AlexTwayn Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Nick-ul tau: .TwaynNick-ul celui care ti-a cerut testul: fizz18 Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Nu Quote
AlexTwayn Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Nick-ul tau: .TwaynNick-ul celui care ti-a cerut testul: Feier Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Nu Quote
Feier Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 6 minutes ago, AlexTwayn said: Nick-ul tau: .TwaynNick-ul celui care ti-a cerut testul: Feier Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Nu Test aprobat, felicitari! Quote
ZeusN Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Nick-ul tau: Andrei_TRX Nick-ul celui care ti-a cerut testul: Feier Tipul licentei: Boat Dovezi cu testul(ss/video): Alte precizari: Nu. Quote
FlorinBogdan12 Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Nick-ul tau: FlorinBogdanNick-ul celui care ti-a cerut testul: HappyRodriguez Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): https://streamable.com/cq5bidAlte precizari?: Imi asum greseala facuta ! Imi cer scuze ! Seara frumoasa ! Quote
EuSuntVacutzaMilka Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Nick-ul tau: EuSuntVacutzaMilkaNick-ul celui care ti-a cerut testul: King.HappyRodriguez Tipul licentei: gun Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: nimic Quote
Twenty Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 On 11/9/2020 at 6:27 PM, JoaquinGuzman said: Nick-ul tau: JoaquinGuzmanNick-ul celui care ti-a cerut testul: 20 Tipul licentei: Boat Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Da, normal. Quote
ZeusN Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Nick-ul tau: Andrei_TRX Nick-ul celui care ti-a cerut testul: HappyRodriguez Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul(ss/video): Alte precizari: Nu am. Quote
HappyRodriguez Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 20 minutes ago, FlorinBogdan12 said: Nick-ul tau: FlorinBogdanNick-ul celui care ti-a cerut testul: HappyRodriguez Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): https://streamable.com/cq5bidAlte precizari?: Imi asum greseala facuta ! Imi cer scuze ! Seara frumoasa ! Test respins, vei primi un Avertisment Verbal (AV) deoarece ai folosit comanda [/givegun] mai multe ori. Quote
HappyRodriguez Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 (edited) 3 hours ago, EuSuntVacutzaMilka said: Nick-ul tau: EuSuntVacutzaMilkaNick-ul celui care ti-a cerut testul: King.HappyRodriguez Tipul licentei: gun Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: nimic Test aprobat, felicitari! 3 hours ago, Andrei_TRX said: Nick-ul tau: Andrei_TRX Nick-ul celui care ti-a cerut testul: HappyRodriguez Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul(ss/video): Alte precizari: Nu am. 3 hours ago, Andrei_TRX said: Nick-ul tau: Andrei_TRX Nick-ul celui care ti-a cerut testul: HappyRodriguez Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul(ss/video): Alte precizari: Nu am. Test aprobat, felicitari! PS: ai postat testul de 2 ori. Edited November 10, 2020 by HappyRodriguez Quote
HavocK Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 (edited) Nick-ul tau:HavocKNick-ul celui care ti-a cerut testul:fizz18 Tipul licentei:Fly Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?:Nimic Edited November 10, 2020 by justlikethatKNH Quote
Fizz18 Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 14 minutes ago, justlikethatKNH said: Nick-ul tau:HavocKNick-ul celui care ti-a cerut testul:fizz18 Tipul licentei:Fly Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?:Nimic Test respins.Primesti Av (avertisment verbal), pt ca nu ai dovada cu /id la player, prin care sa demostrezi ca are level 90+. Quote
Ciprian Samp Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Nick-ul tau: KratomNick-ul celui care ti-a cerut testul: Cluny Tipul licentei: gjun Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?:nu Quote
Cluny Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 8 minutes ago, Ciprian Samp said: Nick-ul tau: KratomNick-ul celui care ti-a cerut testul: Cluny Tipul licentei: gjun Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?:nu Test aprobat, felicitari! Quote
ZeusN Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Nick-ul tau: Andrei_TRX NIck-ul celui care ti-a cerut testul: fizz18 Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul(ss/video): Alte precizari?: Nu am. Quote
Fizz18 Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 11 minutes ago, Andrei_TRX said: Nick-ul tau: Andrei_TRX NIck-ul celui care ti-a cerut testul: fizz18 Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul(ss/video): Alte precizari?: Nu am. Test aprobat. Quote
EuSuntVacutzaMilka Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Nick-ul tau: EuSuntVacutzaMilkaNick-ul celui care ti-a cerut testul: Cluny Tipul licentei: gun Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: nope Quote
Cluny Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 38 minutes ago, EuSuntVacutzaMilka said: Nick-ul tau: EuSuntVacutzaMilkaNick-ul celui care ti-a cerut testul: Cluny Tipul licentei: gun Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: nope Test aprobat, felicitari! Quote
HappyRodriguez Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 7 minutes ago, dragosmedlin1 said: Nick-ul tau: medlinNick-ul celui care ti-a cerut testul: HappyRodriguez Tipul licentei: gun Dovezi cu testul (ss/ video): https://streamable.com/paij4kAlte precizari: bos de bos esti mare bos Test aprobat, felicitari! Quote
Feier Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 17 hours ago, Andrei_TRX said: Nick-ul tau: Andrei_TRX Nick-ul celui care ti-a cerut testul: Feier Tipul licentei: Boat Dovezi cu testul(ss/video): Alte precizari: Nu. Test respins, primesti 1 TW pentru licenta acordata prea usor. Quote
Matix Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Nick-ul tau: MatixNick-ul celui care ti-a cerut testul: Feier Tipul licentei: gun Dovezi cu testul (ss/ video): https://imgur.com/a/Ni2BkQXAlte precizari: Bafta! Quote
Destroer Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Nick-ul tau: DestroerNick-ul celui care ti-a cerut testul: FaithTipul licentei: gun Dovezi cu testul (ss/ video): https://streamable.com/76qcikAlte precizari?: nimic. Quote
Feier Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Nick-ul tau: FeierNick-ul celui care ti-a cerut testul: Faith Tipul licentei: Boat Dovezi cu testul (ss/ video): https://postimg.cc/gallery/D01gtd4/83f7189bAlte precizari?: multe Quote
Feier Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 43 minutes ago, Matix said: Nick-ul tau: MatixNick-ul celui care ti-a cerut testul: Feier Tipul licentei: gun Dovezi cu testul (ss/ video): https://imgur.com/a/Ni2BkQXAlte precizari: Bafta! Test aprobat, felicitari! Quote
DeadEye878 Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Nick-ul tau: DeadEye878Nick-ul celui care ti-a cerut testul: Faith Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Ai mila pls ca vr si eu r2 Quote
Recommended Posts