pe fiecare campion, trebuie doar sa stii sa-l joci. olaf este foarte bun, greu il bati la 1v1. daca-l faci off tank dai cu el de rupi. asta ar fi una dintre glume Quote
Yuuri Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Ma, ce inseamna "ADC"? De multe ori in meciuri vad acest termen. Quote
Recommended Posts