Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului:Paint

O scurta prezentare:Talent

Link catre filmulet:

Deagle

M4

Edited by Mr.Open
  • Upvote 3
Posted (edited)

Nu stiu cat de folositor ar fi un astfel de scor la war...ai murit de mai multe ori decat kill-urile facute..ceea ce ar insemna un scor pe - la war...cu deagle-ul cam abuzezi de c-bug...cu m4 mai ai de invatat..nu mai trage la picioare,trage-i mai sus,ii iei prea greu in stilul tau...am vazut ca te omorase un player cu viata spre low iar tu cu full...totusi gg pentru scor dar mai ai de invatat

Iar tu @@AndiEtc,joci la dublu? Helperul ce-ti mai face? Sau te-ai plictisit de el?...

Edited by Vertex
Posted

Nu stiu cat de folositor ar fi un astfel de scor la war...ai murit de mai multe ori decat kill-urile facute..ceea ce ar insemna un scor pe - la war...cu deagle-ul cam abuzezi de c-bug...cu m4 mai ai de invatat..nu mai trage la picioare,trage-i mai sus,ii iei prea greu in stilul tau...am vazut ca te omorase un player cu viata spre low iar tu cu full...totusi gg pentru scor dar mai ai de invatat

Iar tu @@AndiEtc,joci la dublu? Helperul ce-ti mai face? Sau te-ai plictisit de el?...

ce vrei sa spui cu helperu??

On:Slăbut open..

Posted

ce vrei sa spui cu helperu??

On:Slăbut open..

Ehh...stie el ce vreau sa spun...

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp