Senz Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Dadeai mai bine inainte :)) Spune si mie ce mouse ti-ai luat. Eu am asta Caracteristici: butoane (iluminate cu LED) dedicate pentru ajustarea DPI software dedicat pentru programare de profile 9 butoane programabile (inclusiv rotita de scroll) mod de iluminare configurabil report rate selectabil: 125/ 250/ 500/ 1000 Hz conectare USB
Fielddone2 Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 (edited) Am un mouse optical. Abia il tarai pe birou. Am vazut si eu cate gloante am tras pe langa. Eh dar cand o sa ma obisnuiesc cu el o sa fie totul ca inainte. Multumesc de pareri. Inca astept pareri si din partea altor playeri. @@citro.222 Link tinta: http://forum.bugged.ro/topic/58983-tinta-albastra-by-fielddone2/ Edited February 7, 2014 by Fielddone2
Horhelio Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 @@Fielddone2 GG MAH GG!! iti dau +1 la tinta cand pot:)), e calumea si macelu' da imi place tinta mai mult :)
Remember Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Tragi bine, felicitari! Iti dau un sfat, recent mi-am cumparat un mouse de gaming si e foarte greu sa ma obisnuiesc cu el dar pentru a face asta, stau minim 1 ora la paint si asa incet, incet m-am invatat iti recomand sa faci asta si sa te intorci cu un video dupa.
ArMa.BUG Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Dai si tu niste lectii de tras cu deagle? :))
Baiatu98 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Nu tragi cine stiece dar avand in vedere ca ai,mouse nou tragi frumusel:)). Stiu cum e cand mi-am schimbat si eu mouse. Multa bafta adevarat cand mi-am loat un mouse nou nu mai trageam bine deloc .Bafta
Tezeu-AIM Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Ai tras 2-3 incarcatoare pe langa BrockSD =]]]
far0 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 @ Vorbea ala care nu stie sa tina mouse in mana. Dapai sa tinteasca. Pune mana pe un abecedar, ca esti pardaf.
Fielddone2 Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Multumesc pentru pareri. @ Chiar nu imi pasa cum scriu. Nu esti profesorul meu sa ma judeci. Doar Dumnezeu ma poate judeca. Nu un copil ca tine.
far0 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Multumesc pentru pareri. @ Chiar nu imi pasa cum scriu. Nu esti profesorul meu sa ma judeci. Doar Dumnezeu ma poate judeca. Nu un copil ca tine. Altu' care nu are nici buletin si ii face pe altii copii. asta e buGGed-ul.
Recommended Posts