Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ziarul bugged (ziua 3)

Buna seara buGGed, azi voi face a treia serie de informatii si stiri despre noile intamplari din factiuni, noutati de pe forum si altele.

In prima informatie din Ziarul buGGed sunt departamentele.

Cu toti stim ca acum LVPD nu are lider, fostul lider fiind St.Ionut facand o treaba buna ca lider la LVPD, sa-i uram bafta in continuare.

Dupa cum stiti si Pramedic Departament este un departamente si cei 38 de membri isi fac treaba grozav, bravo lor.

In a doua informatie din Ziarul buGGed sunt mafiile din Ls.

Toti stim ca Grove Street la ora actuala este o mafie bine organizata cu membri capabili de orice, dar de cum a preluat [Aim]Hades conducerea la Los Vagos a inceput sa de-a batai de cap la Grove, asta se poate vedea si la /top.

In a treia informatie din Ziarul buGGed sunt mafiile din Sf.

Dupa cum stiti toti Italian Mafia nu mai are lider, pacat de mafie.Pana nu se va alege repede un lider cred ca mafia rivala din Sf, adica Sf Bikers va lua ceva turfuri.

In a patra informatie din Ziarul buGGed top 3 cei mai buni mafiotii (uni nu mai sunt in mafii).

1.Justiz0r[]

2.[Aim]Tezeu

3.MONZABAWS

Atat a fost si pentru azi ne vedem maine cu alte informatii, stiri si multe altele. Daca va placut dati +1.

Puteti trimite PM cu o dedicatie, nu conteaza daca este manea, rock, populara, eu o voi posta in Ziarul buGGed.

Scuzati-ma daca am avut greseli gramaticale.

Edited by leo2002
Posted (edited)

1. E seară, nu ziuă.

2. De Italian Mafia ai zis și ieri, oricum frumușel.

Am modificat aia cu ziua si am pus seara si despre italian am uitat ca am zis si ieri.Si ms

Edited by leo2002
Posted

Prima editie era buna, dar acuma ai incercat sa bagi niste "prostii", de parca ai fi in pana de idei. Iti recomand sa vizitezi panelul des, sa te uit la complaints-urile asupra staff-ului si sa nu mai faci topuri, decat cu mafii. Uite o stire: "Fostul lider al factiunii Taxi Los Santos a demisionat. Momentan se cauta un nou lider. Cele mai mari sanse ca lider le are ByTz0o (un exemplu). Bafta in continuare FireRuleZ4!"

Posted

Prima editie era buna, dar acuma ai incercat sa bagi niste "prostii", de parca ai fi in pana de idei. Iti recomand sa vizitezi panelul des, sa te uit la complaints-urile asupra staff-ului si sa nu mai faci topuri, decat cu mafii. Uite o stire: "Fostul lider al factiunii Taxi Los Santos a demisionat. Momentan se cauta un nou lider. Cele mai mari sanse ca lider le are ByTz0o (un exemplu). Bafta in continuare FireRuleZ4!"

Ai dreptate, trebuie sa mai schimb sunt nou in asta pana nu ma acomodez cu Ziarul buGGed nu cred ca vor fi bune dar o sa incerc.

Mersii de sugestie.

Posted

Il loc sa spui ''Imi pare rau de greseli'' mai bine le-ai dat edit si le-ai corecta :). Nu sunt hater imi spun doar opinia.

Am editat ziua cu noaptea si i-am zis  ca am editat.

Posted

Ziarul buGGed (ziua 4)

Buna seara buGGed, azi voi face a patra serie de stiri si informatii despre noile intamplari din factiuni, noutati din game si de pe forum.

In prima informatie din Ziarul buGGed este LVPD.

Dupa cum bine stiti St.Ionut a parasit functia de lider la LVPD si posibilul inlocuitor este St.dalywow, ce ar putea deveni pentru a doua oara lider, sa-i uram si lui bafta.

In a doua informatie din Ziarul buGGed este Taxi Ls.

Cu toti stim ca FireRuleZ4 s-a retras din functia de lider si in Taxi Ls s-ar putea sa fie inlocit cu Senz, acutualul co-lider.

In a treia informatie din Ziarul buGGed este liderul de la Italian Mafia.

Noul lider de la Italian Mafia este SHINEZEW.Sa-i uram bafta in functia de lider.

In a patra informatie din Ziarul buGGed este mafia Los Aztecas.

Liderul de la Los Aztecas s-a retras si nu se stie inlocuitorul sau, sa speram ca este unul bun si sa aduca Los Aztecas sus in top.

Atat si pe ziua de azi va astept cu +1 si nu ma deranjati daca comentati (nu injurati in comment, cer warn pe forum).Scuzati-ma de minile greseli gramaticale.

Nu uitati ca puteti dedica o melodie, tot ce trebuie sa face-ti este sa imi trimite PM cu melodia si numele persoanei/mafiei/factiunii.

Ne vedem data viitoare ;) .

Posted

Ziarul buGGed (ziua 4)

Buna seara buGGed, azi voi face a patra serie de stiri si informatii despre noile intamplari din factiuni, noutati din game si de pe forum.

In prima informatie din Ziarul buGGed este LVPD.

Dupa cum bine stiti St.Ionut a parasit functia de lider la LVPD si posibilul inlocuitor este St.dalywow, ce ar putea deveni pentru a doua oara lider, sa-i uram si lui bafta.

In a doua informatie din Ziarul buGGed este Taxi Ls.

Cu toti stim ca FireRuleZ4 s-a retras din functia de lider si in Taxi Ls s-ar putea sa fie inlocit cu Senz, acutualul co-lider.

In a treia informatie din Ziarul buGGed este liderul de la Italian Mafia.

Noul lider de la Italian Mafia este SHINEZEW.Sa-i uram bafta in functia de lider.

In a patra informatie din Ziarul buGGed este mafia Los Aztecas.

Liderul de la Los Aztecas s-a retras si nu se stie inlocuitorul sau, sa speram ca este unul bun si sa aduca Los Aztecas sus in top.

Atat si pe ziua de azi va astept cu +1 si nu ma deranjati daca comentati (nu injurati in comment, cer warn pe forum).Scuzati-ma de minile greseli gramaticale.

Nu uitati ca puteti dedica o melodie, tot ce trebuie sa face-ti este sa imi trimite PM cu melodia si numele persoanei/mafiei/factiunii.

Ne vedem data viitoare ;) .

Iar te repeți, ai mai zis odată de Ionuț.

Posted

Iar te repeți, ai mai zis odată de Ionuț.

Nu am repetat de Ionut, prima data am zis ca s-a retras, acum am zis posibilul inlocuitor al lui Ionut.

Si nu prea mai am informatii multe, daca ti-a placut +1.

Posted (edited)

Daca ai putea bagi niste noutati la sectiunile Designer, Real Life si Video-uri BuGGed...si informatii noi despre cum sunt playeri in ziua de azi...etc. Mai mult spui ca s-a bagat sau ca s-a scos etc. M-ai spui si tu ceva de genu: Playeri de pe BuGGed muncesc din greau sa fac la Fish sau faci un top admini, playeri, mafioti etc..vezi tu :D.

P.S: Nu te cert, iti dadeam un sfat :D.

Esti bunicel pt inceput.

Edited by AnTrAcItOn
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp