Jump to content

Care este campionul favorit si ce skill maxati la acesta?

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Mda , useless topic. Ce conteaza ce iti pui prima?! Depinde si vs cine esti ca cu riven nu cred ca pui q vs teemo pe top. @@Cllau.

Insfarsit unu care stie ce vorbeste.Eu cred ca majoritatea de aici isi fac Builduri de pe net ceea ce mi se pare o mare prostie.In loc sa faca bulduri m-ai bine i-ar invata cum sa isi gandeasca buildu.In fine aici daca le dai un sfat,le spui frumos sau le explici toti fac gura.

• 2 weeks later...
Posted

Insfarsit unu care stie ce vorbeste.Eu cred ca majoritatea de aici isi fac Builduri de pe net ceea ce mi se pare o mare prostie.In loc sa faca bulduri m-ai bine i-ar invata cum sa isi gandeasca buildu.In fine aici daca le dai un sfat,le spui frumos sau le explici toti fac gura.

Esti un copil ratat.. Dute la culcare, arati mie 1 de pe comunitate asta care a fost jignit cand a dat sfaturi. Dute te rog la culcare.

Posted (edited)

Esti un copil ratat.. Dute la culcare, arati mie 1 de pe comunitate asta care a fost jignit cand a dat sfaturi. Dute te rog la culcare.

Fanule,ma urmaresti,este?N-are rost sa ma iau de tine si de familia ta ca tot asa ramai.Uitate aici si vezi despre ce e vorba.Toti fac gura cine e mai bun,cine bate pe cine.Astea sunt copilari http://forum.bugged.ro/topic/44277-campionul-preferat-din-league-of-legends/page-4 .

,,arati mie 1 de pe comunitate asta'' - Ai grisit tara.Sutem in hCh8R79.gif nu in bhOXBOl.gif

P.S: Congratulation you have wan a warn!

Te bate ROMANA!

Edited by SchottKy
Posted

Fanule,ma urmaresti,este?N-are rost sa ma iau de tine si de familia ta ca tot asa ramai.Uitate aici si vezi despre ce e vorba.Toti fac gura cine e mai bun,cine bate pe cine.Astea sunt copilari http://forum.bugged.ro/topic/44277-campionul-preferat-din-league-of-legends/page-4 .

,,arati mie 1 de pe comunitate asta'' - Ai grisit tara.Sutem in hCh8R79.gif nu in bhOXBOl.gif

P.S: Congratulation you have wan a warn!

Te bate ROMANA!

Ba baiatule trezeste-te e 2014. Arata-mi tu un sfat care a fost acordat pe comunitatea asta si unu a insultat sfatu si pe cine la oferit. 

Posted

Ba baiatule trezeste-te e 2014. Arata-mi tu un sfat care a fost acordat pe comunitatea asta si unu a insultat sfatu si pe cine la oferit. 

Si ce daca e 2014?Ce vrei sa zici cu asta?

Era un topic in care votai deschiderea SF-ului.Citeste acolo daca chiar vrei sa sti.Eu vorbeam in general.

Posted

Si ce daca e 2014?Ce vrei sa zici cu asta?

Era un topic in care votai deschiderea SF-ului.Citeste acolo daca chiar vrei sa sti.Eu vorbeam in general.

Ce treaba are topicul deschiderea SF-ului cu topicul de LoL, nicio legatura. 

Daca ai fi fost atat de destept nu te-ai fi bagat in discutia mea cu azesan. Postul tau nu avea nicio legatura cu ce discutam noi.

Posted

Build-urile difera de la meci la meci, nu poti spune ce maxezi, ce build iti faci si alte lucruri de genul. Nu faci acelasi build in fiecare meci, uneori joc vs ap, uneori vs ad.

Trebuie sa schimbi build-ul, cat despre campion, favorita mea este Riven.

• 4 weeks later...
Posted

Rengar - q,w 

Yasuo - q,e (depinde cu cine am de aface) 

Riven - q 

Ashe - w

Veigar - e (depinde)

Nidalee - q (preferata mea)

Akali - r,q

Warwick - q

....

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Lux - Q

Nidalee - Q

Teemo - Q

Morgana - Q

Tryndamere - E

Nu mai juca tryndamere in viata ta. Se maxeaza q pe tryndamere, primesti ad de la el + heal cand vor coaiele tale.