Jump to content

Recommended Posts

Posted

M-am apucat sa fac si eu SAMP-GUI personalizate.

Daca doriti sa va fac datimi un quote sau @.

Aici am o creatie facuta:4n1xlUF.png

Daca imi apreciati munca nu ezitati sa dati un +1

• Upvote 8
Posted

@@balasa cu CitroNel.xD  .

Posted

@balasa   vreau si eu un cu "MosHu" > SFPD daca poti sa iei poza sfpd cu insigna sau , gasesti tu ceva . ai +1 Garantat dupa ce o faci .

Posted

@@balasa vreau si eu te rog unu cu "LOVE" si in interior la TAB sa faci o "inima" rosie langa care sa scrie "LOVE"

Iti voi da si un +1 cand pot [ maine ] .

Posted

Salut, fa-mi si mie un Sampgui cu numele : Georgikka si icoana S.F.P.D

Mersi.

Posted

Mane da-mi si mie cu Aztecas te rog dau +1

Poftim:0NmXENo.png

@balasa   vreau si eu un cu "MosHu" > SFPD daca poti sa iei poza sfpd cu insigna sau , gasesti tu ceva . ai +1 Garantat dupa ce o faci .

Poftim:kfVWzrj.png

@@balasa vreau si eu te rog unu cu "LOVE" si in interior la TAB sa faci o "inima" rosie langa care sa scrie "LOVE"

Iti voi da si un +1 cand pot [ maine ] .

Poftim:OrNP5CE.png

Salut, fa-mi si mie un Sampgui cu numele : Georgikka si icoana S.F.P.D

Mersi.

Poftim:t3bZgWz.png

DATIMI UN +1 DACA V-A PLACUT!

Posted

Sunt frumoase dar link de download?

@@balasa

Apasa pe Samp-Gui click dreapta>Save image>Dupa intri in folderul unde ai salvat Samp-Gui si il redenumesti el o sa apara cu MnAsd.png si tu il redenumesti cu sampgui.png dupa in bagi in Folderul principar Sand andreas.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp