Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu e de ajuns ca-ti iei din 2 roburi si inca cativa $$ un Sunrise? :-?

poti a un rob la 10 ore. strangi 100 de ore si dai 10 roburi, iei aprox. 360.000$ x 10 = 3,600,000$

mai dai putin la sapa si iti iei masina de moare vecinu'. sunteti culmea.

Posted

Tibi.robu ca robu frate.dar va cam bateti joc de noi.

Va inteleg scumpiti GRAV preturile la masini , nu zic ca nu e bine. mie imi convine dar , mai adaugati fratilor inca un ORAS + JOBURI + MARITI PUTINTEL JOBURILE !

Posted

Mda. s-au marit preturile cu 15% la fiecare masina. eu credeam ca se ieftinesc nu ca se scumpesc te chinui 3-4 zile sa iti iei o masina akuma. nus de acord cu modificarile aduse:@:@:@

- - - - -

Macar daca mai adougati niste painturi roti spoilare etc... era mult mai fain si aveai dc sa muncesti 2 ani sa iti iei o masina.. iar joburile trb dublate sau chiar de 10x cat gastigam inainte in loc de 10k 100k era mai bn da voi nu stiti cum este sa te chinui sa iti iei o masina voi sunteti admini un cod si aveti tot ce vreti fara stres sau zile pierdute va doare in **** pe voi de noi...

• Haha 1
Posted

Mda. s-au marit preturile cu 15% la fiecare masina. eu credeam ca se ieftinesc nu ca se scumpesc te chinui 3-4 zile sa iti iei o masina akuma. nus de acord cu modificarile aduse:@:@:@

- - - - -

Macar daca mai adougati niste painturi roti spoilare etc. era mult mai fain si aveai dc sa muncesti 2 ani sa iti iei o masina. iar joburile trb dublate sau chiar de 10x cat gastigam inainte in loc de 10k 100k era mai bn da voi nu stiti cum este sa te chinui sa iti iei o masina voi sunteti admini un cod si aveti tot ce vreti fara stres sau zile pierdute va doare in **** pe voi de noi.

Respect pentru ce-ai zis acolo.

Posted

Normal ca asa e.

Ca esti admin sau priete cu admin-u ti se rupe de pretuirle astea si de bani.

Si ne mai zic nou ca nu e bine sa castigam mult ca dupa aia ne cumparam masini si ne plictisim dar voi cum de nu va plictisiti cu bani si cu masini?

Posted

Pe astia bogati ii doare in cur de preturi.

Solutia : Mariti joburile de ex : la fish din tuna iei 20k sa il mariti de doua ori adica 40k

Mariti PayDayul

Mariti salariile factiunilor. etc.

Posted

Nu o sa mareasca nimic general nu inteleg de ce va mai pierdeti timpul postand? Zic si ei ca maresc pana tac toti din gura. Intelegeti ca ei au sv deschis ca sa faca bani deci sa va luati premium deci obisnuitiva sa fie asa. Ce sa intamplat azi o sa se mai intample si mai incolo tot pe motivu ca cine joaca o luna isi ia infernus :O.

Posted

Cat ma bucur ca s'a ajuns fix la sugestia mea de pe topicul ala unde copiii au sarit la cearta. Imi creste inima cand vad ca cei care se ocupa de server au destul rationament sa tina serverul in picioare. Foarte bine ca atimfacut ce ati facut, asa as fi facut si eu. Si defapt am sugerat asta. Nu stiu daca de la mine ati luat sau v'ati gandit si voi, dar a fost cea mai idee buna. Dupa mine puteau fi si mai scumpe masinile de lux. Nu toate, doar alea ale dracu. Eu deja am un bullet si un infernus. Si 30kk. Si deja m'am plictisit. Pai ce am rezolvat? :)). Bafta in continuare.

Posted

Cat ma bucur ca s'a ajuns fix la sugestia mea de pe topicul ala unde copiii au sarit la cearta. Imi creste inima cand vad ca cei care se ocupa de server au destul rationament sa tina serverul in picioare. Foarte bine ca atimfacut ce ati facut' date=' asa as fi facut si eu. Si defapt am sugerat asta. Nu stiu daca de la mine ati luat sau v'ati gandit si voi, dar a fost cea mai idee buna. Dupa mine puteau fi si mai scumpe masinile de lux. Nu toate, doar alea ale dracu. Eu deja am un bullet si un infernus. Si 30kk. Si deja m'am plictisit. Pai ce am rezolvat? :)). Bafta in continuare.

[/quote']

ha ha ha ce amuzant esti.

am uitat sa rad what? what? what?

mi-ar fii placut sa fii dat totul de la 0 si bani si tot atunci sa vad cum mai comentati "voi astia buni" :-J

Posted

MDa. Nu vroiam sa se intample asa . Aveam in gand sa imi cumpar turismo.

Same story Bro.aveam un jester,imi era asa tare drag de el si nici nu-mi vinea sa-l vand,dar daca vroiam mai faceam putin si-mi luam Turismo.acum am un hustler,o casa si 8kk.pana si flashu e 15kk acum o.O, asta e,adminii au infernusuri si palate si noi.asa a fost mereu pe SA:MP stati voi linistiti,cat despre astia care au facut Bug Abuse si au Infernus si ne rad acum in fata.bravo voua,succes in continuare,vorba unui membru,pe staff ii doare undeva de unii playerii.mi-am spus parerea,multi playeri se lasa,dar un numar mic de playeri,daca erau 100 playeri nu cred ca erau asa nepasatori! Romania,traim in Romania,asta e democratia,va fac si rime :))

De asemenea si un prieten a vrut sa-si ia un Elegy,mai avea putin si-si lua si el unu.dar acum ne-ati stricat toate sperantele amandurora,ati stricat si Economia,usor usor dam si un wipe si gata s-a rezolvat totul.

