Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Am creat acest topic pentru a afla cine este in stare sa faca un Banner cu marca Bugged.ro

Castigatorul v-a primii o suma de 5.000.000$ 

Banner-ul v-a fii folosit chiar pentru BuGGed.ro !

Creatiile le puteti posta aici !

Spor la munca.

Ultimele creatii poti fii postate pana Duminica 14.04.2013

Edited by Time
  • Upvote 2
Posted

Scuze de off-topic, o sa revin cu o creatie, dar mar interesa daca conteaza marimile, claritatea ? culorile ? Presupun ca vrei sa il folosesti pentru ceva anume.

Posted (edited)

Logo1:

Logo1.png

In marimile celui actual de pe forum:

Logo2.png

V2:

logo3.png

Asta nu e chear logo, dar de plictiseala ca bonus :D.

Logo2.png

Am incercat sa pastrez cat de cat  culoarea albastru. Daca este nevoie de o modificare ceva la marime sau oriunde altundeva, PM si se rezolva^^.

Edited by sped123
  • Upvote 1
Posted (edited)

Scuze de off topic... Cum faceti frate literele astea? In photoshop stiu doar sa fac o imagine cu fundal transparent si sa scriu ceva pe ea. Dar textul il pot face doar in Font-urile simple. (cele care sunt si aici pe forum).

Edited by LeR
Posted

Scuze de off topic... Cum faceti frate literele astea? In photoshop stiu doar sa fac o imagine cu fundal transparent si sa scriu ceva pe ea. Dar textul il pot face doar in Font-urile simple. (cele care sunt si aici pe forum).

iei si tu alte fonturi de pe net!

Posted

Doamne. Deci Time a zis care face cel mai frumos log. Voi acum ca sa faceti +1 incepeti sa intrebati "dar ce dimensiune, ce culoare"pentruasta exista PM. si ler. omu a zis cine face log nu topic unde sa intrebi tu cu ce culoare scrii.

Posted

NU am spus semnatura sau avatar , am spus logo ceva gen http://i.imgur.com/tEaO2i0.png

Daca o sa gasim unul bun poate o sa il schimbam. 

Premiul se v-a acorda la cea mai buna creatie , nu conteaza daca nu il inlocuim cu cel actual !

Posted

NU am spus semnatura sau avatar , am spus logo ceva gen http://i.imgur.com/tEaO2i0.png

Daca o sa gasim unul bun poate o sa il schimbam. 

Premiul se v-a acorda la cea mai buna creatie , nu conteaza daca nu il inlocuim cu cel actual !

Acela este banner domnule' TIME.

Logo (emblema gen).

CL@R

Posted

Greseala mea domnule martaz , nu le am cu bannere si logo-uri , daca stiam nu mai faceam event si bugged avea alta "culoare"

am editat , spor la treaba 

Posted (edited)

Logo GTA SA style ( transp. bg + w-gray bg )

z0QtaZ8.png

OVlm6bi.png

2. Banner crown

v1. SOLCvIe.png

v2. k64PoBZ.png

3.Banner simplu

NOHyiQI.png

4.Banner modificat

v1. p0bdQLn.png

v2. HXnkbQp.png

v3. bH2x0wQ.png

am psd pentru fiecare imagine , eu le-am facut , pot sa le modific cum mi se cere .

Edited by BlackOutCRYS
Posted (edited)

1l06g.png

2u7prh5.png

Mi-am incercat norocul :]

Edited by LeR
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp