Stefan Grauncioara Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Am interface editor si cand il bag in folderul Principal Gta san andreas este tot normal ce pot face! Quote
Denisuk17 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 (edited) Da, aceeasi problema o am si eu. Edited February 3, 2014 by LemoN. Quote
bogdynodie1 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 (edited) @ vezi,poate nu ai pus toate fisierele in folderol principal sau poate acolo la clock format nu ai scris nimic,de aia nu iti apare. De ex. eu acolo mi-am scris Bogdy si imi apare cauta in acel fisier Interface Editor [care este NotePad] si cauta Clock.Format=Bogdy.[ti-am pus un exempl,acuma in loc de Bogdy pui tu ce vrei.. Astept @ sa vad daca ti-a mers. Edited February 3, 2014 by BogdySHAF. Quote
Denisuk17 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Asi loader Eu am Asi loader si tot asa imi face. Nu stii ce are:>? Quote
bogdynodie1 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Da, aceeasi problema o am si eu.vezi,poate nu ai pus toate fisierele in folderol principal sau poate acolo la clock format nu ai scris nimic,de aia nu iti apare. De ex. eu acolo mi-am scris Bogdy si imi apare cauta in acel fisier Interface Editor [care este NotePad] si cauta Clock.Format=Bogdy.[ti-am pus un exempl,acuma in loc de Bogdy pui tu ce vrei.. Astept @ sa vad daca ti-a mers. Quote
Denisuk17 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 vezi,poate nu ai pus toate fisierele in folderol principal sau poate acolo la clock format nu ai scris nimic,de aia nu iti apare. De ex. eu acolo mi-am scris Bogdy si imi apare cauta in acel fisier Interface Editor [care este NotePad] si cauta Clock.Format=Bogdy.[ti-am pus un exempl,acuma in loc de Bogdy pui tu ce vrei.. Astept @ sa vad daca ti-a mers. Da, imi aparea asa Clock.Format=LemoN. Quote
Stefan Grauncioara Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 @BogdySHAF. nu a mers @ZENNER imi poti da si mie Asi loaderul? Quote
bogdynodie1 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 @BogdySHAF. nu a mers @ZENNER imi poti da si mie Asi loaderul? Da, imi aparea asa Clock.Format=LemoN. Va pun eu un link acuma,sterge tot Interface Editor. http://www.girlshare.ro/33216525.1 Uite aici.. @ @@LeMoN. Face-ti tot ce am spus mai sus si bagati-l pe care vi l-am dat eu. Quote
Stefan Grauncioara Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 @BogdySHAF. Tot nu merge.Tot normal este Quote
Denisuk17 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 @ Ms man imi merge, dar daca ai putea sa imi faci bani cu culoarea Lime. Daca imi faci ai +1 Quote
XxXxExtremexXxX Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 @@LeMoN., ti-am facut eu Lime, uite cum arata: DOWNLOAD: http://www.girlshare.ro/33239993.6 P.S.: Nu l-am facut pentru +1. Quote
Stefan Grauncioara Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 @BogdySHAF. iti dau tw sa vezi? Quote
bogdynodie1 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 @BogdySHAF. iti dau tw sa vezi?Nu stiu atunci...mai verifica totusi odata,poate nu ai facut ce trebuie,daca nu,nu te pot ajuta scuze.. Quote
AlexAlexo Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Salut, aceasi problema o am si eu.. Nu stiu ce sa ii fac.. Am incercat 100 de Interfaceeditors.. Si nici macar 1 n-a mers. Quote
alesu Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Salut, aceasi problema o am si eu.. Nu stiu ce sa ii fac.. Am incercat 100 de Interfaceeditors.. Si nici macar 1 n-a mers. Ce windows ai? Quote
AlexAlexo Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Ce windows ai? 7 @NUSUNTRASTA esti? Uite ce imi apare acum -> Quote
alesu Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 (edited) Inainte sa faci ceea ce-ti spun mai jos, inchizi gta_sa.exe, inchizi samp.exe. Click dreapta pe gta_sa.exe -> compatibility -> bifezi run this program as administrator Click dreapta pe samp.exe -> compatibility -> bifezi run this program as administrator Edited August 27, 2014 by NUSUNTRASTA Quote
Stiles. Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Aceeasi problema o am si eu , am bagat un interface editor pentru radar mai mare si asi loader dar ramane default. Quote
Mihai- Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Reinstalează-ți G.T.A. Încearcă să -l iei pe cel original cu un mic crrack. Quote
Recommended Posts