@nmk Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) Salutare! Astazi vreau sa va arat un joc minunat , acesta se numeste Dota 2 , cred ca multi stiti deja jocul , este ca LoL .. Eu as-i Dori sa fac un tournament Dota 2! Sa va prezint un Trailer In Engleza. << Trailer Dota 2. Dota 2 este un joc foarte frumos. Multe echipe joaca Acest joc Competitiv Gen; Na'Vi ( Natus Vincere). Dorinta Mea Este sa facem un tournament Dota 2 si sa fiu Moderator si am sa ma ocup de el! Sper ca sa facem ceva frumos ! Daca va place idea de Tournament Cu premii foarte mari dati un UP , va fii 1V1 sau 5V5 , chiar si 3V3! CU premii imense! Edited April 11, 2013 by @nmk 2 Quote
GeorgeOutlaw Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Ar fi frumos un campionat de dota 2.. Iti sustin ideea :) 1 Quote
RayaN Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Un joc frumos şi iti sustin ideea şi aceea de a fi tu moderator ;) Quote
KNUTZ Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 I'm in,nu am team,deci cine are nevoie de +1 as ma cheme si va arat ca dau bine$$ Quote
@nmk Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 (edited) Va Multumesc Din Suflet pentru Sustinere ar fi un vis implinit sa se faca camptionatul de Dota 2! Baietii , Cine Vrea Sa imi dea un PM , Eu cu Knutz ne facem echipa , cine e interesat sa imi dea un PM, Va multumesc pentru sustinere! Daca Adminii sunt de acord cu campinatul o sa incepem cu 2v2 MID ONLY , Ca sa fie mai distractiv si sa jucam in perechi dupaia o sa evoluam! Puteti Recruta Si aicia daca doriti! Si chiar daca Nu aveti jocul , am sa vil dau eu! Deci Oricine Va putea Juca!!! Am 15 Invituri! Cine are nevoie de joc sa imi zica ca le dau jocul cu cea mai mare placere (Gratuit!)! Va asteptam la Campionatul De Dota 2 Daca ne lasa Adminii. Edited April 11, 2013 by @nmk Quote
Vincent.Corleone Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Mai ales daca avem si de league of legends de ce sa nu se faca si de dota.+1 Frumos oricum si te sustin Quote
@nmk Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Mai ales daca avem si de league of legends de ce sa nu se faca si de dota.+1 Frumos oricum si te sustin Iti Multumesc De sustinere! Avem Si un Server De Teamspeak unde jucatorii pot Comunica + Pot avea Canale pentru echipa Lor , eu va astept daca vreti ip datimi un Pm ca nu vreau sa fac reclama sau ceva.. Quote
NukedLSD Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) Am echipa entuziasmata,de abia asteptam sa jucam.Daca nu tournament atunci 4fun. PS:Mai am 5 invitatii dota2.Cine vrea invitatie sa imi dea numele de la steam prin pm. Edited April 11, 2013 by NukedLSD Quote
@nmk Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Am echipa entuziasmata,de abia asteptam sa jucam.Daca nu tournament atunci 4fun. PS:Mai am 5 invitatii dota2.Cine vrea invitatie sa imi dea numele de la steam prin pm. De abea astept Sa jucam impreuna sau ca adversari , sper sa ne facem noi prieteni prin acest Tournament.. Sper Ca Adminii sa Ia in considerare idea mea + Nuked ai nevoie de srv de ts3 sa vorbiti pt echipa? Quote
PokeR. Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Ideea ta este una formidabila.Dece sa nu accepte adminii aceasta propunere?Din potriva cred ca daca sar face campionat de Dota 2 si ar continua campionatu de League of Legends cu premii frumoase cred ca ar venii lumea cu mic si mare + ca sar face mai cunoscut aceasta comunitate si poate vom ajunge cu servaru de sa:mp la foarte multi player. Quote
