Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Astia 2 Castraveti :) Au venit dupa mn si Pollo cand dadeam testele pt Medici si nici cum nu a reusit sa il omoare :) Nush daca pe mn sau el apoi cand o vazut ca nu merge sio mai luat un coleg si o venit amandoi Mandri cu Buffalo Luandusi M4 de la GS vin ei si imi bubuie masina prin DB desigur apoi dupa ce bubuie masina se dau jos si din 3 metri ne impusca cu sniper :)

Cei doi Castraveti: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/b5t3bh7e/2a5bf2e4/

Sorry Hitmanii*

Edited by R4zoR
Posted

Cat sau mai fugarit dupa Pollo =))) era la 2 metri de el si dadeau cu sniper-u =))) a fost caterinca pacat ca n-am facut poze :)))))))))))))) 

si tot nu l-au omorat erau 2 pe el :))

Posted

Dar asta e facut la misto ca nu inteleg? Ce tb aveti voi cu ei ati fost hitmani? Ia incercati voi sa nimeriti un infernus cu sniper... apoi comentati... topic total aiurea... Puteti sa ma injurati... imi e indiferent :) Si sa fim seriosi e imposibil sa il omori pe laggeru de polo si cu 20 de gloante de sniper in cap... Acum nu o mai ardeti aiurea ...

Posted

Dar asta e facut la misto ca nu inteleg? Ce tb aveti voi cu ei ati fost hitmani? Ia incercati voi sa nimeriti un infernus cu sniper... apoi comentati... topic total aiurea... Puteti sa ma injurati... imi e indiferent :) Si sa fim seriosi e imposibil sa il omori pe laggeru de polo si cu 20 de gloante de sniper in cap... Acum nu o mai ardeti aiurea ...

Pai daca nu esti in stare macar nu te fa de ras.Zi takehit si gata nu pot.Da nu faci ca aia.

Posted (edited)

Imi pare rau nu sunt eu hitman... :) Dar stiu de la war ca tragea tot grove in pollo si nu il omora deci nu vorbesc aiurea.... pnm ... Bine ca sunteti voi doi atat de jmk nu stiu ce ne-am face fara atatea comentarii aiurea... Hai sa o dam toti la misto... si mai vrei si sublider... as zice eu ce meriti ... dar nam premium sa scot warn dupa =)))))

Edited by Tudy1995
Posted

Vai, vai, vai. R4zor, ala care s-a descurcat perfect cat a fost in Hitman. Daca voiai sa ai un topic reusit si bun, incepeai cu un titlu corect gramatial. Daca erau doi inseamna ca is Hitmanii Anului

Dupa ce incetati sa mai amenintati serverul ca va lasati de joc pt ca nu ati primit Helper, atunci puteti comenta la adresa unui jucator de aici. Probabil is 2 hitmani care ori voiau sa-si bata joc de voi.. ori is chiar prosti. Oricum, topic facut degeaba/ pentru +1. 

Nu incercati sa-mi umpleti frigideru' acuma ca l-am inchis.     C!uS.

Posted

Inca un specimen :))))))))

De asta ce mai ziceti????

Patrulam cand de odata ma trezesc cu domnu dupa mine am vazut ce miscari are si mi-am dat seama ca are contract si am inceput sa se fugareasca dupa mine bineinteles fara nici un rezultat :)) l-am pierdutnush peunde eu m-am dus sa ma predau aveam w1 apoi vine el in JAIL SI TRAGE IN MINE CU SNIPER-U EU ERAM IN JAIL :))))))))))

gta-sa-2013-04-09-00-52-59-82.jpg

gta-sa-2013-04-09-00-53-07-43.jpg

gta-sa-2013-04-09-00-53-50-29.jpg

gta-sa-2013-04-09-00-53-52-37.jpg

gta-sa-2013-04-09-00-54-50-15.jpg

gta-sa-2013-04-09-00-57-05-50.jpg

gta-sa-2013-04-09-00-57-06-57.jpg

Posted

:))))))))))))))))))))))))))))))))))) Faceti ceva cu hitmanii astia, si aia de la taietor de iarba fac contractu mai bine.

Numai noobi in HA.