Succes in continuare :D

Posted

Ce e ma cu vrajeala asta? Vrei sa joci joaca. Daca nu cauta'ti alt server si nu mai fa pe vitima. Aveai jester. Pacat ca ai tras atat o saptamana de cand joci si acum nu il mai ai. Chiar ne pare rau ca acum nu mai au toti la level 5 turismo. Eu joc de la inceputul serverului. Nu ma judeca ca imi permit. 200kk nu se fac usor. Asa ca da'i si pescuieste saptamani intregi ca sa ajungi ca mine. Si daca nu ai prins ideea toti bug abuserii au luat ban. Asa ca ia si munceste ca nu are farmec daca primesti tot pe tava.

Posted

Tanda iti dau dreptate nu are farmec sa primeste totul de gata da nici sa muncesti cam in zadar.

Si stii care mai e faza ca pe server-u asta numa se munceste da de distrat.nimic nici un event nici o treaba nimic muncesti muncesti si iar muncesti dar pana la urma pentru ce muncesti pentru o masina? ca sa te plimbi cu ea si atat?

mai trebuie sa existe si alte satisfactii ;)

Posted

Are dreptate,eu de exemplu am 50 kk si nu imi iau nmk decat vreau bizz care sa nu coste foarte mult si sa fac si ceva banuti :|,vreau bizz,casa si apoi poate iau o masina dar nu,acum cu preturile astea tot ce poti face e sa iei bizz :|

Pana si conturile premium nu mai are avantaj ce eu am premium acum pt /pcolor,nike name 3 ori sa il schimb si sa imi pun culori la masina super . de unde masina.

Posted

Ce e ma cu vrajeala asta? Vrei sa joci joaca. Daca nu cauta'ti alt server si nu mai fa pe vitima. Aveai jester. Pacat ca ai tras atat o saptamana de cand joci si acum nu il mai ai. Chiar ne pare rau ca acum nu mai au toti la level 5 turismo. Eu joc de la inceputul serverului. Nu ma judeca ca imi permit. 200kk nu se fac usor. Asa ca da'i si pescuieste saptamani intregi ca sa ajungi ca mine. Si daca nu ai prins ideea toti bug abuserii au luat ban. Asa ca ia si munceste ca nu are farmec daca primesti tot pe tava.

Bai asta marele smeker cu 200kk,eu nu joc pentru Turismo si Infernus,joc de distractie si de placere,eu nu m-am lasat pentru ca-mi place server-ul chiar daca nu am bani,ma multumesc cu cea am,un hustler si o casa,daca erai tu in locul celor care au putini bani nu cred ca aveai fitzele astea in cap.

Posted

Stiu frate,astea bogatii sa zic asa ca sa ma inteleaga ei . bine inteles ca spun da frate dece te lasi nush ce sa se scumpeasca tot nu ma intereseaza munceste ca sa ai bani . . dar daca ar fii ei in locul la astea cu putini bani si dastea s-ar caca pe el/ei ca nau bani si nush ce.

Au ei viziuni dastea cu sunt boss am bani masini avere nam treaba adminii pot face ce vor eu sunt tare .

Vai de voi ma

Posted

[.] asta e' date='adminii au infernusuri si palate si noi.asa a fost mereu pe SA:MP[.']

Confuzi serverul cu majoritatea serverelor de SAMP praf din Romania.

Nu ne-am dat bani / infernusuri. nu ar fi avut niciun farmec. nimeni n-a primit niciun $ fara sens.

asta e averea mea: http://i.imgur.com/7bkjxeD.png

Cat despre cei cu premium, dobanda si payday-ul o sa revina cum era inainte.

La fel si pentru jucatorii normali.

Breaking News: zilele astea or sa fie marite si castigurile la joburi. Cine munceste, are.

Posted

[.] asta e' date='adminii au infernusuri si palate si noi.asa a fost mereu pe SA:MP[.']

Confuzi serverul cu majoritatea serverelor de SAMP praf din Romania.

Nu ne-am dat bani / infernusuri. nu ar fi avut niciun farmec. nimeni n-a primit niciun $ fara sens.

asta e averea mea: http://i.imgur.com/7bkjxeD.png

Cat despre cei cu premium, dobanda si payday-ul o sa revina cum era inainte.

La fel si pentru jucatorii normali.

Breaking News: zilele astea or sa fie marite si castigurile la joburi. Cine munceste, are.

Ok,am inteles,am gresit cu aceasta acuzare,dar totusi ascultati si playerii noi,nu doar pe cei vechi,pentru ca traim in Democratie,fiecare are dreptul de-asi exprima opinia iar daca oamenii sunt de acord cu X ( cel care a facut propunerea ) se aplica,asa e corect,voi acum ce ati facut e un fel de comunism,nu ati intrebat pe nimeni,le-ati bagat pentru ca asa ati vrut,mai bine faceti un poll si sa vedeti cati palyeri sunt Contra si cati sunt PRO pentru asi recupera masinile si sa se puna preturile vechi,sa vedeti si voi parerea noastra si dupa sa va ganditi la a voastra si poate sa o combinati cu a noastra.asa ar fi civilizat zic eu,nu? Si daca o sa fie Contra mai multi playeri impotriva aducerii preturilor vechi,ok lasati-le asa.

Si din cate stiu cand ati inchis topicul de propunerea la modificari masini,chiar tu Tibi ai zis ca nu o sa se mareasca,doar se modifica,se vede,sincer nu am nimic cu tine,dar sa fim drepti si corecti atata vreau.