RobertoCcarlos Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Deci o sa vad dau un link cu un video: Aveti de toate in video. P.S: Uitativa la tot video-ul si o sa vorbim dupa. :( | Abia a platit tata net-ul si merge struna. Quote
RAFIX. Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Of, plang nu pot sa ma joc samp 20 de minute :(( PLZ Shad0w deschide sv k murim aiky wa Quote
Ghelbeaza Cristian Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 @@RobertoCcarlos sunt probleme de la firma de hosting, nu e de la tine sau de la internetul tau. Ce trebuie sa faci? Sa astepti cum facem si noi pana va reveni serverul. Quote
RaresR Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Of, plang nu pot sa ma joc samp 20 de minute :(( PLZ Shad0w deschide sv k murim aiky wa =))))))))) Quote
RobertoCcarlos Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Aaaaaa, dece nu spuneti asa ca serverul e inchis, pai de asta nu stiam eu, mersi foarte mult, la un moment dat de nervi imi venea sa reinsltalez windos-ul. :)))) P.S: Oare cand o sa se rezolve? Of, plang nu pot sa ma joc samp 20 de minute :(( PLZ Shad0w deschide sv k murim aiky wa Te cred. Quote
4N0n1m Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Serverul nostru este hostat la 0ping, cum firma este down, majoritatea serverelor au picat. Quote
ShoOoT Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Pentru moment experimentam o problema de alimentare cu energie electrica, peste 90% din serverele gazduite fiind inchise, cunoastem problema - se lucreaza la remedierea acestei defectiuni in mod operativ. :) Quote
RAFIX. Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Aaaaaa, dece nu spuneti asa ca serverul e inchis, pai de asta nu stiam eu, mersi foarte mult, la un moment dat de nervi imi venea sa reinsltalez windos-ul. :)))) P.S: Oare cand o sa se rezolve? Te cred. Eu ma refeream la tine omule =)) Quote
Cllau. Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Sunt probleme de la FIRMA de Hosting. APP s-a deschis serverul! Quote
Recommended Posts