bamboo Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Mie imi apare (Retrieving info) rpg.bugged.ro:7777 Deci e deschis sau nu? Quote
Alex.Tkd Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 @@bamboo, server-ul nu merge. Nu trebuie sa deschizi un topic pentru o astfel de problema minora... Quote
azeSan Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 @@bamboo Ba esti nebun la cap? Faci un topic pentru asa ceva?! :| Da este inchis serverul , nu mori 1-2 ore.. Dupa inapoi la culcare. Quote
Trebor. Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) @@bamboo nu e inchis ma. Poti intra pe el .omg. Nu mai mintiti copilul ca e inchis ca vreti voi slotul lui .omg. Ce oameni rai , cum puteti sa-l mintiti .omg. ? Edited January 31, 2014 by Trebor. Quote
bamboo Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 :)):)) ba sincer imi cer scuze!!!! Abea mam trezit! dar a zis un prieten ca merge:)) am si reinstalat Gta si samp! :) multumesc oricum! Quote
bamboo Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Eu am intrebat daca merge sau nu! Dar uni din voi copilasi! si vedeti raspunsurile voastre! Pace! V Quote
iQwake Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 @@bamboo nu e inchis ma. Poti intra pe el .omg. Nu mai mintiti copilul ca e inchis ca vreti voi slotul lui .omg. Ce oameni rai , cum puteti sa-l mintiti .omg. ? Â @@bamboo nu e inchis ma. Poti intra pe el .omg. Nu mai mintiti copilul ca e inchis ca vreti voi slotul lui .omg. Ce oameni rai , cum puteti sa-l mintiti .omg. ? +1 :)) Quote
AndiEtc Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Serverul isi va revenii, doar asteptati putin. Quote
bamboo Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Ba Trebor. Uitate la copilasul din tine si apoi uitate la mine pe profil sa vezi si tu ca se pare ca nai ochii deloc!!! Copilas??? aaa? :)) Quote
TL.AIkatraz Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Stie cineva pana cand e inchis ?>Â Â Quote
NewKiller Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 @@bamboo nu e inchis ma. Poti intra pe el .omg. Nu mai mintiti copilul ca e inchis ca vreti voi slotul lui .omg. Ce oameni rai , cum puteti sa-l mintiti .omg. ? Â @ daca tot zici ca mere SRV-ul mie dc numi mere? Quote
bamboo Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Serverul isi va revenii, doar asteptati putin. Â Â Â Â Â Uite Trabor. Exeplu de copilas :) nu puteai sa raspunzi asa? sau...! esti mai copill ca mine? Quote
Tripzor Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 @@bamboo mai bine ai lasa samp-ul si ai pune mana pe o carte de Limba Romana, ca te bate grav. Quote
bamboo Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 @ daca tot zici ca mere SRV-ul mie dc numi mere? Â Face mijto ca asa`s copii:P Pace! v @@bamboo mai bine ai lasa samp-ul si ai pune mana pe o carte de Limba Romana, ca te bate grav. si care iti e problema tovarase???? scrie cum ma doare pe mine p.... intelegi??? Esti prea ocupat sa atragi atentie ca am gresit??? am grisit SI?????????? Quote
Trebor. Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 @@bamboo mai bine ai luat sfatul lui MyhaytzaZEW. Pune mana pe o carte de Limba si literatura Romana . In locul tau as sta locului , mucios ce esti. Quote
DinuDragos Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Vreau pe sv ca mor de plictiseala !!! :))) Quote
Recommended Posts