Open Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 (edited) Subiectul video-ului:Paint O scurta prezentare:Talent Link catre filmulet: Deagle M4 Edited January 24, 2014 by Mr.Open 3
AndiEtc Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Ti-ai stricat cariera, nu trebuia sa fi in SI. =)) Gj..
SaNiCuSs Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Bravo ma nu eram eu acolo daia ai facut atatea killuri!:)
Guest Vertex Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 (edited) Nu stiu cat de folositor ar fi un astfel de scor la war...ai murit de mai multe ori decat kill-urile facute..ceea ce ar insemna un scor pe - la war...cu deagle-ul cam abuzezi de c-bug...cu m4 mai ai de invatat..nu mai trage la picioare,trage-i mai sus,ii iei prea greu in stilul tau...am vazut ca te omorase un player cu viata spre low iar tu cu full...totusi gg pentru scor dar mai ai de invatat Iar tu @@AndiEtc,joci la dublu? Helperul ce-ti mai face? Sau te-ai plictisit de el?... Edited January 24, 2014 by Vertex
Open Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 @@Vertex De cand sunt S.I o iau mai greau :)))
AirSurfer Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Nu stiu cat de folositor ar fi un astfel de scor la war...ai murit de mai multe ori decat kill-urile facute..ceea ce ar insemna un scor pe - la war...cu deagle-ul cam abuzezi de c-bug...cu m4 mai ai de invatat..nu mai trage la picioare,trage-i mai sus,ii iei prea greu in stilul tau...am vazut ca te omorase un player cu viata spre low iar tu cu full...totusi gg pentru scor dar mai ai de invatat Iar tu @@AndiEtc,joci la dublu? Helperul ce-ti mai face? Sau te-ai plictisit de el?... ce vrei sa spui cu helperu??On:Slăbut open..
Open Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 @@AirSurfer Drept sa zic de cateva saptamani am lag mare.
Guest Vertex Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 ce vrei sa spui cu helperu?? On:Slăbut open.. Ehh...stie el ce vreau sa spun...
Bunraku Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 unde era ala bunu... :)))))))))))) ce e aia ma?
Recommended Posts