Jump to content

Problema mod.

Go to solution Solved by Justin.Capone,

Recommended Posts

Posted (edited)

1.Deci mai de mult imi bagasem radar patrat, dupa am bagat mapa reala ceva de gen, acum am un cerculet inauntru din cauza la hud-ul lui Justinian,cum pot scapa de cerculet fara sa-l schimb. cam asa: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/36/jas.bmp

2.La gta3.img ala modificat de justinian sa tina deagle stramb, cum il pot face la loc?

Merci anticipat.

@

Edited by acdLOOL
  • Solution
Posted

1.Deci mai de mult imi bagasem radar patrat, dupa am bagat mapa reala ceva de gen, acum am un cerculet inauntru din cauza la hud-ul lui Justinian,cum pot scapa de cerculet fara sa-l schimb. cam asa: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/36/jas.bmp

2.La gta3.img ala modificat de justinian sa tina deagle stramb, cum il pot face la loc?

Merci anticipat.

@

1) Downloadezi radardisc.png (click dreapta -> save as); deschizi hud.txd cu TXD Workshop şi din TXD Workshop cauţi în lista texturilor radardisc. Îl selectez, dai Import -> alegi fişierul downloadat şi dai pe Save.

2) Ai nevoie de un python.ifp original, nu mai dispun de unul, poţi lua de la prieteni/internet. Folosind Spark (programul de deschidere a .img-urilor pe care îl recomand), deschizi gta3.img (să nu ai jocul deschis), şi importezi python.ifp (versiunea originala), astfel va ţine deagle normal, întrucât python.ifp este pachetul de animaţii corespunzătoare pentru manevrarea deagle-ului.

Posted (edited)

@ - Multumesc, te respect enorm mane..

Ajuti mereu lume fara ca cineva sa te ajute pe tine,in + altii te baneaza..

Ce sa spun, mare om sa traiesti!

@@DeeJays  Multumesc bro.

Edited by acdLOOL
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp