Dragoszs Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Bugatti, o vand imi iau si casa luxoasa si Ferarri. Quote
AshtoN. Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Nu aleg niciuna, doarece nu o sa ajung nici macar sa ma urc intr-una. Quote
Soricu. Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Niciuna deoarece nu imi permit o astfel de masina! Quote
sowrcrow Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Desi bugetul nu imi permite as alege Bugatti. Quote
Siuc. Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Bugatti vs. Ferrari = Bugatti is the best Quote
mazinho Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Nu este ușor de spus dacă nu le-ați condus sau nu ați așezat în interiorul lor. Nu știu câți bani trebuie să câștigați în fiecare lună și unde să vă permiteți astfel de mașini. Cunosc povești despre astfel de mașini doar de la mai multe persoane, care lucrează cu bani. Lucrătorii băncilor, comercianții de forex, investitorii independenți etc. Puteți citi povești de la investitori aici instaforex review . De asemenea, intenționez să încerc tranzacțiile, începând cu contul demo. Quote
Recommended Posts