@nmk Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Ideea ta este una formidabila.Dece sa nu accepte adminii aceasta propunere?Din potriva cred ca daca sar face campionat de Dota 2 si ar continua campionatu de League of Legends cu premii frumoase cred ca ar venii lumea cu mic si mare + ca sar face mai cunoscut aceasta comunitate si poate vom ajunge cu servaru de sa:mp la foarte multi player. Iti multumesc frumos , Nu am cuvinte sa va multumesc la toti , tot ce pot sa spun este ca sunteti toti niste baietii de treaba! Vreau sa fie comunitatea buGGed Nu numa la Sa;Mp , poate si la Dota sau LoL! Mai am invitatii pentru joc , pentru cei care doresc sunt gratuite , luati si pentru prieteni! Va astept si pe Teamspeak 3 Sa vorbim sau chair si Steam , Va Pup:* ! Quote
xSeBy Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Salut, este o propunere buna, am vazut ca turneele de DOTA 2 sunt foarte cautate.. Dar am o problema : Din downloadurile ce l-am gasit, nu merge jocu asa ca daca mi-ai putea sa-mi dai o invitatie, ar fi minunat. Eu iti sustin ideea, am vrea sa jucam impreuna/adversari.Am jucat din Dota da nu mult, am sa invat foarte rapid si mult.. Sper ca ma ajuti :) Quote
@nmk Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Salut, este o propunere buna, am vazut ca turneele de DOTA 2 sunt foarte cautate.. Dar am o problema : Din downloadurile ce l-am gasit, nu merge jocu asa ca daca mi-ai putea sa-mi dai o invitatie, ar fi minunat. Eu iti sustin ideea, am vrea sa jucam impreuna/adversari.Am jucat din Dota da nu mult, am sa invat foarte rapid si mult.. Sper ca ma ajuti :) Ti-am Trimis Un PM! Quote
NukedLSD Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 De abea astept Sa jucam impreuna sau ca adversari , sper sa ne facem noi prieteni prin acest Tournament.. Sper Ca Adminii sa Ia in considerare idea mea + Nuked ai nevoie de srv de ts3 sa vorbiti pt echipa? Momentan folosim skype... Quote
@nmk Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Momentan folosim skype... Si asta e bine , dami id pe PM :) Ms! De abea astept sa ma apuc de forum daca a sa fie acceptat!:D Quote
@nmk Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 @NMK as vrea si eu o invitatie Ti-am Dat Pm! Quote
Axe Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 c*** eu am dota 1. ma tot freaca knutz de ceva timp sa mi iau 2 da n am chef. daca va bagati la 1 imi lasati pm sau sunati in joc plm. Quote
@nmk Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 c*** eu am dota 1. ma tot freaca knutz de ceva timp sa mi iau 2 da n am chef. daca va bagati la 1 imi lasati pm sau sunati in joc plm. Eu cu Knutz ne bagam la dota 2 acuma suntem o echipa :) Sa ii zici la Knutz sa iti dea Ip depe ts e unul nou!:) Quote
xSeBy Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Domnul @nmk mi-a dat jocul cum a promis , Un baiat de nota 10 , Multumesc! Sper Sa fie aprobata idea de Campionatul De Dota 2 Si @nmk merita Leader la aceassta sectiune! Luati-l si voi ca merita si nu e tepar ! Quote
@nmk Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Domnul @nmk mi-a dat jocul cum a promis , Un baiat de nota 10 , Multumesc! Sper Sa fie aprobata idea de Campionatul De Dota 2 Si @nmk merita Leader la aceassta sectiune! Luati-l si voi ca merita si nu e tepar ! Multumesc Anticipat ! Quote
gigi333 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 O idee foarte buna . Daca este acceptata ma bag si eu. Quote
@nmk Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 O idee foarte buna . Daca este acceptata ma bag si eu. Te asteptam cu cea mai mare placere ColonelM:)! Ai jocul , sau ai nevoie de el? Quote
gigi333 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Te asteptam cu cea mai mare placere ColonelM:)! Ai jocul , sau ai nevoie de el? Am jocul , cate winnuri ai?:> Quote
@nmk Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Am jocul , cate winnuri ai?:> DAMI si mie id-ul tau depe Steam prin PM si vorbim acolo:) Quote
Recommended Posts