AndrewShineXD Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Regia:Justin LinCu:Jordana Brewster, Dwayne Johnson, Paul Walker, Vin DieselGen film:AcţiuneCrimăDramăThrillerPremiera in Romania:29.04.2011Rezumat:Vin Diesel şi Paul Walker conduc o echipă formată din toate starurile care au jucat în filmele anterioare ale francizei clădite pe viteză – Fast Five. În al cincilea film al seriei, fostul poliţist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipă cu fostul puşcăriaş Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealaltă a legii. Dwayne Johnson se alătură unei echipe de actori formată din Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon şi Don Omar pentru o cursă nebună cu miză supremă.De când Brian şi Mia Toretto (Brewster) l-au ajutat pe Dom să evadeze, au trecut multe graniţe pentru a scăpa de autorităţi. Ascunşi acum într-un colţ din Rio de Janeiro, cei trei trebuie să dea o ultimă lovitură pentru a-şi putea recăpăta libertatea. Îşi adună echipa de piloţi de elită şi sunt conştienţi că au o singură şansă pentru a fi liberi odată pentru totdeauna: să-l înfrunte pe omul de afaceri corupt care îi vrea morţi. Dar acesta nu e singurul care îi vânează.
Patrat Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Un film care merita sa fie vazut,m-am uitat la el de minim 3 ori.
TuniingYoL Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Un film care merita sa fie vazut,m-am uitat la el de minim 3 ori.
Po1son Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Un film captivant, plin de adrenalina. Foarte frumos!
RemixX Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 M-am uitat la toate seriile de minim 5 ori si inca ma uit la el de parca nu l-am vazut niciodata :X
cosmin22 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Unul dintre filmele mele preferate, mai ales ca Paul Walker joaca in el. Daca ar fi sa-i dau o nota aia ar fi 10.
Bodie Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Bai.... e foarte fain, as vrea sa revad toata seria, dar nu le am in pc... :(
AirSurfer Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Un film foarte tare, genul asta de filme imi plac.
yo_smecherul26 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Un film de nota 10 + aceste serii ale filmelor fast and furios, le ador !Sa dea D-Zeu sa scoata si Fast and furios 7...." De ce esti fan pawl walker? ""- pentru ca din seria filmelor si pentru ca masini "
Shakur Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 M-am uitat la toate seriile de minim 5 ori si inca ma uit la el de parca nu l-am vazut niciodata :X
Seby Sorescu Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 M-am uitat la toate seriile de minim 5 ori si inca ma uit la el de parca nu l-am vazut niciodata :X
InfernoBogdan Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Un film de nota 10 + aceste serii ale filmelor fast and furios, le ador ! Sa dea D-Zeu sa scoata si Fast and furios 7.... " De ce esti fan pawl walker? " "- pentru ca din seria filmelor si pentru ca masini "
Luis Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Seria mea preferata de filme, le ador pur si simplu. Pacat ca Paul Walker nu mai e in viata. Nu mai e aceeasi actiune si adrenalina fara el.
NCT Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Seria mea preferata de filme, le ador pur si simplu. Pacat ca Paul Walker nu mai e in viata. Nu mai e aceeasi actiune si adrenalina fara el.
DinuDragos Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Cea mai misto serie de filme de pana acum alaturi de American Pie desigur :))
Visinescu Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Un film care merita sa fie vazut,m-am uitat la el de minim 3 ori.
Recommended Posts