DARIUS DUR Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Salut All:Am o problema cu sandboxie si anume cand ma loghez de pe al doilea acont primesc crash.Daca cineva este dragut ma ajuta si pe mine vă rog?Va multumesc!
yo_smecherul26 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 (edited) Salut All: Am o problema cu sandboxie si anume cand ma loghez de pe al doilea acont primesc crash. Daca cineva este dragut ma ajuta si pe mine vă rog? Va multumesc! Incearcă o reinstalare a programului sau descarcă din nou setup-ul după pagina oficiala si instaleazăl Edited February 4, 2014 by yo_smecherul26
DARIUS DUR Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 @@yo_smecherul26 Am incercat si l-am dezinstalat si instalat de 1000 de ori dar tot asa Tin sa Mentionez ca, chiar prima data cand l-am instalat functiona ....
RAIN. Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 1.Nu aici se posteaza, ai o categoria anume. 2.Poate cand te pui in bara iti da crash.
DARIUS DUR Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 @@.BoGdAn Omule stiu ce vorbesc crede-mă si am postat aici deoarece aici e multa lume care ma poate ajuta .
Maryus01 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 si eu patesc la fel, dar dupa incercari repetate intra.Si dupa ce a intrat daca dau "esc">"resume" iau crash
AirSurfer Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Incearca de mai multe ori, si asigura-te ca ai updaturi-le facute la zi.
DARIUS DUR Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 @@AirSurfer Credemă la fel patesc cu toate versiunile dar nu stiu de ce inainte a mers si cand am dar RR la PC gata s-a dus @@Maryus01 Mie după ce imi apare San Andreas MUltiplayer pe cand sa se incarce cam pe la 80% Crash ,,,
Recommended Posts