Alexutzzz_TheNoLmit Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Aman2 daca se poate, daca nu o viata sanatoasa! Quote
MarioXD Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Bani . Daca ai bani iti intretii sanatatea. $_$ Așa consideri tu? Eu cred că dacă ai sănătate, ai și putere de muncă și îți vin și banii. Bineînteles, dacă ești un leneș de-ăla care stă și vrea să îi pice din cer, niciodată nu se va descurca. Quote
FeksMan Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Bani. Cu ei daca este nevoie poti sa iti faci o viata sanatoasa. Quote
V E R S A C E Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 1. Daca esti sanatos, poti munci sa ai bani ; 2. Tot timplul trebuie sa mergi pe princioiul " bani nu aduc fericirea " . Concluzia: Eu aleg o viata sanatoasa. Degeaba ai bani daca ai o boala incurabila cum ar fi cancerul. Quote
Alpheus Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Eu as alege in primul rand sa am o viata sanatoasa, apoi daca vin si bani e perfect. Quote
Rays BAWS Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 cea mai proasta intrebare de la rastignirea lui isus pana incoace daca ai bani iti faci toate poftele = duci o viata sanatoasa = raspunsul intrebarii,salut Quote
SanD14 RW Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 O viață sănătoasă , dacă ești sănătos, poți munci și îți poți câștiga singur bănuțul tău :D ."Banii nu aduc fericirea" spune totul Quote
Lafayette Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 O viață sănătoasă , dacă ești sănătos, poți munci și îți poți câștiga singur bănuțul tău :D . "Banii nu aduc fericirea" spune totul N-aduc fericirea, da' fără ei ești "halit" cea mai proasta intrebare de la rastignirea lui isus pana incoace daca ai bani iti faci toate poftele = duci o viata sanatoasa = raspunsul intrebarii,salut De acord! Quote
Chad. Reporterul Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 O viata sanatoasa, normal. Quote
MaNuLeX Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Mai degraba viata sanatoasa.Daca esti sanatos,ai de toate.Parerea mea.. Quote
bLaZiNgDuCk Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 O viata sanatoasa, dupaceia poti sa faci si bani. Quote
Erhard Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 (edited) O viata sanatoasa. Cum ati ajuns voi, oameni buni, la concluzia urmatoare: "ai bani, iti intretii sanatatea", de cand si pana cand? Sunt zeci de boli fara antidot, sa vedem cum va vor ajuta banii atunci. Chiar din contra, este invers, esti sanatos.. muncesti si obtii bani, nu invers. Edited September 17, 2014 by Erhard Quote
Recommended Posts