DonBagabont Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 BANI! Pot sa mor la 40 de ani, nu-mi pasa. Daca am trait cu ce vreau eu din cauza ca am avut multi bani, e cel mai bine! :) Quote
Twister02 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014  viata sanatoasa , daca esti sanatos , muncesti si ai si bani  Adevarat ce zici ;). Bravo un raspuns destul de bun. Quote
AlexGamerHD Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 (edited) Multi bani. De ce? In primul rand, pentru a ramane sanatos ai nevoie de bani. Fara bani cum iti cumperi medicamente? Daca ai bani poti sa faci tot ce iti pofteste inima. Daca ar fi sa aleg intre o viata sanatoasa traita in saracie sau o viata in care am multi bani dar sufar de o boala incurabila, as alege viata in care am multi bani si sufar de o boala incurabila. Degeaba sunt sanatos daca stau toata ziua in casa sa ma uit pe pereti pentru ca nu am bani de televizor. Cei care aleg o viata sanatoasa fac aceasta alegere pentru ca probabil nu stiu ce inseamna sa traiesti in saracie. Edited March 13, 2014 by Sir.Hapios Quote
Scrum Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Banii fac orice lucru in lumea asta, daca ai probleme cu inima chiar poti sa iti cumperi o inima, gasesti un tata sau o mama care si-ar da si viata pentru ca ai sai copii sa o duca bine. Quote
San_AndreaSS Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Banii fac orice lucru in lumea asta, daca ai probleme cu inima chiar poti sa iti cumperi o inima, gasesti un tata sau o mama care si-ar da si viata pentru ca ai sai copii sa o duca bine. te asigur ca si daca ai avea miliarde de euro tot nu ai cum sa cumperi sanatatea, sunt n exemple de genu incepand cu steve jobs si tot asa Quote
dragos325 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Pai degeaba esti full de bani daca stai pe un pat de spital, deci viata sanatoasa. Quote
H o f f n e r Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) Dacă ai sănătate le poti avea pe toate! Edited April 17, 2014 by McCan.-BST Quote
Mr.FresH Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Viață sănătoasă.   McCan.-BST păcat că tu nu ști română. .omg. Quote
Dynamic Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Niciuna nici alta , sa fiu fericit e tot ce imi doresc . Quote
Recommended Posts