Posted (edited)

Inca unu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

poza by xBoghy 

sa_mp_015.png

Edited by VIBER
Posted

Vai de voi hateri ratati, va inteleg sa suferiti, nu sunteti in stare sa faceti un contract daca intrati in H.A si sunteti mari barosani Medici/Civili.

@@VIBER vezi ca in reclamatia aia nu eram eu, nu am facut si nici nu o sa fac un contract in halu' ala, uita-te la raportu' meu sa vezi ce contracte am facut si dupa fa-mi tu mie reclamatie. $@LP@.

Posted

Este full serverul de nepriceputi , ducetiva dq la S.I si NR daca habar n-aveti sa rezolvati un contract.

Eu nu inteleg ce cauta astia la H.A =))))).Daca rezolva un contract de la 1 metru.

Scrie clar in regulament ca trebuie sa rezolve un contract cu un sniper de la minim 20 de metri , dar astia is chiar niste specimene rare intalnite.

Posted

iSmoke iti dau un sfat bagai in sedinta.Si fa te rog ce am scris eu in demisie. Bafta...o sa ai nevoie cu atsfeli de Hitmani...

Posted

Vai de voi hateri ratati, va inteleg sa suferiti, nu sunteti in stare sa faceti un contract daca intrati in H.A si sunteti mari barosani Medici/Civili.

@@VIBER vezi ca in reclamatia aia nu eram eu, nu am facut si nici nu o sa fac un contract in halu' ala, uita-te la raportu' meu sa vezi ce contracte am facut si dupa fa-mi tu mie reclamatie. $@LP@.

Asa e ma in Hitman doar oamneni de astai "BUNI" sunt asa e nu putem face fata la amarati de astia ca voi care trag cu sniper-u de la 1 m si dau gresi.

Asa am inteles nu am zis ca erai tu 100% ce e asa greu de inteles? O_o asta se poate verifica.

Posted

Vai, vai, vai. R4zor, ala care s-a descurcat perfect cat a fost in Hitman. Daca voiai sa ai un topic reusit si bun, incepeai cu un titlu corect gramatial. Daca erau doi inseamna ca is Hitmanii Anului

Dupa ce incetati sa mai amenintati serverul ca va lasati de joc pt ca nu ati primit Helper, atunci puteti comenta la adresa unui jucator de aici. Probabil is 2 hitmani care ori voiau sa-si bata joc de voi.. ori is chiar prosti. Oricum, topic facut degeaba/ pentru +1. 

Ce am gresit eo ca hitman cand am fost de esti asa ironic :) Da am avut si eo un FW pentru ca am facut dm pe o tinta in plus decat imi era contractul.Dar am si reusi sa fac un contract in timpul sedinteti la care erau 2 mafii asa ca nu mai vorbi de aia.Mi-am dat seama ca am gresit la titlu si am scris mai jos dupa cum vezi.Si pentru ce as vrea +1?Nu ma ajuta cu nmk.

Imi pare rau nu sunt eu hitman... :) Dar stiu de la war ca tragea tot grove in pollo si nu il omora deci nu vorbesc aiurea.... pnm ... Bine ca sunteti voi doi atat de jmk nu stiu ce ne-am face fara atatea comentarii aiurea... Hai sa o dam toti la misto... si mai vrei si sublider... as zice eu ce meriti ... dar nam premium sa scot warn dupa =)))))

1.Ce sublider vreau?

2.Ce problema am eo cu Pollo?Eo am vrut sa subliniez modul in care au facut contractul nu tinta care au avuto.

Am sa intru Hitman Agency Si sunt foarte curios sa vad eo cum o sa procedez :) Adik stiu cum,Cum am facuto mereu.

Posted

@ Stiu sigur ca nu u ai fost in nicio poza din topicul asta pt ca te-am vazut si stiu in ce mod faci contractele. Sunt sigur ca nu ai cum sa fi u,

Posted

Ba r4zor&pollo mai ducetiva.....de aici mare c**** iti dai seama :) un lucru gresit si gata din cauza voastra am iesit din hitman ca lati facut ie ismoke de ras si a dat wipe la factiune ce drq sunteti asa ratati 2 copii care nu au ce face zici ca esti mare si tare r4zor pisamas pe tn de retardat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp