Fielddone2 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Link catre video: Linex. mi-a fost coleg in The Russian Mafia, este un bun prieten. Credeti ca trage bine? Si nu vreau sa aud comentarii gen ca e praf sau slab. A fost un video de amuzament.
Menedatz Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Video facut de un arici parasit, @@Fielddone2 , cica te menajez sau dau serios, e fix ca sa se de-a mare chestia asta, pana si eu il bat pe Linex ala :)).
Fielddone2 Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 (edited) @@Menedatz daca eu il fac nu inseamna ca il faci si tu. E usor sa vorbesti cand te uiti la un video si vezi cum trage unu. Dar fata-n fata te umileste Linex. imediat. Apropo l-am intrebat pentru ca asa am facut si cu tine. Primu a fost serios si al doilea video te-am menajat cat am putut. Edited January 20, 2014 by Fielddone2
Menedatz Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 E prea nab, pe tine te-am lasat cu low, pe el il spulber, esti prieten cu el si ii iei apararea :))) ?, am licenta de arme suspendata, dupa aia,il farm.
sNaCks Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Fieldone te lauzi ca ii bati pe astia ?:))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ANG3L0 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 @@Fielddone2, poti sa imi dai si mie ped-ul? Oricum GG pt video.
LaValoare Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 OFF: @@Menedatz si cati ani zici ca ai?Cand inveti sa tragi cu arma si sa ti mouse in mana poate ai sa-ti permiti sa zici de altii.Esti un lower. ON: Nice video, good job!
Necsus Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Nu inteleg sensul acestui video, Defapt nu ai vrut sa-linjosesti pe Linex. dar defapt asta ai facut-o :|
Fielddone2 Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 (edited) @@Necsus A fost ceva intre prieteni. Nu am vrut sa il injosesc. Cu menedatz a fost altceva. El a meritat-o ca se dadea mare ca ma rupe. L-am intrebat pe Linex. daca il pun pe forum si a zis sa il pun. Oricum ma gandeam sa fac o serie de dueluri cu playeri. @ Ped-ul este al lui Justinz0r. Poti sa il cauti la el pe pagina. Edited January 21, 2014 by Fielddone2
Linex. Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 (edited) @Mendetaz am impresia ca tu nu ai ce cauta pe srvr ma.Apropo te astept sa facem un duel deagle :X in primul rand a fost primul meu duel pe ziua de atunci si tu comentezi care te-ai facut de ras in fata tuturor de mine.Astept azi 21.01.2014 maxim ora 21:00 sa facem duel deagle sa vedem.Sper ca nu bagi motive etc. ( ca ai mouse stricat, ca esti tu prea noob, ca ai pc praf ) Fielddone2 in primul rand nu are pc praf.Dar tu, Mendatz nu ai bani nici sa treci strada ma. Toti comenteaza la pc dar cand ii vezi in real life is niste copii de 10 ani care abea termina clasele unu patru. P.S @@Fielddone2 fal pe noobu asta de Menedatz de tot rasu Edited January 21, 2014 by Linex.
Redrigo_Carlos Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 @@Fielddone2 nu inteleg de ce te dai asa mare ca bati niste newbie.
Fielddone2 Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 @@Redrigo_Carlos Stii sa citesti o descriere? Eu nu prea cred din cate vad din comentariul tau. A fost ceva intre prieteni. Vreau sa fac o serie de dueluri filmate cu playeri pe care-i cunosc si imi sunt prieteni.
Recommended Posts