Dexi. Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Nick-ul tau: DexiNick-ul celui care ti-a cerut testul: ClunyTipul licentei: flyDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: nu Quote
Matix Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Nick-ul tau: MatixNick-ul celui care ti-a cerut testul: ClunyTipul licentei: BoatDovezi cu testul (ss/ video): https://imgur.com/a/A3137F6Alte precizari?: Bafta! Quote
aLb Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Nick-ul tau: aLb.Nick-ul celui care ti-a cerut testul: ClunyTipul licentei: GunDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: - Quote
Kadi Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Nick-ul tau: MosKadillacNick-ul celui care ti-a cerut testul: ClunyTipul licentei: FlyDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Nu am. Quote
Cluny Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 2 hours ago, Dexi. said: Nick-ul tau: DexiNick-ul celui care ti-a cerut testul: ClunyTipul licentei: flyDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: nu Test aprobat. 2 hours ago, Matix said: Nick-ul tau: MatixNick-ul celui care ti-a cerut testul: ClunyTipul licentei: BoatDovezi cu testul (ss/ video): https://imgur.com/a/A3137F6Alte precizari?: Bafta! Test aprobat. 1 hour ago, aLb said: Nick-ul tau: aLb.Nick-ul celui care ti-a cerut testul: ClunyTipul licentei: GunDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: - Test aprobat. 24 minutes ago, Kadi said: Nick-ul tau: MosKadillacNick-ul celui care ti-a cerut testul: ClunyTipul licentei: FlyDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Nu am. Test aprobat. Quote
Twenty Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 4 hours ago, Cluny said: Nick-ul tau: ClunyNick-ul celui care ti-a cerut testul: TwentyTipul licentei: GunDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: - Quote
Kadi Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Nick-ul tau: MosKadillacNick-ul celui care ti-a cerut testul: fizz18Tipul licentei: gunDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Nu am. Quote
Kadi Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Nick-ul tau: MosKadillacNick-ul celui care ti-a cerut testul: FeierTipul licentei: FlyDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Nu am. Quote
Feier Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 32 minutes ago, Kadi said: Nick-ul tau: MosKadillacNick-ul celui care ti-a cerut testul: FeierTipul licentei: FlyDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Nu am. Test aprobat. Quote
Kush.REAL Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Nick-ul tau: Kush.REAL (sefu tau, cluny)Nick-ul celui care ti-a cerut testul: ClunyTipul licentei: GunDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari: Se incarca puiu, imd se face full hd o sa te simti ca la cinema. Quote
Ciprian Samp Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Nick-ul tau: KratomNick-ul celui care ti-a cerut testul: ClunyTipul licentei: GunDovezi cu testul (ss/ video): test kluny - YouTube Alte precizari?: n am tati Quote
JoaquinGuzman Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 16 hours ago, Azteka. said: Nick-ul tau: AztekaNick-ul celui care ti-a cerut testul: JoaquinGuzmanTipul licentei: GunDovezi cu testul (ss/ video): https://www.youtube.com/watch?v=EjknE5ialxAAlte precizari?: Au fost doi playeri, le-am acordat amandurora pe rand. Test aprobat. Quote
Cluny Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 25 minutes ago, Ciprian Samp said: Nick-ul tau: KratomNick-ul celui care ti-a cerut testul: ClunyTipul licentei: GunDovezi cu testul (ss/ video): test kluny - YouTube Alte precizari?: n am tati Test aprobat. Quote
NegrU Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Nick-ul tau:NegrU.Nick-ul celui care ti-a cerut testul:JoaquinGuzmanTipul licentei:FlyDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?:Salut. Quote
JoaquinGuzman Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 3 minutes ago, NegrU said: Nick-ul tau:NegrU.Nick-ul celui care ti-a cerut testul:JoaquinGuzmanTipul licentei:FlyDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?:Salut. Test aprobat. Quote
Kadi Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Nick-ul tau: MosKadillacNick-ul celui care ti-a cerut testul: JoaquinGuzmanTipul licentei: FlyDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Am dat f din greseala dar am reluat testul de unde am ramas. Quote
Cluny Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 On 12/28/2020 at 8:11 PM, Gini said: Nick-ul tau:Protein.Nick-ul celui care ti-a cerut testul:ClunyTipul licentei:GunDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?:Vizionare placuta! Test aprobat. Quote
Fizz18 Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 9 hours ago, Kadi said: Nick-ul tau: MosKadillacNick-ul celui care ti-a cerut testul: fizz18Tipul licentei: gunDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Nu am. Test respins.Primesti un Faction Warn (FW) pentru greșeli multiple. Quote
Cluny Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 6 hours ago, Kush.REAL said: Nick-ul tau: Kush.REAL (sefu tau, cluny)Nick-ul celui care ti-a cerut testul: ClunyTipul licentei: GunDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari: Se incarca puiu, imd se face full hd o sa te simti ca la cinema. Test respins. Primesti FW pentru limbaj vulgar. Quote
.Justin Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Nick-ul tau: .justinNick-ul celui care ti-a cerut testul: faithTipul licentei: gunDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?:Salut. Quote
HappyRodriguez Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Nick-ul tau: HappyRodriguezNick-ul celui care ti-a cerut testul: JoaquinGuzmanTipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): Esti un scumpic stiai? Quote
3d1 Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Nick-ul tau:3d1Nick-ul celui care ti-a cerut testul:JoaquinGuzmanTipul licentei:FlyDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?:nimic Quote
Xandrys Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Nick-ul tau: SandraNick-ul celui care ti-a cerut testul: twenty Tipul licentei: gunDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?:nu 1 Quote
HappyRodriguez Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 7 minutes ago, HappyRodriguez said: Nick-ul tau: HappyRodriguezNick-ul celui care ti-a cerut testul: JoaquinGuzmanTipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): Esti un scumpic stiai? Scuze, am gresit licenta, uite aici videoclipul cel bun: Quote
MrNipple Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Nick-ul tau: MrNippleNick-ul celui care ti-a cerut testul: JoaquinGuzmanTipul licentei: GunDovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: https://imgur.com/a/jLmroUV Quote
Recommended Posts