Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ii bine pentru cei ce nu au consola.Eu am PS3 si e bestial jocul,merita cumparat.Abia astept sa il joc si pe PC,sa vad daca ruleaza mai bine pe PS3 sau PC.

Posted (edited)

Ii bine pentru cei ce nu au consola.Eu am PS3 si e bestial jocul,merita cumparat.Abia astept sa il joc si pe PC,sa vad daca ruleaza mai bine pe PS3 sau PC.

Pai este clar ca jocul va fii mult mai bine configurat pentru PC.

Pur si simplu nu ai cum sa compari o consola cu un PC bine configurat vorbind de hardware.

Totusi nu cred in ce zice site-ul ala, serios acuma cerinte minime ar fii un procesor de 2,4 si 2gb ram cu un clock probabil de 600 mhz?

Nu are cum, jocul este mult prea mare, complex pentru a cere asa putin.

Edited by celldweller
Posted

Pur si simplu nu ai cum sa compari o consola cu un PC bine configurat vorbind de hardware.

Totusi nu cred in ce zice site-ul ala, serios acuma cerinte minime ar fii un procesor de 2,4 si 2gb ram cu un clock probabil de 600 mhz?

Cerintele sunt pur orientative, nu au fost confirmate de producator

Posted

Jocul o sa fie "foarte" mare,nu are cum sa aibe 2GB ram,oricum v'a trebuii sa ai cred de la 6GB+.

Posted

Jocul o sa fie "foarte" mare,nu are cum sa aibe 2GB ram,oricum v'a trebuii sa ai cred de la 6GB+.

Da in jur de 6-8GB iti trebuie.

Posted

Vreau sa recunosc ca eu nu pot sa ma mai joc absolut niciun joc inafara de sa:mp pe Bugger.ro mi se pare aiurea sa joc ceva inloc sa ma car cu infernusu pe bugged :))

Posted

M-am jucat GTA V pe PS3 si sincer nu cred ca vreodata un PC v-a putea ajunge la nivelul unei console.

Posted

Am o teacă de PC, şi SAMP-ul îmi merge lăgărit, cred că dacă l-aş downloada GTA V, mi-ar bubuii unitatea.

HAVE FUN care o să vă puteţi juca.

Posted

Acum cateva zile mi-a sosit comanda cu PS4, si am luat GTA 5. ma joc online joc-ul este superb.Merita cumparat

Posted

Din propria experienta, eu avand ps3 si jocul va recomand sa il achizitionati, merita fiecare banut. E si mai smecher cand jucati intre voi online.

Posted (edited)

Sunt curios ce fel de cerinte cere. Eu am Nividia GEFORCE 1GB la placa video si am procesorul de 1.8GHz.

Aaa le am acolo.

Edited by Tudor_123
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp