SoundCity Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Cand intru in joc dupa 2 min imi da crash mereu. Stie careva ce sa fac ?(nam moduri) Quote
SoundCity Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 am incercat...tot aceeasi chestie...astept alte sfaturi. Quote
Marsez Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Incearca sa vezi daca esti pe langa ceva anume cand iei crash Quote
Crowley. Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Reinstall gta+samp,apoi descarcati un crash fixer,il instalezi si problema v-a fi rezolvata Quote
NiveuS Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 (edited) Dezinstaleaza San Andreas , SA-MP , cleo si ce mai ai instalat. Dupa sterge tot de apartine de GTA SA ,folderul de instalare + folderul din My Documents (*vezi sa iti salvezi pozele ) . Dupa da un restart , eventual un clear la registry . Reinstaleaza GTA SA intr-un folder cu alt nume (in loc de Rockstar Games pui de exemplu Rockstar_Game-> pasul asta sa il faci in momentul instalarii , daca il redenumesti dupa instalre nu are rost). Edited January 13, 2014 by NiveuS Quote
GrozaPaul Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Fa cum scrie aici http://forum.bugged....p-pe-windows-7/ ! Toate meritele lui Bodie el a facut topicul! Quote
SoundCity Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Am rezolvat problema ...imi dadea mereu crash cand pescuiam in SF ... Cer TC, Quote
Recommended Posts