Popular Post Alexander.Capone Posted January 17, 2014 Popular Post Posted January 17, 2014 (edited) Împreună cu un bun prieten de-al meu TreaTrad, am făcut un playlist cu manele pentru war. http://www.youtube.com/playlist?list=PLDC9RviYV9-rHIdr6Nr7_MlBrhSKfhwRY 1. Nicolae Guta si Play AJ(Mr. Juve si Susanu) - Sunt tare - videoclip original 2. NICOLAE GUTA - SMECHERII FAC CE VOR 3. Adrian Copilul Minune - Chef de chef 4. Nicolae Guta - Stati drepti 5. Nicolae Guta - N-ai valoare 6. Fratii de Aur - Da-te mare da-te mare 7. MIHAITA PITICU & SORINEL PUSTIU - VREAU SA-MI FAC STATUIE IN FATA PORTII 8. Nicusor De La Buzau - Gradele Care Le Am .2013 9. Sorinel Pustiu - Liniste ca vine bossu' 10. Sorinel Pustiu - Cine-i mare barosan 11. Sorinel Pustiu - Gata cu figurile 12. NICOLAE GUTA SI ALESSIO - GATA 13. NICOLAE GUTA si NICU GUTA - M-am nascut sa fiu valoare 14. FLORIN SALAM - VALOARE 15. FLORIN SALAM - THIS IS THE LIFE 16. FLORIN SALAM SI LEO DE VIS - LA VARSTA MEA IMI PERMIT ORICE 17. Nicolae Guta Locul 1 Sunt Doar Eu 18. Florin Minune si Frankfurt - Pumnii mei minte nu are 19. Florin Salam - Te iubesc din corason 20. Mihaita Piticu - Eu vara nu dorm 21. Florin Salam - Cine mi-a schimbat viata 22. Florin Salam Unde ma duci iubirea mea 23. SORIN COPILUL DE AUR - La misto te iau 24. NYNO & PUSTANUL LUI NYNO - SUNT INVINGATOR 25. NICOLAE GUTA SI SUSANU NU MA SUPARATI 26. FLORIN MINUNE - SMECHER DE O VIATA Pe parcurs voi mai adăuga melodii şi voi da edit. Edited January 17, 2014 by Alexander.Capone 18
lEONIDASx Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 :))) oricum nu le folosesc pt. ca nu sunt manelist.
SPIKE Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 @@Alexander.Capone sorin necunoscutu regina reginelor ai boala copiilor http://www.youtube.com/watch?v=iRhl3gMP3NI
GGhrtTT Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 (edited) © Copyright reserved to GGhrtTT ( TreaTRaD ) and Alexander.Capone. V-om mai adauga melodii pe parcurs, pana atunci mai este o varianta aici - http://www.youtube.com/playlist?list=PLoB8WfwbCiumoej5emnz_-IGxscNTf6HR Contine: Nicolae Guta - Locul 1 Nicolae Guta - Smecherii fac ce vor Florin Salam - Am norocul scris in frunte Nicolae Guta - Baterie baterie foc Nicolea Guta - Sunt tare Florin Minune - Pumnii mei minte nu are. Florin Salam - Cand e frate langa frate Florin Salam - Dintr-o mie de prieteni Florin Salam - Te iubesc din corason Adrian copilul minune - Chef de chef Florin Salam - Esti bomba Bodo si PLAY AJ - Misca-l misca-l Mr Juve - Misca, misca din buric Nicolae Guta - Stati drepti Nicolae Guta - Ma bate vantu' in fata Nicolae Guta - N-ai valoare Florin Salam - Cap si pajura Fratii de aur - Da-te mare da-te mare Mihaita piticu & Sorinel pustiu - vreau sa-mi fac statuie in fata portii Sandu Ciorba - Nu ma bate vantule Dani printul banatului - Ce bunaciune Bogdan Artistu - Kana Jambe Nicusor de la buzau - Gradele care le am Sorinel pustiu - Liniste ca vine bossu Sorinel pustiu - Cine-i mare barosan Sorinel pustiu - Gata cu figurile Nicolae Guta - M-am nascut sa fiu valoare Sorin copilul de aur - La misto te iau Nicolae Guta - Nu ma suparati Nicolae Guta - Seful Florin Minune - Smecher de o viata //puteti lasa si voi video-uri aici, daca ne place le v-om adauga, sa-l ascultati sanatosi, rupeti la war cu el, aveti valuare mai mare. ///+ si mie, am muncit mai mult ca ratatu asta, glm frt (doar la faza cu ratatu) Edited January 17, 2014 by GGhrtTT
Alexander.Capone Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 @@Alexander.Capone sorin necunoscutu regina reginelor ai boala copiilor http://www.youtube.com/watch?v=iRhl3gMP3NI Cu dedicaţie pentru senzaţică.
