Jerremy Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Acesta este un topic in care va precizati campionul favorit si ce skill maxati primul(Q,W,E). Quote
azeSan Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Mda , useless topic. Ce conteaza ce iti pui prima?! Depinde si vs cine esti ca cu riven nu cred ca pui q vs teemo pe top. @@Cllau. Quote
SchottKy Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Mda , useless topic. Ce conteaza ce iti pui prima?! Depinde si vs cine esti ca cu riven nu cred ca pui q vs teemo pe top. @@Cllau. Insfarsit unu care stie ce vorbeste.Eu cred ca majoritatea de aici isi fac Builduri de pe net ceea ce mi se pare o mare prostie.In loc sa faca bulduri m-ai bine i-ar invata cum sa isi gandeasca buildu.In fine aici daca le dai un sfat,le spui frumos sau le explici toti fac gura. Quote
RaresR Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Mda , useless topic. Ce conteaza ce iti pui prima?! Depinde si vs cine esti ca cu riven nu cred ca pui q vs teemo pe top. @@Cllau. Quote
Taykiro Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Insfarsit unu care stie ce vorbeste.Eu cred ca majoritatea de aici isi fac Builduri de pe net ceea ce mi se pare o mare prostie.In loc sa faca bulduri m-ai bine i-ar invata cum sa isi gandeasca buildu.In fine aici daca le dai un sfat,le spui frumos sau le explici toti fac gura. Esti un copil ratat.. Dute la culcare, arati mie 1 de pe comunitate asta care a fost jignit cand a dat sfaturi. Dute te rog la culcare. Quote
SchottKy Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 (edited) Esti un copil ratat.. Dute la culcare, arati mie 1 de pe comunitate asta care a fost jignit cand a dat sfaturi. Dute te rog la culcare. Fanule,ma urmaresti,este?N-are rost sa ma iau de tine si de familia ta ca tot asa ramai.Uitate aici si vezi despre ce e vorba.Toti fac gura cine e mai bun,cine bate pe cine.Astea sunt copilari http://forum.bugged.ro/topic/44277-campionul-preferat-din-league-of-legends/page-4 . ,,arati mie 1 de pe comunitate asta'' - Ai grisit tara.Sutem in nu in P.S: Congratulation you have wan a warn! Te bate ROMANA! Edited March 19, 2014 by SchottKy Quote
Taykiro Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Fanule,ma urmaresti,este?N-are rost sa ma iau de tine si de familia ta ca tot asa ramai.Uitate aici si vezi despre ce e vorba.Toti fac gura cine e mai bun,cine bate pe cine.Astea sunt copilari http://forum.bugged.ro/topic/44277-campionul-preferat-din-league-of-legends/page-4 . ,,arati mie 1 de pe comunitate asta'' - Ai grisit tara.Sutem in nu in P.S: Congratulation you have wan a warn! Te bate ROMANA! Ba baiatule trezeste-te e 2014. Arata-mi tu un sfat care a fost acordat pe comunitatea asta si unu a insultat sfatu si pe cine la oferit. Quote
SchottKy Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Ba baiatule trezeste-te e 2014. Arata-mi tu un sfat care a fost acordat pe comunitatea asta si unu a insultat sfatu si pe cine la oferit. Si ce daca e 2014?Ce vrei sa zici cu asta? Era un topic in care votai deschiderea SF-ului.Citeste acolo daca chiar vrei sa sti.Eu vorbeam in general. Quote
Taykiro Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Si ce daca e 2014?Ce vrei sa zici cu asta? Era un topic in care votai deschiderea SF-ului.Citeste acolo daca chiar vrei sa sti.Eu vorbeam in general. Ce treaba are topicul deschiderea SF-ului cu topicul de LoL, nicio legatura. Daca ai fi fost atat de destept nu te-ai fi bagat in discutia mea cu azesan. Postul tau nu avea nicio legatura cu ce discutam noi. Quote
Forgotten. Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Build-urile difera de la meci la meci, nu poti spune ce maxezi, ce build iti faci si alte lucruri de genul. Nu faci acelasi build in fiecare meci, uneori joc vs ap, uneori vs ad. Trebuie sa schimbi build-ul, cat despre campion, favorita mea este Riven. Quote
RobiRoby Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Rengar - q,w Yasuo - q,e (depinde cu cine am de aface) Riven - q Ashe - w Veigar - e (depinde) Nidalee - q (preferata mea) Akali - r,q Warwick - q .... Quote
eNdz0rDT Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Warwick - Q Nidalee - Q Master - Q Rengar - Q :-D Quote
Nemesis_TM Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Fizz Q Nidalee Q Talon Q - W Teemo Q Si mai am jucatori dar nah.. i-am numarat si eu pe cei care mi-au venit in minte. Quote
Apollyon Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Heimerdinger max qMaster YI - max qTeemo- max q Quote
Sedayuu Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Lux - Q Nidalee - Q Teemo - Q Morgana - Q Tryndamere - E Quote
hammy. Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Lux - Q Nidalee - Q Teemo - Q Morgana - Q Tryndamere - E Nu mai juca tryndamere in viata ta. Se maxeaza q pe tryndamere, primesti ad de la el + heal cand vor coaiele tale. Quote
Recommended Posts