Marian0207 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 O sa ne intelegem. Stiu :) @Anoxis-Salut anoxis :* Si eu ma pwp :* Hai ca te pwp si pe tine :* Quote
Marian0207 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Cine ma poate ajuta cu un key blinder care sa mearga perfect va rog... Al meu nu mai merge :| Quote
zuzlikest Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Cine ma poate ajuta cu un key blinder care sa mearga perfect va rog... Al meu nu mai merge :| KeyBinder v2.0.exe - 96.0 Kb Am testat mai multe asta e cel mai bun, cel putin celelalte imi dadeau erori. Quote
Maribu Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 (edited) Ca tot astazi au fost invitati foarte multi playeri in factiune, si am vazut tot felul de intrebari gen : ,,Ce bind folositi?'' , ,,Cum imi setez bind-urile?''. M-am gandit sa fac acest scurt tutorial, pentru cei noi.1. Descarcati Ultimate Key Binder: http://fisierulmeu.ro/3279CIWR56LB/Ultimate-SAMP-KeyBinder-rar.html2. Descarcati acest fisier, va va fi de folos pe parcurs: http://www.mediafire.com/download/2nk0mvht1g3r1xr/Bind+Teste.usk"]In aceasta poza apare Key Binder-ul si voi face o mica legenda:1. Butonul pentru a creea un nou bind.2. Butonul pentru a salva un bind.3. Butonul pentru a deschide un bind.4. Butonul pentru a activa bind-ul.5. Butonul pentru setari in bind.6. Butonul pentru informatii.7. De aici puteti seta butonul pe care vreti sa apara mesajul de la nr 8.8. Aici scrieti mesajul dorit.Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati abele fisiere, UltimateKeyBinder si Bind Teste.usk, cu UltimateKeyBinder veti deschide Bind Teste.usk si veti modifica, ulterior veti salvaAcesta a fost mini-tutorialul meu, nu uitati ca atunci cand puneti de exemplu ,, 1)DM...'' sa puneti defapt : ,,1.DM...'', Parantezele patrate si rotunde, pot face sa apara erori. Edited February 12, 2014 by Maribu 1 Quote
Marian0207 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Am sa fac si eu un tutorial in folosul membriilor. Acest tutorial consta in fotografiera pozelor fara a fi nevoie de intre un pozele de raport. Acest lucru este posibil cu STEAM. Voi face un tutorial si va voi arata cum decurg lucrurile. Sper sa va ajute. Am gasit aici un tutorial despre Steam. Voi face si eu un tutorial dar intai trebuie sa iau un program de filmat. Quote
Marian0207 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Bun, va voi arata un tutorial realizat din poze cum sa va descurcati cu STEAM. 1. Intrati pe google scrieti steam, intrati pe site si il descarcati: Click pe show. 2. Instalati Steam: Click pe show 3. Intram pe STEAM si bagat samp-ul in el: Click pe show. 4. Dupa ce bagam samp-ul in STEAM, intram in joc, ne logam si apasam tastele Shift+TAB(Tastele le puteti schimba voi din setari), apoi apasam pe "Setari" si ne punem totul cum dorim. Cam asta a fost cu acest Steam..., sper ca acest tutorial sa va fie de folos. Quote
Bodie Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 @ Florin3l ala a fost scos de pe blackilst de la si lv. Quote
CTC Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 @@Bodie - Welcome mosule! .omg. * Welcome celor noi ^_^ ON: Hai ca am revenit si eu dupa 2 zile în care am avut nişte probleme cu netul Quote
Marian0207 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 @@Bodie - Welcome mosule! .omg. * Welcome celor noi ^_^ ON: Hai ca am revenit si eu dupa 2 zile în care am avut nişte probleme cu netul Pe mine nu ma feliciti ? :O Deastea imi faci a ??? :))) welcome me .omg. Quote
CTC Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Pe mine nu ma feliciti ? :o Deastea imi faci a ??? :))) welcome me .omg. Welcome si tie :ph34r: Quote
Bodie Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 @@Bodie - Welcome mosule! .omg. * Welcome celor noi ^_^ ON: Hai ca am revenit si eu dupa 2 zile în care am avut nişte probleme cu netul Salut salut ! Quote
Paradise Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 A, domnul @ , cam rar pe la noi. La doua zile inactivitate se ia uninvite ca sa stii si tu de acum inainte. Ai fi putut incerca sa ma contactezi pe skype ceva... nimic. Mersi @@Bodie, am sa dau update la BL... vroiam de aseara dar m-am luat cu alte treburi. Se pare ca voi lua un Warn http://panel.bugged.ro/complaint/view/34052 Graba asta :S ...] Welcome celor noi! Quote
Bodie Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 A, domnul @ , cam rar pe la noi. La doua zile inactivitate se ia uninvite ca sa stii si tu de acum inainte. Ai fi putut incerca sa ma contactezi pe skype ceva... nimic. Mersi @@Bodie, am sa dau update la BL... vroiam de aseara dar m-am luat cu alte treburi. Se pare ca voi lua un Warn http://panel.bugged.ro/complaint/view/34052 Graba asta :S ...] Welcome celor noi! Asa mai, Impressive :*, sa te uiti pe acolo :P Quote
CTC Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 @ - Domnisoara Paradise am sa iti dau un PM pe forum si am sa incerc sa te contactez pe skype unde am sa te lamuresc de ce am fost inactiv in acele 2 zile. Quote
Paradise Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 (edited) neata "instructorule autorizat" tu @@NixoN Edited February 14, 2014 by Paradise Quote
NixoN Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 neata "instructorule autorizat" tu @@NixoN :D :* Apropo s-a bagat noua versiune de SA:MP :x : http://bugged.ro/03z/ Quote
CTC Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 neata "instructorule autorizat" tu @@NixoN Sigur are autorizatie? .omg. Neata petrecaretilor Neata si tie! * De cand asteptam sa se bage 0.3z :lol: Quote
Recommended Posts