Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dadeai mai bine inainte :))

Spune si mie ce mouse ti-ai luat.

Eu am asta 

natec-genesis-gx66.jpg

Caracteristici:

• butoane (iluminate cu LED) dedicate pentru ajustarea DPI
  • software dedicat pentru programare de profile
  • 9 butoane programabile (inclusiv rotita de scroll)
  • mod de iluminare configurabil
  • report rate selectabil: 125/ 250/ 500/ 1000 Hz
  • conectare USB 

Posted (edited)

Am un mouse optical. Abia il tarai pe birou. Am vazut si eu cate gloante am tras pe langa. Eh dar cand o sa ma obisnuiesc cu el o sa fie totul ca inainte. Multumesc de pareri. Inca astept pareri si din partea  altor playeri.

@@citro.222   Link tinta: http://forum.bugged.ro/topic/58983-tinta-albastra-by-fielddone2/

Edited by Fielddone2
Posted

Tragi bine, felicitari!

Iti dau un sfat, recent mi-am cumparat un mouse de gaming si e foarte greu sa ma obisnuiesc cu el dar pentru a face asta, stau minim 1 ora la paint si asa incet, incet m-am invatat iti recomand sa faci asta si sa te intorci cu un video dupa.

Posted

Nu tragi cine stiece dar avand in vedere ca ai,mouse nou tragi frumusel:)). Stiu cum e cand mi-am schimbat si eu mouse. Multa bafta

adevarat cand mi-am loat un mouse nou nu mai trageam bine deloc .Bafta

Posted

Multumesc pentru pareri.

@ Chiar nu imi pasa cum scriu. Nu esti profesorul meu sa ma judeci. Doar Dumnezeu ma poate judeca. Nu un copil ca tine.

Altu' care nu are nici buletin si ii face pe altii copii. asta e buGGed-ul.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp