EuMent Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Am o problema cu sensivity pe verticala, mai ales cand incerc sa trag cu arme (in special deagle). Am facut setarile la mouse - sensivity la minim, pe orizontala merge foarte greu ceea ce imi place dar pe verticala parca am sensivity dat la maxim cand incerc sa tintesc cu o arma. Exista vreo posibilitate sa scap de acest defect ? A mai avut cineva problema asta? Quote
acdLOOL Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 (edited) @ Si la mine face asa.. doar la linia a 3-a merge bine pe verticala si orizontala la 1 nu merge pe verticala merge cum ar fii la maxim.. sper sa se gaseasca o solutie. Edited February 1, 2014 by acdLOOL Quote
EuMent Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Aham, e foarte enervant. Sper sa primim o solutie. Quote
Dream2. Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 @ Si la mine face asa.. doar la linia a 3-a merge bine pe verticala si orizontala la 1 nu merge pe verticala merge cum ar fii la maxim.. sper sa se gaseasca o solutie. si mie mi s-a intamplat dar am ssters ceva de la gta si gata Quote
kanner Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 La mine, pur si simplu s'a rezolvat de la sine. Quote
Vault Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Am observat si eu problema asta, si am dat niste cautari pe google. Am aflat ca sistemul de sensitivitate a jocului lucreaza asa: Daca scazi sensitivitatea, o sa se modifice doar axa X si axa Y o sa fie mai mare (gen X = 1 , Y = 16) si am aflat ca cea mai buna metoda e sa PUNETI SENSITIVITATEA LA 8 BARE. (Incat X = 8, Y=8) Si reduceti din windows sensitivitatea mouseului, mult success! Quote
EuMent Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 mmm, sigur trebuie sa existe ceva sa rezolve problema... Quote
AirSurfer Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Ai dpi reglabi din mouse? Daca da, pune-l pe mai mic. Quote
EuMent Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 regleaza doar pe orizontala DPI meu de pe mouse Quote
Michaels Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Reseteaza mouse la default si in samp si in Windows. Quote
CatalinConstantinAilincai Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Reseteaza mouse la default si in samp si in Windows. Quote
AirSurfer Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 I-ati un mousefix, cei care joaca cs il folosesc mai mult, dar merge si pe sa:mp, mouse-ul se va misca mai fluent, dar mai incet putin. Quote
EuMent Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Cauta pe google sensfix.asi. am sa incerc..problema este ca am gasit si eu chestia asta dar nu stiu unde sa o salvez Quote
acdLOOL Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 @ incearca sa-l bagi in cleo, incerc si eu maine. Quote
EuMent Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 nu am CLEO .... am dezistalat toate modurile dupa o problema cu niste erori si crash incontinuu. Quote
HoReX Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Observ ca multi au aceasi problema si nu sunt singuru care face 5 topicuri cu aceasi problema. Quote
Recommended Posts