Pantera.Capone Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Eu care ascultam rock..=)) glumeam.Manelele e viaţa mea !
AirSurfer Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Împreună cu un bun prieten de-al meu TreaTrad, am făcut un playlist cu manele pentru war. http://www.youtube.com/playlist?list=PLDC9RviYV9-rHIdr6Nr7_MlBrhSKfhwRY 1. Nicolae Guta si Play AJ(Mr. Juve si Susanu) - Sunt tare - videoclip original 2. NICOLAE GUTA - SMECHERII FAC CE VOR 3. Adrian Copilul Minune - Chef de chef 4. Nicolae Guta - Stati drepti 5. Nicolae Guta - N-ai valoare 6. Fratii de Aur - Da-te mare da-te mare 7. MIHAITA PITICU & SORINEL PUSTIU - VREAU SA-MI FAC STATUIE IN FATA PORTII 8. Nicusor De La Buzau - Gradele Care Le Am .2013 9. Sorinel Pustiu - Liniste ca vine bossu' 10. Sorinel Pustiu - Cine-i mare barosan 11. Sorinel Pustiu - Gata cu figurile 12. NICOLAE GUTA SI ALESSIO - GATA 13. NICOLAE GUTA si NICU GUTA - M-am nascut sa fiu valoare 14. FLORIN SALAM - VALOARE 15. FLORIN SALAM - THIS IS THE LIFE 16. FLORIN SALAM SI LEO DE VIS - LA VARSTA MEA IMI PERMIT ORICE 17. Nicolae Guta Locul 1 Sunt Doar Eu 18. Florin Minune si Frankfurt - Pumnii mei minte nu are 19. Florin Salam - Te iubesc din corason 20. Mihaita Piticu - Eu vara nu dorm 21. Florin Salam - Cine mi-a schimbat viata 22. Florin Salam Unde ma duci iubirea mea Pe parcurs voi mai adăuga melodii şi voi da edit. Foarte tare =]]] :))
GGhrtTT Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 (edited) Dar, ar merge si asta Adaugata, are valoare, multumim. EDIT: Adaugata si asta Edited January 17, 2014 by GGhrtTT
alesu Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 (edited) Imi spune Gutza pe unde vin dusmanii la war ;) ;), recomand. blabla text aiurea V-om mai adauga melodii pe parcurs, pana atunci mai este o varianta aici - blabla alt text aiurea //puteti lasa si voi video-uri aici, daca ne place le v-om adauga, sa-l ascultati sanatosi, rupeti la war cu el, aveti valuare mai mare. Se scrie "VOM". Aveam mai multe asteptari de la voi. Edited January 17, 2014 by AIM.Rasta.Valuare
GGhrtTT Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Imi spune Gutza pe unde vin dusmanii la war ;) ;), recomand. Se scrie "VOM". Aveam mai multe asteptari de la voi. Oboseala, iti dai seama, nu e numa' guta, fi atent la cioroiu de florin minune', aplica legea pumnului, iti recomand playlist-ul. Ma asteptam sa realizezi ca este un pamflet.
alesu Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 (edited) Oboseala, iti dai seama, nu e numa' guta, fi atent la cioroiu de florin minune', aplica legea pumnului, iti recomand playlist-ul. Ma asteptam sa realizezi ca este un pamflet. Ah men, eu chiar ascult Gutza la war, acum chiar ma simt dezamgit.... Se pare ca iar sunt singurul din aceasta categorie. Eh, nu ma supar prea mult, mai multe besturi pentru mine :>. Edited January 17, 2014 by AIM.Rasta.Valuare
Recommended Posts