Jerremy Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 Jax e campionu meu preferat, daca il face aproape full iteme nici un jucator nu-ti sta in fata. Jax e un campion bun, daca ajungi la full build poti sa le cari meciu la trolli xD Quote
azeSan Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Udyr - Q Rengar - Q Vi - Q Vi - Q? :| Nu cu E dai dmg? :-S Quote
SchottKy Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Vi - Q? :| Nu cu E dai dmg? :-S Cu E dau dmg dar Q-u e foarte bun la gank,de exemplu la un gank pe bot daca maxez Q-u pot sa-l folosesc de 2 ori daca as fi maxat E-u doar o data si asa au sanse mai mari sa scape + ca am luato de 2-3 zile in care nu am jucat ff multe meciuri (Imi pica netu din 10 in 10 minute) sa imi dau seama cum e mai bine...Dar in 3/4 meciuri cu Vi am avut scor gen 17-3 15-3 tot dastea bune... Mie imi pare rau cu patch-u asta la adc,ca eram main adc si second jungle dar nu-mi prea place acum,l-au si nerf-uit p lucian...Am inceput sa joc tristana dar mai am mult de invatat cu ea.Cu Cait ce mai joc in ranked,as juca Draven dar e prea greu sa joci contra suporti care se joaca acum,vede unde pica Q-u si da Leona Ult/E,Thresh Q-u Morgana Q-u Braum Q-u etc.... Quote
Jerremy Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Mi l-am luat pe Ezreal de curand... Aveti niste sfaturi? Ziggs pe Q Yasuo pe Q Caitlyn pe Q ''I will Q, they will QQ'' xD Quote
azeSan Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Cu E dau dmg dar Q-u e foarte bun la gank,de exemplu la un gank pe bot daca maxez Q-u pot sa-l folosesc de 2 ori daca as fi maxat E-u doar o data si asa au sanse mai mari sa scape + ca am luato de 2-3 zile in care nu am jucat ff multe meciuri (Imi pica netu din 10 in 10 minute) sa imi dau seama cum e mai bine...Dar in 3/4 meciuri cu Vi am avut scor gen 17-3 15-3 tot dastea bune... Mie imi pare rau cu patch-u asta la adc,ca eram main adc si second jungle dar nu-mi prea place acum,l-au si nerf-uit p lucian...Am inceput sa joc tristana dar mai am mult de invatat cu ea.Cu Cait ce mai joc in ranked,as juca Draven dar e prea greu sa joci contra suporti care se joaca acum,vede unde pica Q-u si da Leona Ult/E,Thresh Q-u Morgana Q-u Braum Q-u etc.... La multi ani. Quote
FrEeRuNNNN Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Adc:Draven pe Q Top:Olaf pe E Mid:Brand pe Q Jungler:Warwick pe Q Support:Thresh pe Q/W Quote
Sociopath Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Mid: Yasuo, Syndra, Zed Top: Riven, Jayce, Lulu Jungle: Lee, Vi, Maokai Bot: Vayne, Lucian Support: Thresh, Leona Quote
Afro Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 (edited) Teemo si un video de la comic con cu teemo :D 2:18 Edited November 7, 2014 by AfroLLG Quote
Revoltatul Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Nidalee este campionul meu favorit. Quote
Andrewski Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Top: Pantheon Mid: Fizz Jungle: Jax ADC: DRAVEN <333 Support: Thresh Quote
Recommended Posts