Shakur Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 (edited) Descriere: Ani de-a rândul, loialul animal Hachiko îşi însoţeşte în fiecare dimineaţă stăpnâul la staţia de cale ferată şi îl aşteaptă în fiecare seară la aceeaşi oră şi în acelaşi loc să se întoarcă de la serviciu. Într-o zi nefastă, însă, profesorul moare subit în urma unui atac de cord.Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gară pentru a-şi întâmpina stăpânul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui şi predându-le acestora o lecţie despre iubire, loialitate şi compasiune. Genul: Familie, Drama. Anul: 2009 Trailer: Alte precizari: Bazat pe evenimente reale, te misca chiar de-ai fi de piatra. Am stiut ca e de plans inainte sa ma asez sa-l vad si mi-am zis ca ma tin tare, dar n-am putut, e prea frumos si prea sensibil ca sa te abtii de la a varsa o lacrima-doua-mai multe... Japonezii au ridicat un monument pentru el, în acel loc unde el totdeuna şi-a aşteptat stăpânul. Rasa acestui simpatic câine - Akita-Inu. După vizionarea acestui film într-adevăr pot spune că câinele este cel mai bun prieten al omului. Cât de trist este când vezi pe stradă unii oameni care-şi bat joc de câini, de pisici, fără niciun motiv, doar ca să mai râdă puţin. Un film foarte bun, foarte emotionant si foarte frumos. Nota 10 este prea putin. Recomand!!! Edited February 5, 2014 by Tupac.Amaru.Shakur 1
cosmin22 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Un film bun, dupa descrierea adusa de tine, imi place, cred ca si tu esti un amator de filme nu? :) , foarte bine
Shakur Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 (edited) Un film bun, dupa descrierea adusa de tine, imi place, cred ca si tu esti un amator de filme nu? :) , foarte bine Uitate cu incredere la el, un film foarte bun si foarte emotionant. ;) Edited February 6, 2014 by Tupac.Amaru.Shakur
Recommended Posts