Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

SrzFSbu.png

ย 

๐ผ๐“ƒ ๐’ถ๐’ธ๐‘’๐“ˆ๐“‰ ๐“‰๐‘œ๐“…๐’พ๐’ธ, ๐“‚๐‘’๐“‚๐’ท๐“‡๐’พ๐’พ ๐’ป๐’ถ๐’ธ๐“‰๐’พ๐“Š๐“ƒ๐’พ๐’พย ๐’ฎ๐’ธ๐’ฝ๐‘œ๐‘œ๐“ ๐ผ๐“ƒ๐“ˆ๐“‰๐“‡๐“Š๐’ธ๐“‰๐‘œ๐“‡๐“ˆ ๐’ฎ๐’ถ๐“ƒ ๐น๐’พ๐‘’๐“‡๐“‡๐‘œย ๐“‹๐‘œ๐“‡ ๐“…๐“Š๐“‰๐‘’๐’ถ ๐“…๐‘œ๐“ˆ๐“‰๐’ถ ๐“…๐‘œ๐“๐‘’ ๐“ˆ๐’ถ๐“Š ๐’ป๐’พ๐“๐“‚๐“Š๐“๐‘’๐“‰๐‘’ ๐’น๐’พ๐“ƒ ๐’ฟ๐‘œ๐’ธ.

(!)ย ๐’ซ๐‘œ๐“๐‘’๐“๐‘’ / ๐’ป๐’พ๐“๐“‚๐‘’๐“๐‘’ย ๐“‰๐“‡๐‘’๐’ท๐“Š๐’พ๐‘’ ๐“ˆ๐’ถ ๐’ป๐’พ๐‘’ ๐’ป๐’ถ๐’ธ๐“Š๐“‰๐‘’ ๐’น๐‘œ๐’ถ๐“‡ ๐“…๐‘’ ๐“ˆ๐‘’๐“‡๐“‹๐‘’๐“‡๐“Š๐“ ๐“ƒ๐‘œ๐“ˆ๐“‰๐“‡๐“Š (๐’ท๐“๐“Š๐‘’.๐’ท๐“Š๐‘”๐‘”๐‘’๐’น.๐“‡๐‘œ) ๐“ˆ๐’พ ๐“‰๐“‡๐‘’๐’ท๐“Š๐’พ๐‘’ ๐“ˆ๐’ถ ๐’ป๐’พ๐‘’ ๐’ป๐’ถ๐’ธ๐“Š๐“‰๐‘’ย ๐’Ÿ๐’ช๐’œ๐‘…ย ๐’พ๐“ƒ ๐’ฟ๐‘œ๐’ธ!

ย  ย  ย  ย  ย  ๐‘€๐‘œ๐’น๐‘’๐“ย ๐’น๐‘’ ๐“…๐‘œ๐“ˆ๐“‰๐’ถ๐“‡๐‘’:

Nume pe server:
Rank:
Poze / Video (Spune ce postezi):
Link:
Descriere:

Edited by Wiskae
  • Upvote 1
Posted

fiindca nu aveam ce test sa postez,am luat crash de 2 ori in 10 minute . mai fai poze daca poti.. :)

aha, ok. sper ca stii ca daca iei crash trebuie sa incepi testul de la inceput

Posted

Sa referit ca a luat crash dupa ce i sa cerut testul, am vazut si eu daca mai tin bine minte...

Posted (edited)

da stiu :D.

ย 

@ ย exact..si dupa ce am intrat iar am luat crash :| ...

asta e..daca clau asa a considerat ย ca trebuie..asa sa fie..:) .

Edited by BullexHitler
Posted

ย 

Se stie ca instructorii au o inima mare si doar admini cu elevatorul pot intra in ea:))

ย 

nb0v.png

ย 

.omg. jn3b00n?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp