bobifatal Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Ce parere aveti despre S2? Vreau sfaturi,pareri etc...
giurgiucosmin17 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 (edited) Am eu Samsung galaxy S2, este un telefon foarte bun, dupa parerea mea. Merita cumparat, si nu e nici foarte scump. Edited January 25, 2014 by CoSSmiN_DRK
mirelatac Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 @Gygabyte am eu Samsung Galaxy s2+ de 1 luna jumatate, se comporta bine aspect frumos si nu am probleme cu el. Merg toate aplicatiile si pot spune ca am avut si un 4s si nu se compara cu s2. Ce te-as sfatuii sa nu iti iei s3 a fost un mare esec, daca vrei ceva mai bun incearca un galaxy s4/ note2 sau iphone 5 c. Sper ca ti-am fost de ajutor.
TheRapy Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 As Vrea Sa Cumpar Un Telefon Samsung Galaxy Trend Ce Ziceti I Bun?
ProAlecks Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 @ Un telefon bun ce poate rula aproape orice joc de pe piata si este destul de rapid pentru timpul in care a aparut.
Lazuone Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 @ Avand in vedere ca a aparut in 2011 multi zic ca e vechi.. Dar se misca si ruleaza multe aplicatii foarte bine. Are un aspect frumos .Camera de 8mp.. filmeaza full hd , nu cred ca o sa ai probleme aici... Eu insa am un minus pentru acest telefon la capitolul baterie...nu tine foarte mult(cel putin al meu..). In rest e un telefon f bun 8,5/10.
Trebor. Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Nu-ti lua S2. Au avut 2 colege deale mele S2 si li se-a stricat Telefonul bine ingrijit , nu aruncau cu el , nu dadeau cu el de pamant. Amandoua se trezesc dupa 1 luna de utilizare ca nu li se mai inchide telefonul (butonul de blocare). Si touchu se stricase + ca are deja 3 ani , condeaza si vechimea. Ia-ti ceva mai nou. Daca iti iei altceva ia-ti tot de la samsung , au cele mai bune sisteme +design frumos. Ia-ti un S3 sau S4
Lazuone Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 @ Am s2-ul de cam 2 -3 luni . Merge la fel ca in prima zi ! Singura diferenta este bateria care nu prea tine.. Adica daca il folosesc non-stop sa ma joc de ex tine cam 5-6 ore..
maaro77 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Este un telefon bun , mai are scapari cateodata si merge unpic mai greu dar in rest e super.
Drk Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 (edited) Eu am samsung galaxy S II si imi merge foarte bine de un an si ceva il am . Imi merg chiar toate jocurile pe el si imi place foarte mult camera este destul de mare ,8 megapixeli :D Nu-ti lua S2. Au avut 2 colege deale mele S2 si li se-a stricat Telefonul bine ingrijit , nu aruncau cu el , nu dadeau cu el de pamant. Amandoua se trezesc dupa 1 luna de utilizare ca nu li se mai inchide telefonul (butonul de blocare). Si touchu se stricase + ca are deja 3 ani , condeaza si vechimea. Ia-ti ceva mai nou. Daca iti iei altceva ia-ti tot de la samsung , au cele mai bune sisteme +design frumos. Ia-ti un S3 sau S4 Ce pot sa zic , probabil ca erau fake-uri! :) Edited January 27, 2014 by S4L-Drk
JustMe Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 SII ruleaza foarte bine ..are o calitate nemaipomenita....Ti-l recomand
Recommended Posts